Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

EN İYİ AVATAR KİMİN??
Sonsuz
1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Vote_lcap9%1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Vote_rcap
 9% [ 5 ]
Ereqli41
1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Vote_lcap2%1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Vote_rcap
 2% [ 1 ]
@li
1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Vote_lcap4%1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Vote_rcap
 4% [ 2 ]
Capanoglufethbey
1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Vote_lcap4%1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Vote_rcap
 4% [ 2 ]
Ahmetseker
1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Vote_lcap47%1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Vote_rcap
 47% [ 26 ]
Nicomedia1
1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Vote_lcap9%1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Vote_rcap
 9% [ 5 ]
Rohirrim10
 4% [ 2 ]
Dudaktiryakisi
1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Vote_lcap7%1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Vote_rcap
 7% [ 4 ]
Samsa_çavuş
 9% [ 5 ]
Şahmeran
1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Vote_lcap5%1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Vote_rcap
 5% [ 3 ]
Toplam Oylar : 55

Anket kapatıldı

Yazar Mesaj
nicomedia1

nicomedia1

1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Vide
MesajKonu: 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 12:25 am

Evet değerli arkadaşlar

kayıtlar yapıldı ve bitti

10 arkadasımız avatarıyla yarısmaya katıldı..

ve 1. olanı siz belirleyeceksiniz...

ADAYLAR
Nicomedia1 (ben Smile
Şahmeran
samsa_Cavus
@li
ereqli41
caparfetih
ahmetseker
rohirrim10
sonsuz
dudaktiryakisi

Adaylarımıza başarılar diliyoruz...

ve Anket usulu ile yarışmamızı başlatıyoruz

-yarışma yarın saat 23:25 de son bulacaktır..

(bu konu burada ne işi var demeyin çünkü foruim yönetiminin izni alınmıştır)

En son nicomedia1 tarafından C.tesi Kas. 15, 2008 2:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
rehaxx

rehaxx

MesajKonu: Geri: 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 12:27 am

ahmetseker buyuk farkla onde:D
TosunPasa37

TosunPasa37

MesajKonu: Geri: 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 12:31 am

benden aday olmak istiyorum:P
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 9:06 am

biende ya-huuu
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 10:46 am

Ya resimleri birde zahmet olmasa sen toplu halde su ahmetsekerin,su @li'nin avatarı diye postuna ekleseydin ya Very Happy
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 11:55 am

bu benim ki Very Happy
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 12:53 pm

Haliyle kendime oy verdim ama sonuçları görünce çok şaşırdım Very Happy

Beni sizler yarattınız cheers

Sizin için hemen bir simili halayı kurayım:

ban 1 bang ban 1 bang ban 1 bang ban 1 bang ya-huuu
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 1:35 pm

Abi bende gaza geldim sana verdim Very Happy
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 1:46 pm

uhyhhh 2 oyyy SmileSmile

1 i benim

1 i mechul

şeker attın farkı

neyse akşama kadar bir umut bekleyelim.

ayrıca avatarım süperdir

sürekli değişiyor

forumda tek SmileSmile
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 1:52 pm

vala hiç biri güzel dill ole bi seçenk olsydı vercektim Very Happy
dudaktriyakisi

dudaktriyakisi

MesajKonu: Geri: 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 1:59 pm

ahmetşekerin oyu diğer bütün yarışmacıların oyunun toplamından daha fazla Very Happy Very Happy
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 3:47 pm

nico Türke Türk propagandası yaparsan olacağı bu Emir Smile

kendimden başka birine oy vermek zorunda olsaydım nistele verirdim Laughing
wadaaaa

MesajKonu: Geri: 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 3:50 pm

ahmetseker demiş ki:
Haliyle kendime oy verdim ama sonuçları görünce çok şaşırdım Very Happy

Beni sizler yarattınız cheers

Sizin için hemen bir simili halayı kurayım:

ban 1 bang ban 1 bang ban 1 bang ban 1 bang ya-huuu

Hoca bu halaybaşı ters tarafta durmuş. Halay Sola Doğru değil Sağa Doğru kayar Very Happy
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 3:54 pm

Avatar yarışmasında halaylar ters yöne doğru akar wada bunu nasıl bilmezsin
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 4:22 pm

ahmetşekerin ki de güzel niconunki de
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 4:58 pm

Bhu Very Happy Bana kim oy verdi acaba çok merak ediyorum Very Happy
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 6:24 pm

Banada kim verdi çok merak ediyom yaw Smile
infini

infini

MesajKonu: Geri: 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 6:47 pm

banada 4 kişi vermiş biri canım eşim biri ben 2 sini bilmiyom
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 7:04 pm

Dostlarından birileri vermiştir Wink Ahmetşekere şaşıyom kanlı bi savaşçı resmi var sadece Very Happy
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 7:14 pm

Aslında benim sevinmemin en büyük sebebi, oyunun geçtiği dönemi ve yeri andıran bir avatarın en yüksek oyu alması Wink Demek ki oyuncularımızın çoğu buna itibar ediyor, bu çok olumlu Smile
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 7:42 pm

uyhh şeker amma sosyal mesaj verdin SmileSmile

dur senin kupayı hazırlıyım bari Smile
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 7:48 pm

Altın olsun...mümkünse king
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 8:30 pm

sen hayatında aldıgın en büyük ödülü alacan şeker

hiç mrk etme SmileSmile
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 9:15 pm

bii baktım seker ahmet onde bide ben vereyim dedim... Very Happy:D:D:D
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI 1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 9:30 pm

nico ödül konusunda beni şüpheye düşürüyorsun, umarım yarışmanın ciddiyetine yakışır bir ödül olur Very Happy

1. GELENEKSEL FORUM AVATAR YARIŞMASI

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : 1, 2  Sonraki