Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Keşan Belediye Seçimi ;)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Misraaa

Misraaa

Keşan Belediye Seçimi ;) Vide
MesajKonu: Keşan Belediye Seçimi ;) Keşan Belediye Seçimi ;) Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 6:34 am

Şuan itibariyle Yeni Keşan belediye reisiyim..

Çiçekleri odama alabilirim WinkŞaka biryana,

bunu da buraya açtım ama kusura bakmazsınız inşallah Wink
aslında Seçilmemi Engellemek Adına Çok Çalışan Arkadaşlarıma(!) İthafen Açtım Sağolsunlar Herşey İçin..
Engellemek İçin o kadar uğraştılar emek sarfettiler...

Herkese Çok teşekkürler,Büyüyorum Sizlerle..!
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Keşan Belediye Seçimi ;) Keşan Belediye Seçimi ;) Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 8:22 am

Smile Tebrik ederim Mısra.O insanlar reisliğin boyunca karşına çıkıcaklar Very Happy
SihiR

SihiR

MesajKonu: Geri: Keşan Belediye Seçimi ;) Keşan Belediye Seçimi ;) Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 8:32 am

Hayırlı Olsun Misram
ekremcengiz1

ekremcengiz1

MesajKonu: Geri: Keşan Belediye Seçimi ;) Keşan Belediye Seçimi ;) Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 9:42 am

tebrikler hayırlara vesile olur inş
LoRD_DeViL

LoRD_DeViL

MesajKonu: Geri: Keşan Belediye Seçimi ;) Keşan Belediye Seçimi ;) Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 10:06 am

hayırlı olsun misram.Görevinde başarılar.
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Keşan Belediye Seçimi ;) Keşan Belediye Seçimi ;) Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 10:12 am

Tebrikler Mısra abla.
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Keşan Belediye Seçimi ;) Keşan Belediye Seçimi ;) Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 10:32 am

HAyırlı olsun abla
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Keşan Belediye Seçimi ;) Keşan Belediye Seçimi ;) Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 11:19 am

oy oy oy oy Smile

Ablam reis de olmus

evet abla valla çok sevindim . hayırlı olsun ..

sıra geldi hanımlarhanımı olmaya SmileSmile

gerçi sen gönlümüzün hanımlarhanımısın Smile
D4RK41

D4RK41

MesajKonu: Geri: Keşan Belediye Seçimi ;) Keşan Belediye Seçimi ;) Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 11:35 am

Tebrikler Hayırlı olsun
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Keşan Belediye Seçimi ;) Keşan Belediye Seçimi ;) Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 11:38 am

hayırlı olsun kanka eğer bu oyunda bir gıdım bişey öğrenmişsem bu engelleme işinin bodf la alakası var değilmi mısra eğeer onlar değilse bu oyunda hiçbişey öğrenmediğimi kabul edicem bu tür şeyleri tahmin etmek zor değil artık Smile
infini

infini

MesajKonu: Geri: Keşan Belediye Seçimi ;) Keşan Belediye Seçimi ;) Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 11:39 am

hayırlı olsun misra her zaman yanındayız görevinde başarılar
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: Keşan Belediye Seçimi ;) Keşan Belediye Seçimi ;) Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 11:54 am

Hayırlı olsun.
Gerekli yere taşınmıştır.
Valandil

MesajKonu: Geri: Keşan Belediye Seçimi ;) Keşan Belediye Seçimi ;) Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 2:25 pm

Bodf kalesinde patladı desene Laughing

Tebrikler cheers
levozz

levozz

MesajKonu: Geri: Keşan Belediye Seçimi ;) Keşan Belediye Seçimi ;) Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 2:35 pm

tebrikler mısram senin her zaman destekliyoruz cheers
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Keşan Belediye Seçimi ;) Keşan Belediye Seçimi ;) Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 3:57 pm

Hayırlı olsun DJ Misra, çok sevindim...
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Keşan Belediye Seçimi ;) Keşan Belediye Seçimi ;) Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 4:11 pm

Herkese Çok teşekkür ederim..
Bir Yanda Kaç gündür Yaşadığım Sıkıntı, İnsanın Dost Dediklerini Tanıması, Ve En önemlisi Seçim gününden bu yana şok üstüne şok yaşadım..Açıkcası Kazandığıma Sevinemedim Demek Daha mantıklı..Hatta seçime son 2 gün kala Lanet olsun nerden koydum Adaylığımı bile dedim Ama herşeye rağmen Halk beni uygun gördü.Tşkler herkese Tekrar Tekrar..
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: Keşan Belediye Seçimi ;) Keşan Belediye Seçimi ;) Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 7:44 pm

Keşan Belediye Seçimi ;) Esk2211hs6

Yeni Görevinizde Başarılar diliyorum..
Türbedere Bld. Bşk.
Yetisbey

MesajKonu: Geri: Keşan Belediye Seçimi ;) Keşan Belediye Seçimi ;) Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 7:53 pm

Tebrik ederim mısra ,sanada bu yakışırdı. Wink
Dreamlord

Dreamlord

MesajKonu: Geri: Keşan Belediye Seçimi ;) Keşan Belediye Seçimi ;) Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 9:01 pm

tebrikler mısra yarına ordayız kutlarız Smile
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: Keşan Belediye Seçimi ;) Keşan Belediye Seçimi ;) Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 9:09 pm

tebrik ederim misra Very Happy
Hufu

Hufu

MesajKonu: Geri: Keşan Belediye Seçimi ;) Keşan Belediye Seçimi ;) Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 9:42 pm

Misra senitebrik eder, yeni gorevinde basarılar dilerim.
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Keşan Belediye Seçimi ;) Keşan Belediye Seçimi ;) Icon_minipostedPaz Kas. 16, 2008 8:58 am

Hepinize ÇoOoOooOooooOoOoOOoOOoOoOoOOOooOoOoOoOoOooOoOOok Teşekkürler.. cheers
candy87angel

candy87angel

MesajKonu: Geri: Keşan Belediye Seçimi ;) Keşan Belediye Seçimi ;) Icon_minipostedSalı Kas. 18, 2008 3:45 pm

misrammmm hayırlı olsunn cnaımmmm allah tamamına erdirsin Very Happy:D tabi 1.dönem belediye başkanlığından sonra halinn kalırsa Razz
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: Keşan Belediye Seçimi ;) Keşan Belediye Seçimi ;) Icon_minipostedSalı Kas. 18, 2008 3:57 pm

cok sevindim misra hayirli olsun devamı gelir inşallah Smile
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Keşan Belediye Seçimi ;) Keşan Belediye Seçimi ;) Icon_minipostedSalı Kas. 18, 2008 8:06 pm

Çok çok çok tşk ederim hepinise SmileSmileSmile angel haklısın bebeğim SmileSmileSmile hemde çoooook Smile

Keşan Belediye Seçimi ;)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası