Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Müzaedeler Halka Yardım ve Halkla İlişkiler Loncası(MAYHİL) Kuruldu

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
LordImparator

LordImparator

Müzaedeler Halka Yardım ve Halkla İlişkiler Loncası(MAYHİL) Kuruldu Vide
MesajKonu: Müzaedeler Halka Yardım ve Halkla İlişkiler Loncası(MAYHİL) Kuruldu Müzaedeler Halka Yardım ve Halkla İlişkiler Loncası(MAYHİL) Kuruldu Icon_minipostedÇarş. Ekim 22, 2008 6:46 pm

http://forum2.kralliklar.com/viewtopic.php?t=245187&sid=roLjKsRQukM8J3tPlrWRDTaPU
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Müzaedeler Halka Yardım ve Halkla İlişkiler Loncası(MAYHİL) Kuruldu Müzaedeler Halka Yardım ve Halkla İlişkiler Loncası(MAYHİL) Kuruldu Icon_minipostedÇarş. Ekim 22, 2008 7:05 pm

Tamamda amacı ne?
LordImparator

LordImparator

MesajKonu: Amacımız Ve Yasamız Müzaedeler Halka Yardım ve Halkla İlişkiler Loncası(MAYHİL) Kuruldu Icon_minipostedC.tesi Kas. 08, 2008 4:00 pm

kural Halk ile devlet arsındaki ilişkilere yardımcı olmak ve belirli gün ve haftaları düzenlemek bu sayede oyundaki tarihimizide unutmayız

İŞTE KURALLARIMIZ

Madde 1.Halkla ilişkilerdeki problemlerin belirtilmesine asla engel olunmayacaktır!Engel olan kişiler gruptan uzaklaştırma gibi cezalara çarptırılcaktır
1/a.Engel olmayı şöyle tanımlayabiliriz sorununu belirten vatandaşa grup üyesine hakaret içerecek söz ve davranışlar belirterek onu alıkoymaya çalışmak
1/b.Gruptakiler aynı zamanda yeni katılacaklara yardm etmeyi sorumluluk gibi görecektir ve yardımdan asla çekinilmeyecektir
1/b/a.Yardım sadece grup içinde maddi durumu iyi olanlar için geçerlidir.
1/b/a.Yardımdan kasıta örnek şu olabilir:Örneğin kişi aç ve yardıma muhtaç mesajı okumadan işler yapmış ve oyunu mahvetmiş bu durumda mısırı ona 4.00 akçe yerine 2.00 akçeden vermek kimseden bir şey eksiltmez sadece 2 çuval mısır....
Madde 2 .Grup içi saygı en önemli kurallardan biridir şikâyet asla yönetici tarafından değerlendirilemez ama ilk iş olarak yöneticiye bildirilir,Yönetici şikâyet hakkında anket başlatır ve grup içi oylamayla sonuca varılır
2/a.Grupta küfür vb. kötü sözler asla kullanılmayacak
Madde 3.Grup aynı zamanda halka yardım günleri ve halka yardım günleri düzenlenmesine yardımcı olacak ve tasarıyı oyun sorumlularına bildirecektir.
3/a.Örnek verecek olursak madenler kapatılmıştı.Halk günde 5 akçe parayla çalışmak zorunda kaldı.Tabii doğal olarak ekmek fiyatı düştü ama ya düşmesse işte o zaman günlük kazanç ve masraf satılacak mal fiyatı tasarısını hazırlayıp yöneticilere gönderebiliriz,Veya bu konuda çiftçiyi bilinçlendire biliriz,ya da bu günleri kıtlık günleri yardım haftası olarak belirleyip fiyatların düşmesine ve çiftçi tüccarın halka ayak uydurmasına yardımcı olabiliriz
Madde 4.Toplum belirli gün hafta veya aylarda olan özel olayları unutabilir bizim amacımız bunu art niyet çıkar savaşı çıkarmayacak ve tepki çekmeyecek bir dilde hatırlatmak tasarlamak ve unutulmamasını sağlamak
4/a.Örnek verecek olursak bu aralar yapılan savaşı belirli gün ve haftalara alabiliriz ancak,Savaş ismi asla Bulgar Mağduriyeti gibi adlandırılamaz aslında bu isimle Türk zaferi bir anlamda aynıdır fakat farkı birinde zafere öbüründe mağduriyete değinilmiştir
Madde 5.Tarihe saygı duyulmasını sağlamak ve Mustafa Kemal'in sözlerini örnek alarak...
Alıntı :
--Nasıl ki; kendini bilmeyen insan Rabbini bilemezse, tarihini bilmeyen insan da kendini bilemez ...
--“Tarih yazmak, tarih yapmak kadar mühimdir, yazan yapana sadık kalmazsa, değişmeyen hakikat insanlığı şaşırtacak bir mahiyet alır.
Mustafa Kemal ATATÜRK

--”Geçmiş bilinmezse, gelecek bilinmez. Geçmiş modern bir devlet kurmada en iyi örnektir.”
--“Türk Milleti!, tarihinle öğün, çükü senin ecdadın, medeniyetler kuran, devletler, imparatorluklar yaratan bir mevcudiyettir.”
TARİHİ BU ULUSA HATIRLATMAK

Diğer maddeler grup tarafından kurulacaktır...
kural
LordImparator

LordImparator

MesajKonu: Geri: Müzaedeler Halka Yardım ve Halkla İlişkiler Loncası(MAYHİL) Kuruldu Müzaedeler Halka Yardım ve Halkla İlişkiler Loncası(MAYHİL) Kuruldu Icon_minipostedC.tesi Kas. 08, 2008 4:01 pm

Evet Şu andan itibaren alımımız başlamıştır
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Müzaedeler Halka Yardım ve Halkla İlişkiler Loncası(MAYHİL) Kuruldu Müzaedeler Halka Yardım ve Halkla İlişkiler Loncası(MAYHİL) Kuruldu Icon_minipostedÇarş. Kas. 12, 2008 4:11 pm

Hala faaliyet gösteriyor mu?
LordImparator

LordImparator

MesajKonu: Geri: Müzaedeler Halka Yardım ve Halkla İlişkiler Loncası(MAYHİL) Kuruldu Müzaedeler Halka Yardım ve Halkla İlişkiler Loncası(MAYHİL) Kuruldu Icon_minipostedPerş. Nis. 30, 2009 9:36 pm

ÜYE DESTEĞİ OLMADIĞI İÇİN HAYIR AMA DESTEKLERSENİZ NEDEN OLMASIN

Müzaedeler Halka Yardım ve Halkla İlişkiler Loncası(MAYHİL) Kuruldu

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası