Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
nicomedia1

nicomedia1

1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ Vide
MesajKonu: 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 10:08 pm

Nico Köprülü içeri girer coşkulu bir kalabalık içeride beklemektedir...

Kürsüye yönelir o arada gıcık tutar

-öhöhöhööhöh

ön tarafta OHRF GENEL BAŞKANI VALANDİL , OFH GENELBAŞKANI KARTAL13 BİZİM YETİŞ , SHOWTİME , KOCALARINI DÖVEN HANIMLAR , VE FORUM PROTOKOLÜ BULUNUYORDU

ve arkada kapının deliginden biri bakıyordu

bunu farkettim gittim kapıyı bir açtım

dankk diye sesss

ve

Kapının arkasındaki Salonbita128 di . Nico Köprülü yuh artık dedi ve içeri davet etti Smile . arkasında eşşegi vardı ve içeri giremedi..

ve kürsüye dönen Nico Köprülü

Keşan 1. noteri Misram dan sonuçları aldı..

ve mikrofona tak tak diye vurduktan sonra birinciyi açıklamaya koyuldu..

salonda derin bir sessizlik vardı

ön tarafta şeker ahmet agzını 10 metre açmış sahneye bakıyordu..

Nico Köprülü bagırdı

-İŞTEEE EN GÜZEL AVATARLI YARIŞMACIMIZ

-AHMETTT ŞEKERR

VEE ARKADA BİR FON MÜZİGİ BELİRİR

DÖNMEZZ OLSUN DÖNMEZ OLSUNN

FORUMUN ADMİNİ DÖNMEZZ OLSUNN

İMZANN SÜPERR OLSUNN

GÖNLÜN HOŞŞ OLSUNN

SENİN İÇİN HUZURLA DOLSUNN..

-AHMET ŞEKER ÇOK DUYGULANARAK YERE YIGILIR..

HEMEN TÜRBEDERE DOKTORLARINDAN JUST KOŞAR VE MÜDAHALE EDER

AMA NE YAZIKKİ ŞEKER AHMET HAK YOLUNDA GİTMİŞTİR..

NİCO KÖPRÜLÜ ZIRLAK BİR ŞEKİLDE SAHNEYE GELİR

VE ÖDÜLÜ İZLEYİCİLERE SUNAR

-NİCO KÖPRÜLÜ:GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE EN UYGUN ÖDÜLÜ SİZLERE SUNUYORUM

1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ K-308012-ahmet_seker
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 10:21 pm

nico bi acaipsin sen yha Laughing
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 10:23 pm

Hahaha Çok güzel olmuş eline sağlık dostum Very Happy
levozz

levozz

MesajKonu: Geri: 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 10:23 pm

aynen Very Happy
anlayan varmı acaba Very Happy
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 10:24 pm

unanim
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 10:25 pm

kartal13 ahmersekerin yakın dostudur cemaat sekeri mezarlığa gömmeye götürürken kartal mezarlıkta onu zombiklerin rahat brakmayacağını bildiği içim müdahale eder ve
ezine tepesine gömmeye cemaati ikna eder

kimsenin bilmediği bişey vardır sekerle kartal önceden anlaşmıştır aslında seker ölmemiştir gazetelere çıkmak için reklam yapıyordur mezarlığa varırlar imam valandil kıbleye doğru gömün der kartalda hayır hortuma doğru der
-kıbleye
-hortuma
-töbe estğ. kıbleye
-hortumaa
-olm delirdinmi zinhar günahtır
-hoca bırak günahı adam gidici
-töbe bu delirmiş ey cemaat kıbleye

kartal13 içinden sessizce yandık seker yandın der. birden tabut hareketlenir cemaaat sekeri toprak kabul etmedi diyip kaçar valandil en başta cüppesini toplayarak kaçar
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 10:29 pm

nedir Lütfen
levozz

levozz

MesajKonu: Geri: 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 10:40 pm

affraid şeker ahmet hortladımı affraid

tövbe tövbe Very Happy
Bariscik

Bariscik

MesajKonu: Geri: 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 10:41 pm

Adamı ödülü aldığı an öldürdünüz.Sonra zombileri dahil ettiniz hikayeye sonra dirilttiniz...Hmmm garip gidiyor.Başarılar devam...
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 10:52 pm

Ahmetseker üstüne toprak atılırken...

"Kartal....Kartal hortum ağzıma değil...Allah belanı..."

"Höeeeeyyyttt"

Ahmetseker can havliyle mezardan çıktığında herkesin ortalıktan kaçıştığını fark etti. Bir tek Kartal saf saf etrafına bakıyordu...

Ahmetseker elindeki hortumu Kartala fırlattı

"Gazeteye öldü diye çıkıp, daha sonra milleti korkutup paralarını alacaz diye geberiyordum az daha..."

Kartal hala saf saf bakıyordu...

"Nico parayı verdi mi?" dedi Ahmetseker

"Yok daha vermedi" dedi Kartal

"İlla kendisi birinci olacakmış. Dedim ver 200 akçe sahnede öldü numarası yapayım. Bu herif ödülü alıp kaçmadan sen git paraları al. 100ü senin 100ü
benim. Gelirken bana da don, atlet, şalvar falan al..Hadi bakim..."

Kartal koşarken Ahmetseker yerdeki hortumu gördü ve yerden alıp Kartalın arkasından fırlattı...
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 11:00 pm

ahmetseker demiş ki:
Ahmetseker üstüne toprak atılırken...

"Kartal....Kartal hortum ağzıma değil...Allah belanı..."

"Höeeeeyyyttt"

Ahmetseker can havliyle mezardan çıktığında herkesin ortalıktan kaçıştığını fark etti. Bir tek Kartal saf saf etrafına bakıyordu...

Ahmetseker elindeki hortumu Kartala fırlattı

"Gazeteye öldü diye çıkıp, daha sonra milleti korkutup paralarını alacaz diye geberiyordum az daha..."

Kartal hala saf saf bakıyordu...

"Nico parayı verdi mi?" dedi Ahmetseker

"Yok daha vermedi" dedi Kartal

"İlla kendisi birinci olacakmış. Dedim ver 200 akçe sahnede öldü numarası yapayım. Bu herif ödülü alıp kaçmadan sen git paraları al. 100ü senin 100ü
benim. Gelirken bana da don, atlet, şalvar falan al..Hadi bakim..."

Kartal koşarken Ahmetseker yerdeki hortumu gördü ve yerden alıp Kartalın arkasından fırlattı...

kartal niconun yanına vardı nico parayı verdi ve iğrenç bir espri yaptı

-hortumcu ahmetseker napıyo hahahahah
-ALLAH yarattı demicem dalacam şimdi

kartal pazarda atlet don falan aldı 100 akçe tuttu gidip ahmetseker verdi

-yaw kartal elbise aldında benin buradan gitmem lazım yoksa herkes anlar ölmediğimi
-ee git ozaman
-tüm paramı avatara harcamıştım bana para vrmezsen gidemem
-ulen bu adamı essasdan öldürsem dahamı karlı olurum al al 100 akçe başımın belası
-100 yetmez harmanlıya gidecem
-şehadet getir ulan
-yapma kartal yapma dur
-al 25 akçe daha başka param yok

sekerhamet parayı alır gider.kartal öldürmediğine pişman
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 11:07 pm

"Biraz daha para yapmadan Harmanlıya gitmek
yok, şimdi tüm kasabalılar beni öldü ve dirildi sanıyor. Aklıma bir
polim gelmiştir...Madene giden yolda akşam pusu kuracağız, ben de iyice
ucube gibi giyinip yüzümü boyayacağız ki iyice hortlağa benzeyeyim.
Bayılttığımız madencinin paraları indiragandi yapacaz, sonra paranın 1i
senin 3ü benim...Tamam mı?"

Derken Ahmetseker havada bir mübarek rüzgarın estiğini fark etti...

"Kartal havadaki mübareklik kokusunu sen de alıyor musun? yoksa yoksa...."
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 11:09 pm

yok 4 bene 1 sene yoksa fısıltı gazetesine ölmediğini söylerim yanarsın valla
rehaxx

rehaxx

MesajKonu: Geri: 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 11:17 pm

hehe asıl zombı benım :D1kere asıldım ama ıp koptu yenıden hayattayım:D
ŞeyhDermani

ŞeyhDermani

MesajKonu: Geri: 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 11:20 pm

Bu mübarek esintinin sahibi Ortadoğu ve Balkanların en mübarek insanı, multicilerin korkulu rüyası, ofsayttan gol atılmasına gıcık olan, üfürüğüyle kasırga yaratan...ŞeyhDermaniydi.

Tarikatının iki müridinin ne yaptıklarını hemen hissetmişti...

Kartal ve ahmetseker esintinin nerden geldiğini anlamaya çalışırken kuvvetli bir elin onları kulaklarından yakaladığını fark ettiler...

"Cumaya gelmediğiniz yetmiyormuş gibi şimdi bir de dolandırıcılığa mı başladınız?"

Ahmetseker: "Hocam etme..."

Kartal: "Hocam eyleme..."

Ahmetseker: "Hepsi aha bu kartalın fikri"

Kartal: "Hocam valla beni ahmet gazladı"

Şeyh: "Susun konuşmayın yürüyün dergaha, tuvaletleri temizleyeceksiniz. Sonra iki tane seviye0a güven puanı verip, sırtıma masaj yapacaksınız. Daha sonra degahtaki halıları yıkayıp benim çamaşırlarımı da yıkayacaksınız. Sonra gidip zombilerden birisini yanaklarından öpeceksiniz. Daha sonra solonbitaya mesaj atıp aslında sen çok iyi bir adminsin ama biz senin kıymetini bilmiyoruz diyeceksiniz. Daha sonra cucur128'i ziyaret edip sen aslında multi değilsin biz multiyiz diyeceksiniz. Fuhrere tebrik mesajı atacaksınız. Tamam mı?

Ahmetseker: "Hocam bizi öldür, ama bunları yaptırma..."

Kartal: "Hocam bize niye bunları yaptırıyorsunuz?"

Şeyh: "Madem insanları kandırdınız, şimdi kendinizi kandırın da anlayın yaptığınızın ne olduğunu..."
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 11:21 pm

ahmetseker demiş ki:
"Biraz daha para yapmadan Harmanlıya gitmek
yok, şimdi tüm kasabalılar beni öldü ve dirildi sanıyor. Aklıma bir
polim gelmiştir...Madene giden yolda akşam pusu kuracağız, ben de iyice
ucube gibi giyinip yüzümü boyayacağız ki iyice hortlağa benzeyeyim.
Bayılttığımız madencinin paraları indiragandi yapacaz, sonra paranın 1i
senin 3ü benim...Tamam mı?"

Derken Ahmetseker havada bir mübarek rüzgarın estiğini fark etti...

"Kartal havadaki mübareklik kokusunu sen de alıyor musun? yoksa yoksa...."

evet o kokuyu bende alıyorum aaaa bişey bize doğru geliyor bu bir uçak
hayır bi kuşun hayır hayır bu dermani şeyh dermani
rehaxx

rehaxx

MesajKonu: Geri: 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 11:22 pm

ŞeyhDermani demiş ki:

Şeyh: "Susun konuşmayın yürüyün dergaha, tuvaletleri temizleyeceksiniz. sırtıma masaj yapacaksınız. Daha sonra degahtaki halıları yıkayıp benim çamaşırlarımı da yıkayacaksınız. Sonra gidip zombilerden birisini yanaklarından öpeceksiniz.

seyhım benım de sırtımı ovsunlar benım de sırtım agrıo:D:D:D
ŞeyhDermani

ŞeyhDermani

MesajKonu: Geri: 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 11:27 pm

"Sen nerden çıtın rehax, sen de mi bunlarla berabersin yoksa?"

İki eli kartal ve ahmetsekerin kulaklarını tutmakla meşgul olan Şeyh, bir üfürükle rehaxı yaklaşık 150 metre uzağa fırlatır...
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 11:29 pm

kartal içinden düşünür
ulan ahmet seni essadan öldüreydim keşke

ahmetsekerde içinden düşünür
acaba dermaniyi dinlemesem napar

şeyh dermani onlara döner derki
kartal ulan kelimesi kaba bir kelimedir ve ahmet sakin öyle bişey düşünme

2 mürid ağızları açık dermaniye bakarlar düşüncelerini okumuştur bu nasıl bir keramettir

şeyhim biz ettik sen eyleme

ey gençler bu bir imtihandır yaptıklarınızdan ders çıkarasınız şimdi doğru abdesthane temizliğine

-ulan kim abdest almış burda abdesti kabul olmaz bir hafta biriktirmiş sanki
-kesin nicodur

derken içerden garip sesler gelir
-ulan bu ne ürperdim
-aynen dostum noluyu lan içerde
-bakalımmı
-ya çarpılırsak
-zaten şeyh bizi mezarlığa yollayacak oradan sağlam çıkmamız imkansız
-hadi bakalım
-desdur

2 kafadar içeri giderler şeyh dermani tuhaf bir dilde bişeyler okumakatadır etrafı yeşil bir duman sarmıştır

-bis... cinler perilermi geldi beaa
-aga onu bunu bilmemde ben ölüyom korkudan

aniden şeyh 2 müride döner yüzün terle doşmuştur belirgin yorgunluk ifadesi vardır
rehaxx

rehaxx

MesajKonu: Geri: 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 11:33 pm

rehax taıcın 150 metre nedır bır kosu yetısır hatta gecer kartallar abdeshaneyı temızlemeden once yıllık abdesını alır cıkar o sırada seyh onu gorur aılma hıkayesını dınlemektedır seyh derkı buyuk bela atlatmısın ustundekı kotuluklerı cınlerı kovayım der ve dua okumaya baslar yesıl dumanlar cıkmaktadır seyhın gozlerınden rehax ın gozlerınden se sıyah bırbırıyle vurusurlar seyhın kıler sıyahlıgı yokeder kapıda kartal vardır...
ŞeyhDermani

ŞeyhDermani

MesajKonu: Geri: 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 11:40 pm

Cinlerle mücadele daire başkanı Şeyhdermani, rehaxın içindeki cinin topuklarına sıktıktan sonra hemen arkasında onları gözlemekte olan ahmetseker ve kartalı hemen hissetti ve onlara döndü...

"Şu yaraladığım cini başınıza musallat etmeden hemen abdesthaneye...çabuk! Daha mezarlığa gidip en iğrenç zombiyi yanaklarından şapur şupur öpeceksiniz, yoksa hepinizi mezarlıktaki moderatörler gibi yaparım"

İki kafadar yusuf yusuf abdesthaneye doğru koştular.
rehaxx

rehaxx

MesajKonu: Geri: 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 11:50 pm

bu arada ıkı kafadan abdeshaneye ulasamadan cın ımana geldı buyuk cınlerden olan cın 1000 yıldır hıc abdes almamıstı gıttı bı abdes aldı abdeshanede:D ıkı kafadar ulastıklarında bıraktıklarından da pıs buldu:D
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ 1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ Icon_minipostedPtsi Kas. 17, 2008 12:53 pm

Verilen süre dolduğu için kilitlenmiştir.

1.GELENEKSEL AVATAR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası