Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

fetıh ocakları3.onerı

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
rehaxx

rehaxx

fetıh ocakları3.onerı Vide
MesajKonu: fetıh ocakları3.onerı fetıh ocakları3.onerı Icon_minipostedÇarş. Ekim 15, 2008 7:34 pm

arkadaslar savaskapıda bılıyorsunuz bunun ıcınde bazı ozellıklere sahıp olmamız lazım buraya kac sılahlı ve vurus puanına sahıp vatandasımızın oldugunu ogrenmemız gerekır bence bunun ıcınde sahıp oldugunuz malzemelerı(kılıc,kalkan vb.)ve kuvvet puanınızı yazmanızı ıstıyorum

ılkı benden
kuvvet 43 (+4etım var suan elımde)
saldırı=sopa
savunma=kalkan
bunun gıbı herkez yazarsa kımın ne kadar guce sahıp oldugunu bılmıs oluruz bırde eger kı ozellıklerınız artarsa burdakı yazan sayıyı artırın lutfen bole kalmasın
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: fetıh ocakları3.onerı fetıh ocakları3.onerı Icon_minipostedÇarş. Ekim 15, 2008 7:39 pm

bence buraya yazılmamalı dostum akıncılara katıl orada yaz bu forum takip edilebilir
rehaxx

rehaxx

MesajKonu: Geri: fetıh ocakları3.onerı fetıh ocakları3.onerı Icon_minipostedÇarş. Ekim 15, 2008 8:08 pm

tmm buraya yazmayalım haklısın zaten yanlıslıkla actım sayılır
SirBlacky

SirBlacky

MesajKonu: Geri: fetıh ocakları3.onerı fetıh ocakları3.onerı Icon_minipostedÇarş. Ekim 15, 2008 8:09 pm

Vee fetih ocaklarının 3. önerisi böylece son bulur...
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: fetıh ocakları3.onerı fetıh ocakları3.onerı Icon_minipostedÇarş. Ekim 15, 2008 9:17 pm

sen hala burdamısın sayın bay sorunlu lol!
seni burada istemiyoruz desem utanıp gidermisin?
rehaxx

rehaxx

MesajKonu: Geri: fetıh ocakları3.onerı fetıh ocakları3.onerı Icon_minipostedÇarş. Ekim 15, 2008 9:47 pm

arkadasım ben sana hep mı cevap verecem? bu ıcerıgı akıncı bırlıgıne tasımaya ugrasıcam zaten fakat ısteyenler burayada yazabılırler ben dıkkate alacagım bu kısılerın durumlarını (fakat sorunlu kısı harıc) fakat egerkı yenı fıkırlerınız varsa fetıh ocaklarına beklerız osmanlı genclık kolları gorevını yapmaktadır!
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: fetıh ocakları3.onerı fetıh ocakları3.onerı Icon_minipostedÇarş. Ekim 15, 2008 10:11 pm

sir sen her yerde kovuluyonmu bana mi öle geliyor Laughing
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: fetıh ocakları3.onerı fetıh ocakları3.onerı Icon_minipostedÇarş. Ekim 15, 2008 11:38 pm

Bütün Önerilerinizi 1 Başlık Altında Toplasanız Birde habire başlıklarınızı burda değilde fetih ocakları kısmında açsanız daha mantıklı olmaz mı?

madem osmanlı imp. içersinde yayınlıycaktınız fetih ocakları başlığımız ne işe yarıor? sadece üye alımına mı??

biraz düşünürseniz bana hak vericeksiniz..hadi şimdi bölümümüze gidelim..

yolcuda bunları kilitlerse sevinirim..
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: fetıh ocakları3.onerı fetıh ocakları3.onerı Icon_minipostedÇarş. Ekim 15, 2008 11:42 pm

aslında taşınsa daha iyi olur

amagençleri osmanlı nın sorunlarıyla ilgilenirken görmek insanı mutlu ediyor
SirBlacky

SirBlacky

MesajKonu: S.a fetıh ocakları3.onerı Icon_minipostedPerş. Ekim 16, 2008 11:50 am

_sahmeran_ demiş ki:

Yoo bugün Baba2 nin adını verip BODF ye ve İstatistik kurumuna girdim.
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: fetıh ocakları3.onerı fetıh ocakları3.onerı Icon_minipostedPerş. Ekim 16, 2008 2:15 pm

SirBlacky demiş ki:

SirBlacky demiş ki:
SirBlacky
Sev1
Karacabey

Yukarda gördüğünüz sir'in istatistik kurumuna verdiği başvuru ama nedense orda baba2 nin adı yok yani insanları kandırmaya çalışma
rehaxx

rehaxx

MesajKonu: Geri: fetıh ocakları3.onerı fetıh ocakları3.onerı Icon_minipostedPerş. Ekim 16, 2008 4:40 pm

zaten bu fetıh ocakları baslıgındada var ve akıncılardada bu sıstem var ben bunu tun ulke yazsın kı akıncılara yada baska bır orduya katılmayıp dırekt oyundakı bır orduya katılacak kısılerın puanları ne kadar onu anlayabılmemız acısından yazmıstım
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: fetıh ocakları3.onerı fetıh ocakları3.onerı Icon_minipostedPerş. Ekim 16, 2008 5:04 pm

SirBlacky demiş ki:
_sahmeran_ demiş ki:

İyi olmuş senin bodfa gittiğin...Anca oraya giderdin zaten...Başka kim seni alacak bay sorunlu..Bay kafası çalışmayan...

Dediklerimi anlayamıyorsun galiba....İşte insanların kafası basmayınca olur böle şeyler.....
SirBlacky

SirBlacky

MesajKonu: S.a fetıh ocakları3.onerı Icon_minipostedPerş. Ekim 16, 2008 7:15 pm

tiger1617 demiş ki:
SirBlacky demiş ki:

SirBlacky demiş ki:
SirBlacky
Sev1
Karacabey

Yukarda gördüğünüz sir'in istatistik kurumuna verdiği başvuru ama nedense orda baba2 nin adı yok yani insanları kandırmaya çalışma

İstatistik kurumu için neden Baba2 nin adını vereyim by akıllı...Rohirrim senin cevabınıda kıytırık yazında çatır çatır verdiğim için polemiğe girmiyorum.
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: fetıh ocakları3.onerı fetıh ocakları3.onerı Icon_minipostedPtsi Kas. 03, 2008 9:46 pm

EE sonra.....
Morpheus
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Morpheus

MesajKonu: Geri: fetıh ocakları3.onerı fetıh ocakları3.onerı Icon_minipostedPtsi Kas. 03, 2008 11:27 pm

Sayın Rohirrim, neden ısrarla haftalar öncesinin başlıklarını tekrar gündeme getiriyorsunuz anlamıyorum...

fetıh ocakları3.onerı

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası