mudur_efendı
|
|
guzatfi'lbahr
|
Konu: Geri: Gönen Pazar operasyonu Salı Ekim 07, 2008 7:44 am |
|
|
Bu alımların stokculuga gırmemesı ıcın gerekli bir izin filan aldın mı peki. Adamı dava edecem diye stokculuktan yargılanmada bır hadısede bir adamdan 10 dan fazla mısır almıssın dıkkatımı cektı de merak edıp sordum. |
|
fakilli
|
Konu: Geri: Gönen Pazar operasyonu Salı Ekim 07, 2008 8:17 am |
|
|
Gönen Belediye Reisi tarafından izin verilmiştir. |
|
guzatfi'lbahr
|
Konu: Geri: Gönen Pazar operasyonu Salı Ekim 07, 2008 8:43 am |
|
|
İyi o zaman sorun olmaz iyi çalışıyorsunuz valla, kolay gelsin ne diyelim. |
|
dicson1
|
Konu: Geri: Gönen Pazar operasyonu Salı Ekim 07, 2008 10:45 am |
|
|
abi sizden her köye lazım |
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Gönen Pazar operasyonu Salı Ekim 07, 2008 11:51 am |
|
|
- mudur_efendı demiş ki:
- bu tur operasyonlar belırlı aralıklarla tekrarlanıcaktır .
takı kurallar duzgun uygunanıncaya kadar. eger bu malzemelere bır duzenleme getırıldıyse demekkı bır bıldıklerı var lutfen kanunlara uyalım. Osmanlımızı refah sevıyesıne ulastıralım... --------- saygılarımla ------- MUDUR_EFENDI Bu tür uygulamaların her kaabada yapılması lazım ve yapılan bazı kasabalarda war bunu biliorum..Ama yok denecek kadar az..İnş sizin bu yazınızı dikkate alarak diğer kasabalarda da böle bir uygulama başlatılır..
Çalışmanızdan dolayı tebrik ederim sizi. |
|
mudur_efendı
|
Konu: Geri: Gönen Pazar operasyonu Salı Ekim 07, 2008 10:41 pm |
|
|
BEN ELIMDEN GELDIGINCE TAKIPCI OLUCAGIM BU KONUDA INSALLAH HERSEY DUZENINDE GIDER.... |
|
Tanrıdagları
|
Konu: Geri: Gönen Pazar operasyonu C.tesi Ekim 18, 2008 11:22 pm |
|
|
baskan ve ekıbı ıyı calısıyor allah razı olsun umarım ondan sonra gelecek olanlar da oyle calısır ve ornek olurlar kolay gelsın arkadaslar ellerınıze saglıkk sdü işletmeden herkese selamlar... |
|
liseli
|
Konu: Geri: Gönen Pazar operasyonu Çarş. Ekim 22, 2008 7:49 pm |
|
|
arkadaşlar şu andan itibarende pazar operasyonua bende giriyorum ama ilk önce başkan izni almak |
|