Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

kalkanlarrr-terziler yardımmm

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
epiphania

epiphania

kalkanlarrr-terziler yardımmm Vide
MesajKonu: kalkanlarrr-terziler yardımmm kalkanlarrr-terziler yardımmm Icon_minipostedÇarş. Kas. 19, 2008 7:33 pm

selam arkadaşlar test enderunda giysi seçerken kalkanların renkli olduğunu gördüm ..giysilerin renkleriyle uyunca kalkanlar harika görünüyo Very Happy

ama ben hiç farklı renkli kalkanlar görmedim oyunda ???

sorum şu:kalkan aldıktan sonra giysilerimizin rengini seçtiğimiz gibi kalkanında rengi seçiliyorumu??

lütfen acil yardımmm!

şimdiden teşekkürler...
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: kalkanlarrr-terziler yardımmm kalkanlarrr-terziler yardımmm Icon_minipostedÇarş. Kas. 19, 2008 7:37 pm

bildiğim tek şey kalkanları satın aldıktan sonra rengini değiştiremediğin Smile
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: kalkanlarrr-terziler yardımmm kalkanlarrr-terziler yardımmm Icon_minipostedÇarş. Kas. 19, 2008 7:43 pm

Sad
rehaxx

rehaxx

MesajKonu: Geri: kalkanlarrr-terziler yardımmm kalkanlarrr-terziler yardımmm Icon_minipostedÇarş. Kas. 19, 2008 8:17 pm

evt benım kı sıyah geldı ve gıysılerımle super oldu fakat rengını ben ayarlamadım tamamen sansına:Dpembe kalkan gelırse cok gulerım ama:D
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: kalkanlarrr-terziler yardımmm kalkanlarrr-terziler yardımmm Icon_minipostedÇarş. Kas. 19, 2008 8:23 pm

ütün kalkanlar siyah olmuyomu zaten normal olarak ??
şansına değildir umarım Sad
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: kalkanlarrr-terziler yardımmm kalkanlarrr-terziler yardımmm Icon_minipostedÇarş. Kas. 19, 2008 11:07 pm

Evet henüz tüm kalkanlar siyah renktedir..

kalkanlarrr-terziler yardımmm

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası