Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

benden sonra kim yazar part 3

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Sonraki
Yazar Mesaj
gulsah

gulsah

benden sonra kim yazar part 3 - Sayfa 9 Vide
MesajKonu: Geri: benden sonra kim yazar part 3 benden sonra kim yazar part 3 - Sayfa 9 Icon_minipostedC.tesi Kas. 22, 2008 9:02 pm

ben geldim Very Happy benden sonra kim gelirse gelsin
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: benden sonra kim yazar part 3 benden sonra kim yazar part 3 - Sayfa 9 Icon_minipostedC.tesi Kas. 22, 2008 9:17 pm

ben geldim shapinggg Very Happy benden sonra sen gel Very Happy
gulsah

gulsah

MesajKonu: Geri: benden sonra kim yazar part 3 benden sonra kim yazar part 3 - Sayfa 9 Icon_minipostedC.tesi Kas. 22, 2008 10:08 pm

shapinggggg geldimcnm benden sonra habibi gelsin Very Happy Very Happy
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: benden sonra kim yazar part 3 benden sonra kim yazar part 3 - Sayfa 9 Icon_minipostedPaz Kas. 23, 2008 4:11 pm

geldim siniora benden sonra sen gel Very Happy
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: benden sonra kim yazar part 3 benden sonra kim yazar part 3 - Sayfa 9 Icon_minipostedPaz Kas. 23, 2008 5:00 pm

Ben geldim benden sonra gelsin Smile
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: benden sonra kim yazar part 3 benden sonra kim yazar part 3 - Sayfa 9 Icon_minipostedPaz Kas. 23, 2008 8:30 pm

ben

benden sonra show gelsin gel lem Smile
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: benden sonra kim yazar part 3 benden sonra kim yazar part 3 - Sayfa 9 Icon_minipostedPaz Kas. 23, 2008 8:32 pm

Yettim yettim benden sonra turkishhhabibi gelsin Wink
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: benden sonra kim yazar part 3 benden sonra kim yazar part 3 - Sayfa 9 Icon_minipostedPaz Kas. 23, 2008 8:58 pm

Geldim la olm show biraz bnei çağır ben seni kaç kere çağırdım sen beni hiç çağırmadın Sad
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: benden sonra kim yazar part 3 benden sonra kim yazar part 3 - Sayfa 9 Icon_minipostedPaz Kas. 23, 2008 9:02 pm

ben geldiiim benden sonra nico gelsin ve hic gitmesinnn Very Happy:D
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: benden sonra kim yazar part 3 benden sonra kim yazar part 3 - Sayfa 9 Icon_minipostedPaz Kas. 23, 2008 9:07 pm

Ben geldim benden sonra epiphania gelsin o yok bu aralar
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: benden sonra kim yazar part 3 benden sonra kim yazar part 3 - Sayfa 9 Icon_minipostedPaz Kas. 23, 2008 9:46 pm

ben geldim benden sonra nico gelsinn Very Happy
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: benden sonra kim yazar part 3 benden sonra kim yazar part 3 - Sayfa 9 Icon_minipostedPaz Kas. 23, 2008 9:54 pm

Ben geldim benden sonra epiphania gelsin......... Very Happy nerde ya hiç gelmedi bu günlerde
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: benden sonra kim yazar part 3 benden sonra kim yazar part 3 - Sayfa 9 Icon_minipostedPaz Kas. 23, 2008 11:32 pm

beni özledinismii Very Happy:D

valla pc çöktü hallettim geldim Very Happy

benden sonra kapım her gelene açıkk buyursun gelsin Very Happy
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: benden sonra kim yazar part 3 benden sonra kim yazar part 3 - Sayfa 9 Icon_minipostedPaz Kas. 23, 2008 11:36 pm

Smile Ya kaç gündür yoksun ortalıkta pc kaç gün bozuktu
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: benden sonra kim yazar part 3 benden sonra kim yazar part 3 - Sayfa 9 Icon_minipostedPaz Kas. 23, 2008 11:38 pm

pc toplam 2 gün bozuktu 2 günde ben yoğundum işte bu kadar Very Happy

benden sonra rohi gelsinn Wink
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: benden sonra kim yazar part 3 benden sonra kim yazar part 3 - Sayfa 9 Icon_minipostedPaz Kas. 23, 2008 11:46 pm

Gelmezmiyim hehe Smile

2 gün bana çok geldi Smile

Nese benim yarın okulum var işim var sınavım var şimdi çalışmam lazım yarına kadar beni kimse çağırmasın Very Happy
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: benden sonra kim yazar part 3 benden sonra kim yazar part 3 - Sayfa 9 Icon_minipostedPtsi Kas. 24, 2008 12:16 am

benden sonra rohi gelsinnnn Very Happy:D

benimde nmatematic var ama salladm gitti Very Happy
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: benden sonra kim yazar part 3 benden sonra kim yazar part 3 - Sayfa 9 Icon_minipostedPtsi Kas. 24, 2008 11:29 pm

benden sonra nico gelsinnn Crying or Very sad
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: benden sonra kim yazar part 3 benden sonra kim yazar part 3 - Sayfa 9 Icon_minipostedSalı Kas. 25, 2008 6:21 pm

Habibi nico yokkk nicoyu unutt anladın mı nico nico nico yetti yok gelmiyo işte zorlama yazık adama Very Happy bana atıcak iftira arıyordur o kesin ama nico benim karnım tok o sözlere:bball:
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: benden sonra kim yazar part 3 benden sonra kim yazar part 3 - Sayfa 9 Icon_minipostedSalı Kas. 25, 2008 7:03 pm

Nico yani istanbultimes edirnede isyana girişiyo bugün
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: benden sonra kim yazar part 3 benden sonra kim yazar part 3 - Sayfa 9 Icon_minipostedSalı Kas. 25, 2008 8:29 pm

sen oyunumu bıraktın rohii?
barlation

barlation

MesajKonu: Geri: benden sonra kim yazar part 3 benden sonra kim yazar part 3 - Sayfa 9 Icon_minipostedSalı Kas. 25, 2008 8:44 pm

soru sorulduuna göre bnden sonra rohirrim yazar Smile
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: benden sonra kim yazar part 3 benden sonra kim yazar part 3 - Sayfa 9 Icon_minipostedSalı Kas. 25, 2008 9:02 pm

Epiphania neden bırakayım oyunu ben ama bazı arklar var özellikle nico onlar biraz baskı yapınca bana multiyim filan diye bende birazcık ara vereyim dedim zaten niconun marifetleri ortada biraz osmanlı imp bölümüne bakarsanız itirafları görürsünüz

Benden sonra sen gel yada dur barbar ation gelsin
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: benden sonra kim yazar part 3 benden sonra kim yazar part 3 - Sayfa 9 Icon_minipostedSalı Kas. 25, 2008 9:28 pm

ben geldimm
benden sonra nico gelsin Crying or Very sad
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: benden sonra kim yazar part 3 benden sonra kim yazar part 3 - Sayfa 9 Icon_minipostedSalı Kas. 25, 2008 9:36 pm

HEE gelir gelir.........

Hadi benden sonra gelsin Laughing Laughing

benden sonra kim yazar part 3

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
9 sayfadaki 40 sayfası Sayfaya git : Önceki  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Sonraki