_sahmeran_
|
Konu: Osmanlıda İlk ve Tek---Ezinede Yüzyılın İyilik Hareketi :D Cuma Ekim 03, 2008 11:28 pm |
|
|
Sayın Ezineli Yurttaşlarım;
Yarın yani 04 Ekim 1456 cumartesi gününden itibaren Ezine ve çevresinde kampanya başlatmış bulunuyorum.
Kampanyamız 1 hafta sürecek.
Kampanyamızın içeriği;
Bendeniz Sahmeran'a yardım kampanyası.
Katılmak İçin;
3454 e boş mesaj atın.
Ücretlendirme;
5 akçe veya 10 akçe (isteğen daha fazlada verebilir )
Not;
Ciddiyim
Dipnot:
Ezine dışından katılmak isteyenler forumdan bana ulaşabilir. |
|
latif
|
Konu: Geri: Osmanlıda İlk ve Tek---Ezinede Yüzyılın İyilik Hareketi :D Cuma Ekim 03, 2008 11:48 pm |
|
|
katılıorum:D |
|
Metin7073
|
Konu: Geri: Osmanlıda İlk ve Tek---Ezinede Yüzyılın İyilik Hareketi :D C.tesi Ekim 04, 2008 7:27 am |
|
|
ne demek bu ya? |
|
ozanbey
|
Konu: Geri: Osmanlıda İlk ve Tek---Ezinede Yüzyılın İyilik Hareketi :D C.tesi Ekim 04, 2008 8:41 am |
|
|
anladıysam.... |
|
samsa_cavus
|
Konu: Geri: Osmanlıda İlk ve Tek---Ezinede Yüzyılın İyilik Hareketi :D C.tesi Ekim 04, 2008 9:47 am |
|
|
kurban olsun saa tüm mal varlıgım kardeşim ne kadar laım soyle gonderırtirim birine odemeyı de ben yaparim arkadaşa bişi vermene gerek yok |
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: Osmanlıda İlk ve Tek---Ezinede Yüzyılın İyilik Hareketi :D C.tesi Ekim 04, 2008 10:22 am |
|
|
eyvallah samsa kardeşim.
elinizden ne gelirse. |
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: Osmanlıda İlk ve Tek---Ezinede Yüzyılın İyilik Hareketi :D C.tesi Ekim 04, 2008 1:28 pm |
|
|
Ne kampanyası bu.... |
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: Osmanlıda İlk ve Tek---Ezinede Yüzyılın İyilik Hareketi :D Paz Ekim 05, 2008 9:15 am |
|
|
bana yardım kampanyası |
|
ereqlii
|
Konu: Geri: Osmanlıda İlk ve Tek---Ezinede Yüzyılın İyilik Hareketi :D Paz Ekim 05, 2008 11:19 am |
|
|
vermeyin ölücüye :D |
|
guzatfi'lbahr
|
Konu: Geri: Osmanlıda İlk ve Tek---Ezinede Yüzyılın İyilik Hareketi :D Ptsi Ekim 06, 2008 9:53 am |
|
|
kampanyaya bak
banada yardım yapabilirsiniz 3333e mesaj atarak. |
|