show_time
|
Konu: EZİNE BELEDİYESİNDE SON GÜN!.. Ptsi Ekim 27, 2008 11:05 pm |
|
|
Show_time 1 ay boyunca oturduğu makam koltuğuna son kez oturdu.Gözleri dolu dolu olmuştu.1 ay boyunca makamına alışmıştı.Bu ona çok zor geliyordu.Bir yandanda görevini başarılı bir şekilde yerine getirdiğini düşünerek yüzünün akı ile bitirdiğinden dolayı mutluydu.
Göreve başladığında kasa miktarı : 3450 akçe Görevi tamamladığında kasa miktarı : 4550 akçe
Bir belediyenin istedikden sonra meyhanede ucuza satarakda kâr ettirilebileceğini göstermiş olduk sanırım 3 dönem boyunca ezine en iyi şekilde yönetildi. Kartal13 ve Maydadan aldığım bayrağı dahada yukarıya taşıdım.İnşallah benden sonraki reislerde devam ettiricek.Latif'e yeni görevinde başarılar dilerim.Eminimki o ezineyi dahada yukarlara taşıyacak.HOŞÇAKALIN
Herşey EZİNE için, Herşey OSMANLI için!...
Ezine belediye reisi
Show_Time |
|
kartal13
|
Konu: Geri: EZİNE BELEDİYESİNDE SON GÜN!.. Ptsi Ekim 27, 2008 11:08 pm |
|
|
eehh dostum çok güzel işler yaptın belediye adına seni destekledim yüzümü kara çıkarmadın bir belediye ancak bu kadar başarılı yönetilirdi senden sonra latif yada gforce kim seçilecekse hayırlı uğurlu olsun diyorum |
|
Misraaa
|
Konu: Geri: EZİNE BELEDİYESİNDE SON GÜN!.. Ptsi Ekim 27, 2008 11:11 pm |
|
|
Hayırlı olsun Sinan Ağlama Mendil Verem Dur :D Koltuk sevdalısı olmadığın belli oluyor anacım 1 kere yönettin yeter :D çullanayımda kalayım diye bi daha adaylık koymuyorsun ya çok takdir ettim :D:D |
|
show_time
|
Konu: Geri: EZİNE BELEDİYESİNDE SON GÜN!.. Ptsi Ekim 27, 2008 11:14 pm |
|
|
Allaha şükür bu sefer isyansız 30 günü tamamlayabildim |
|
seryel
|
Konu: Geri: EZİNE BELEDİYESİNDE SON GÜN!.. Ptsi Ekim 27, 2008 11:15 pm |
|
|
teşekkürler ezineye verdiğin hizmetler için.başarın ezinemizi çok güzel bir noktaya taşıdı. |
|
mayda
|
Konu: Geri: EZİNE BELEDİYESİNDE SON GÜN!.. Ptsi Ekim 27, 2008 11:31 pm |
|
|
Şan ve Şerefle geçirdiğin başkanlık dönemini sadece Ezine için çalışarak halkına faydalı bir başkan olarak dev adımlar atmanın gururunu seninle tüm dostlarınla beraber paylaşıyorum... Tebrik ederim. |
|