Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
mogutcu

LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR Vide
MesajKonu: LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR Icon_minipostedPerş. Kas. 20, 2008 8:51 pm

Arkadaslar diğer serverlarden oyuna girebilen varmı

ben oyunun anasayfasında hangi bayrağa tıklasam sayfa türkçe açılıyo
bu nedenle lavabo programınıda kullanamıyorum.

programı yazan fransız ilede 3 gündür mesajlaşıyorum o da çözemedi.

var mı bu işin nasıl olacağını bilen varmı

http://www.lesroyaumes.com/

http://www.renaissancekingdoms.com/

ben bu sitelere tıklıyorum sayfa türkçe

http://www.royaumedulavabo.com/bu da lavabonun sayfası fransızca olmsası gerekir o da türkçe
rehaxx

rehaxx

MesajKonu: Geri: LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR Icon_minipostedPerş. Kas. 20, 2008 9:04 pm

bende almanca oynamak ıstıyorum oyunu eskıden oynanıodu 1 sene kadar once ama nedense artık oynayamıyorum lmanca olsa ne guzel olacak ya:(
okaytap

okaytap

MesajKonu: Geri: LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR Icon_minipostedPerş. Kas. 20, 2008 9:06 pm

aslına bakarsan bende giremiyorum, bir yolunuda bulamdım ancak proxy sitelerini dene oyunun ana sayfası açılabiliyor bu şekilde. oyuna girmekse olumsuz.
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR Icon_minipostedPerş. Kas. 20, 2008 9:08 pm

Şimdi Molla hocama sorun dicem ama çoğunuzun yüzüde yok sormaya Wink o biliyor nasıl olacanı.. Warsa sorabilecek sorsun..
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR Icon_minipostedPerş. Kas. 20, 2008 9:50 pm

alpi_03 demiş ki:
Şimdi Molla hocama sorun dicem ama çoğunuzun yüzüde yok sormaya Wink o biliyor nasıl olacanı.. Warsa sorabilecek sorsun..

multilerle isyan yapıyor diye alkışlamamızı beklemirdunuz heralde Wink
blackenerji

blackenerji

MesajKonu: Geri: LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR Icon_minipostedCuma Kas. 21, 2008 3:43 am

Arkadaslar oyunun turkce acılması sızın kullandıgınız browserlarla ılgılı sorun cozulebılır ayrıntılı bılgı ısteyenler ozelden ulassın veya oyun ıcı blackenerji
kaansabri

kaansabri

MesajKonu: Geri: LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR Icon_minipostedCuma Kas. 21, 2008 11:54 am

ya vereyim çözümü

http://anonymouse.org

burada girmek istediğiniz siteyi yazacaksınız.
mogutcu

MesajKonu: Geri: LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR Icon_minipostedCuma Kas. 21, 2008 9:45 pm

valla arkadaslar her iki çözüm de (blackenerjı PM ile gönderdi ) işime yaramadı
hala http://www.royaumedulavabo.com/ bu siteyi çalıştıramıyorum
blackenerji

blackenerji

MesajKonu: Geri: LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR Icon_minipostedPaz Kas. 23, 2008 2:55 pm

Benım yontemde bıcok kısı Bulgarıstanda ve Fransada hesap actı.
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR Icon_minipostedPaz Kas. 23, 2008 3:07 pm

Dündar sölede bizde açalım Smile
blackenerji

blackenerji

MesajKonu: Geri: LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR Icon_minipostedPaz Kas. 23, 2008 3:18 pm

FLOCK browserı ındır ıngılızce kurulum yap.
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR Icon_minipostedPaz Kas. 23, 2008 4:58 pm

Oke bidakka deniyom.........
fakilli

fakilli

MesajKonu: Geri: LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR Icon_minipostedPaz Kas. 23, 2008 5:05 pm

Mozillanın ingilizce versiyonunu indirin Smile
blackenerji

blackenerji

MesajKonu: Geri: LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR Icon_minipostedSalı Kas. 25, 2008 9:43 am

Arkadaslar tum oyunlar ıcın bu boyledır.Oyuna kayıt olduktan sonra hangı dıl secenegıyle oynaycagınız sıze kalmıs.Yalnız bız Turk oyuncular pclerımızde genelde Web tarayıcılarımızı Türkçe dıl secenegıyle kullanırız bunda haklıyızdır da Razz ancak sırf bu dıl secımınden dolayı oyunu sadece turkce oynayabılıyor ve Osmanlıya kayıt yapabılıyoruz.O yuzden Web tarayıcınız yanı (explorer,opera,mozılla,chrome,flock...)ılgılızce dıl secenegıyle kurulu olmalı.En basarılı olabıleceklerınız flock-opera-mozılla... Twisted Evil
genca

genca

MesajKonu: Geri: LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 9:04 pm

İnternet explorerda, araclar ve secenekleri girin, sonra dil kısmına tıklayın oraya ingilizce dilini ekleyin.. Ardından ingilizceyi türkçenin üstüne tasıyın yani ilke dil ingilizce olsun..Ardından exploreri kapatıp açın, artık hangi ülkenin bayragını tıklarsanız o ülkenin sitesine girersiniz ve ordan hesap açabilirsiniz Smile
siffah

siffah

MesajKonu: Geri: LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR Icon_minipostedPerş. Ocak 29, 2009 9:46 am

lavabo programı ne ?

LAVABO PROGRAMI VE DİĞER SERVERLAR

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası