|
ŞeyhDermani Hazretleri'nin Korkunç Maceraları (yorumlar 2) |
|
|
Yazar |
Mesaj |
kaansabri
|
Konu: Geri: ŞeyhDermani Hazretleri'nin Korkunç Maceraları (yorumlar 2) Çarş. Kas. 19, 2008 11:46 am |
|
|
Şeyhdermani cehennemde yanacaksın... |
|
|
|
ŞeyhDermani
|
Konu: Geri: ŞeyhDermani Hazretleri'nin Korkunç Maceraları (yorumlar 2) Çarş. Kas. 19, 2008 12:55 pm |
|
|
Ey benim akılsız evladım, bu kararı verecek olan yüce Rabbimdir, sen değil. Bu yaptığına şirk denir ki o da en büyük günahlardandır. Böyle bir günahkarın değil duası bedduası dahi kabul olunmaz. Bir daha RPmi rahatsız etme yoksa cinleri salarım üstüne sonra kurtarın beni Şeyhim diye ayaklarıma kapanırsın. |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: ŞeyhDermani Hazretleri'nin Korkunç Maceraları (yorumlar 2) Çarş. Kas. 19, 2008 6:54 pm |
|
|
- ŞeyhDermani demiş ki:
- Ey benim akılsız evladım, bu kararı verecek olan yüce Rabbimdir, sen değil. Bu yaptığına şirk denir ki o da en büyük günahlardandır. Böyle bir günahkarın değil duası bedduası dahi kabul olunmaz. Bir daha RPmi rahatsız etme yoksa cinleri salarım üstüne sonra kurtarın beni Şeyhim diye ayaklarıma kapanırsın.
Ya sen Allahın mucizelerini kendi hayatında olmuş gibi yazıyorsun.İşte şirk budur mucizeyi en yapamazsın.Üzerime cin salarmış.Müslümanların senin gibilere ihtiyacı yok Kuran a ihtiyacı var.Üzerime cinleri salarsanda Nas-Felak-Fatiha yı okurum birşey olmaz.Hem sözlerine dikkat et sen kim oluyorsun akılsız ve evladım diyorsun.Ben sana Sahtekar imam hatta imam olmayan sahtekar desem hoşuna gidermi. |
|
|
|
ŞeyhDermani
|
Konu: Geri: ŞeyhDermani Hazretleri'nin Korkunç Maceraları (yorumlar 2) Çarş. Kas. 19, 2008 7:28 pm |
|
|
Ben bir RP şeyhiyim senin gibi bir gerçek hayat delisiyle iletişime geçmem mümkün değil. Adminlere rica ettim senin gereksiz mesajlarını silecekler, mümkünse bir daha yazma buraya. İkincisi burda anlatılan şeyin bir hikaye yani uydurma olduğunu anlamayacak kadar akılsız olmana inan çok şaşıyorum. |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: ŞeyhDermani Hazretleri'nin Korkunç Maceraları (yorumlar 2) Çarş. Kas. 19, 2008 7:46 pm |
|
|
İstek üzerine yorumlar ayrılıp kilitlenmiştir |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: ŞeyhDermani Hazretleri'nin Korkunç Maceraları (yorumlar 2) Çarş. Kas. 19, 2008 11:46 pm |
|
|
Yolcu birdakika .......... YAw kaan sabri............. Senin gibi bazı elemanlar gelip Tükrçülük cemiyetleri Türkçülük göktanrıdır bilmemne tanrısıdır gibi şeler yazmıyomu.......... Ona rp diyonda buna niye demiyon............ Bu bir rp Evet evet seyhdermani cehennemde yanacak Eet eet....... Bu arada seyhdermaninin anlattıkları bence akla zarar değil bişey değil kalabilir....... |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: ŞeyhDermani Hazretleri'nin Korkunç Maceraları (yorumlar 2) Perş. Kas. 20, 2008 12:15 am |
|
|
Ya adam bize resmen evlatlarım diyor:D ya biz göktanrı felan derken gerçekten ona ibadet etmiyoruz.Sembolik olarak dinimiz islamdır. |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: ŞeyhDermani Hazretleri'nin Korkunç Maceraları (yorumlar 2) Perş. Kas. 20, 2008 12:24 am |
|
|
Yolcu arkadaşım şu saçma insanın mesajlarını kaldırabilir misin? Benimkiyle beraber... Kaansabri en baştan alalım. Bu bir RP oyunudur. ŞeyhDermani bir RP karakteridir. Hiç bir yerde ağzından İslam, Müslümanlık, Hz Muhammed gibi şeyler çıktığını göremezsin çünkü bu kutsal şeyleri oyuna alet etmez. Ama karakter elbette biraz gerçek dini ANDIRACAK. Bir tarafımdan din uyduracak halim yok. Benim gerçek hayatta bu tür şeylerle hiç alakam da yok. Kısaca: KAANSABRİ BU SADECE BİR OYUNNNNNNNNNNNNNNNN, GERÇEK HAYAT DEĞİLLLLL |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: ŞeyhDermani Hazretleri'nin Korkunç Maceraları (yorumlar 2) Perş. Kas. 20, 2008 1:00 am |
|
|
İyide adam başkalarının mucizelerini alıyor.Üstelik imamlık yapıyor sadece rp yazmıyorki... |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: ŞeyhDermani Hazretleri'nin Korkunç Maceraları (yorumlar 2) Perş. Kas. 20, 2008 1:08 am |
|
|
Ne imamlığı ya ne diyon sen, kim imamlık yapıyor, nerde imamlık yapıyor? Şeyhdermani diye bir oyuncu yok o benim uydurduğum bir RP karakteri. Sen yüzüklerin efendisi diye bir kitap var filme çekildi biliyon di mi? Orda da bu tür mistik şeyler vardır. Her hangi bir kitapçıya gir bir sürü fantastik kurgu kitapları vardır içinde bir sürü mistik olay anlatılır. Onlar şimdi mucize mi çalıyorlar? Senin deden nenen hiç mi cinli perili hikaye anlatmadı sana. Her mesajında senin yaşınla ilgili süphelere kapılıyorum kaansabir çünkü sürekli saçma sapan şeyler yazıyorsun forumda ve insanları rahatsız etmek için elinden geleni yapıyorsun. Git daha iyi RP yap seninkini okusunlar. gördük rpni, tek başına binlerce kişiyi öldürdün. o mucize çalmak olmadı yani öyle mi? yolcu şu ÇOCUĞUN mesajlarını benimkilerle beraber temizler misin? |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: ŞeyhDermani Hazretleri'nin Korkunç Maceraları (yorumlar 2) Perş. Kas. 20, 2008 1:27 am |
|
|
Benimle doğru konuş imamlık dderken mesela guzat hırsızlık yapıyor evladım günahtır felan diyor.Onan bahsediyorum.Anlıyormusun EVLADIM. |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: ŞeyhDermani Hazretleri'nin Korkunç Maceraları (yorumlar 2) Perş. Kas. 20, 2008 1:30 am |
|
|
Her evladım günahtır diyen imam mı oluyor ÇOCUK? |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: ŞeyhDermani Hazretleri'nin Korkunç Maceraları (yorumlar 2) Perş. Kas. 20, 2008 1:34 am |
|
|
ya anla işte vaaz felan veriyor ayak üstü dermani tarikatınnı açtı.Cinlerle alay etti.Üzerine cin yollarım felan diyor remen gülüyorum bunlara:) ama bunun günahıda var.O kitaplarda hiç Cinlerle,Allahla konu alan bir kurgu kitabı gördünmü? |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: ŞeyhDermani Hazretleri'nin Korkunç Maceraları (yorumlar 2) Perş. Kas. 20, 2008 1:41 am |
|
|
Ya tamam ya fikirler değişmeyecek herkesin kendine göre haklılıkları var.Rohirrim sende nerden yeniden açtın şu konuyu:) neyse yolcu veya başka bir admin mesajlar silinsin. |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: ŞeyhDermani Hazretleri'nin Korkunç Maceraları (yorumlar 2) Perş. Kas. 20, 2008 2:47 am |
|
|
Yahu seni bana sayıyla mı verdiler. Ne vaazı? Bizim cin dediğimiz multilerdir. Git mahkemeye bak multi davalarında cincilik yazar. O zaman tüm oyun günah işliyor. Kaansabri senden ricam benim başlığıma yazma, bana cevaben bir şey yazma, benimle ilgili bir şey yazma; ben de aynısını yapacağım. mümkünse uzak dur bana da bulaşmasın |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: ŞeyhDermani Hazretleri'nin Korkunç Maceraları (yorumlar 2) Perş. Kas. 20, 2008 7:47 am |
|
|
- kaansabri demiş ki:
- Ya adam bize resmen evlatlarım diyor:D ya biz göktanrı felan derken gerçekten ona ibadet etmiyoruz.Sembolik olarak dinimiz islamdır.
konuyu anlatmışın be Kaan daha ne diye konuşup kendini haksız çıkartıyon , savunmaya çalıştığın şeyi kendin çürütmüşün be kardeşim.. Şu Rp lerde tek takip ettiğim bu rp idi bununda içine ettin yani töbe neuzubillah..
Ahmetseker hocam aldırma Rp ye devam lütfen farklı farklı insanlar war naparsın.. |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: ŞeyhDermani Hazretleri'nin Korkunç Maceraları (yorumlar 2) Perş. Kas. 20, 2008 8:43 am |
|
|
Yahu rahatsız olan tıklayıp okumaz biz okumak istiyoruz.Gerçek dinlede bağlantısını göremedik benzerliği olabilir ama şimdi multi yapmayın günatır diyor.Günah değilmi hile yapmak günahtır.Ne diye çomak sokup bulandırıyorsunuz.Herkez baksın keyfine şeker yazmakdan hoşlanıyor biz okumaktan.OKUMAK İSTEMEYENDE OKUMAZ!!!! |
|
|
|
Yetisbey
|
Konu: Geri: ŞeyhDermani Hazretleri'nin Korkunç Maceraları (yorumlar 2) Perş. Kas. 20, 2008 12:27 pm |
|
|
severek okuyoruz kıskananlar çatlasın |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: ŞeyhDermani Hazretleri'nin Korkunç Maceraları (yorumlar 2) Perş. Kas. 20, 2008 6:31 pm |
|
|
Çatlasında çatlasın....... Bu arada kaan sen gerçek dinlede karştırıyon arapları filan konu alet ediyon yani burda hangi milleti biz bişey yapıyoz |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: ŞeyhDermani Hazretleri'nin Korkunç Maceraları (yorumlar 2) Perş. Kas. 20, 2008 6:34 pm |
|
|
Tamam siz istediğiniz gibi yazın banada karışmayın yorumda yapmayın. |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: ŞeyhDermani Hazretleri'nin Korkunç Maceraları (yorumlar 2) Perş. Kas. 20, 2008 6:35 pm |
|
|
Ama yazdıklarına bayılıyorum yorum yapayım bari süper güzel diye |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: ŞeyhDermani Hazretleri'nin Korkunç Maceraları (yorumlar 2) Perş. Kas. 20, 2008 6:37 pm |
|
|
Senin yorumunu istemiyorum.Sen atma |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: ŞeyhDermani Hazretleri'nin Korkunç Maceraları (yorumlar 2) Perş. Kas. 20, 2008 6:37 pm |
|
|
Hallederiz;) |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: ŞeyhDermani Hazretleri'nin Korkunç Maceraları (yorumlar 2) Perş. Kas. 20, 2008 7:11 pm |
|
|
Kaansabri yeter ama tartışma görmek istemiyorum |
|
|
|
|
ŞeyhDermani Hazretleri'nin Korkunç Maceraları (yorumlar 2) |
|
|