Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

kayık kürek balık :D

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
epiphania

epiphania

kayık kürek balık :D - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: kayık kürek balık :D kayık kürek balık :D - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Kas. 26, 2008 3:46 pm

yardımlarınız için saolun arkadaşlar kayığı kullanmayı seçtim ve bizim kasabada koordinatları ben veriorum genellikle Very Happy

bugün 124 buldum deniye deniye bulucam artık Very Happy
barlation

barlation

MesajKonu: Geri: kayık kürek balık :D kayık kürek balık :D - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Kas. 26, 2008 3:50 pm

hadi hayırlısı bklm bol kazançlar Very Happy
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: kayık kürek balık :D kayık kürek balık :D - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Kas. 26, 2008 4:38 pm

hehe saolasın Smile

hepinizi ayvalığa balık yemeye davet ediyorum arkadaşlar Very Happy
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: kayık kürek balık :D kayık kürek balık :D - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Kas. 26, 2008 5:02 pm

Very Happy belesten kayık gelmiş kullan tabi...
barlation

barlation

MesajKonu: Geri: kayık kürek balık :D kayık kürek balık :D - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Kas. 26, 2008 5:03 pm

inş gelmek isterim tabiiki..bnm evlatta ayvalıkta, ileride uğrarım kasabanıza..
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: kayık kürek balık :D kayık kürek balık :D - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Kas. 26, 2008 5:48 pm

evladınız kim ? Very Happy
barlation

barlation

MesajKonu: Geri: kayık kürek balık :D kayık kürek balık :D - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Kas. 26, 2008 6:24 pm

" batuhan60 " yeni başladı oyuna, şu an işleriyle meşgul olduğundan inzivaya çekilmiştir kendisi...kendisi 2 çocuk babasıdır:D:D
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: kayık kürek balık :D kayık kürek balık :D - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Kas. 26, 2008 6:51 pm

onlarda torunların herhalde Very Happy
barlation

barlation

MesajKonu: Geri: kayık kürek balık :D kayık kürek balık :D - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Kas. 26, 2008 6:53 pm

bi nevi öyle oluo evet Very Happy
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: kayık kürek balık :D kayık kürek balık :D - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Kas. 26, 2008 7:57 pm

ne güzel ilgileniriz evladınızla bişey isterse bana ulaşsın mutlaka ok?
barlation

barlation

MesajKonu: Geri: kayık kürek balık :D kayık kürek balık :D - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Kas. 26, 2008 8:01 pm

epiphania demiş ki:
ne güzel ilgileniriz evladınızla bişey isterse bana ulaşsın mutlaka ok?
tşk ederm epi saol..söölerim
ekremcengiz1

ekremcengiz1

MesajKonu: Geri: kayık kürek balık :D kayık kürek balık :D - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Kas. 26, 2008 8:06 pm

ya tuttuğun balıkları ye zekayı artır sonra x19lukların hepsini açtır fazla bi zeka istemes 50 falan olsa yeter zaten sende 20 zeka warmış 15 gün balık ye her gün % 133ü bulursun. haftada 1 gün falan çıkmıo zannedersem kesin bişe yok ama öle oluo gnelde
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: kayık kürek balık :D kayık kürek balık :D - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Kas. 27, 2008 4:38 pm

teşekkür ekremcengiz sende davetlimsin Very Happy
blackenerji

blackenerji

MesajKonu: Geri: kayık kürek balık :D kayık kürek balık :D - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Kas. 27, 2008 5:00 pm

Ozellıklı işçi ucretlerı Menemende 23-24-25 cıvarında seyredıyor.Bu ılanları veren arkadaslarıma tsk edıyorum.Bende 23-24 den asagı ılan vermıyorum.
@li

MesajKonu: Geri: kayık kürek balık :D kayık kürek balık :D - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Kas. 27, 2008 5:43 pm

geliboluda özelliklik iş için 20 akçe bulsak atlıyoruz.Menemenemi gelsem ne yapsam Very Happy
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: kayık kürek balık :D kayık kürek balık :D - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Kas. 27, 2008 5:54 pm

Şansına gelebilecek en güzel hediye gelmiş. Benim kayık daha 2 gün önce sizlere ömür. Gün gelecek hadiselerinde şöyle bir yazı göreceksin:

Alıntı :
Kayığın su alıyor! Yenisini almanın vakti geldi!
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: kayık kürek balık :D kayık kürek balık :D - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Kas. 27, 2008 6:01 pm

Sad((

dost acı söler Very Happy:D
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: kayık kürek balık :D kayık kürek balık :D - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Kas. 27, 2008 6:29 pm

Ama emektar batana kadar bir sürü balık yakaladım Allaha şükür. cat
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: kayık kürek balık :D kayık kürek balık :D - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Kas. 27, 2008 6:44 pm

darısı başıma Very Happy

senden davetlimsin Very Happy:D
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: kayık kürek balık :D kayık kürek balık :D - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Kas. 27, 2008 7:18 pm

kayıkla günde kaç balik
@li

MesajKonu: Geri: kayık kürek balık :D kayık kürek balık :D - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Kas. 27, 2008 7:20 pm

Yukarıyı oku.
barlation

barlation

MesajKonu: Geri: kayık kürek balık :D kayık kürek balık :D - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Kas. 27, 2008 7:43 pm

blackenerji demiş ki:
Ozellıklı işçi ucretlerı Menemende 23-24-25 cıvarında seyredıyor.Bu ılanları veren arkadaslarıma tsk edıyorum.Bende 23-24 den asagı ılan vermıyorum.

walla helal bizde 1-2 kişi verio ööle ilan---bizm kasabadakiler genelde 18-19 akçe veriolar özellik için
justsmilee

justsmilee

MesajKonu: Geri: kayık kürek balık :D kayık kürek balık :D - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Kas. 27, 2008 7:49 pm

ŞŞ barlation Smile Sen kaçtan verion işi pekim Very Happy
barlation

barlation

MesajKonu: Geri: kayık kürek balık :D kayık kürek balık :D - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Kas. 27, 2008 7:59 pm

justsmilee demiş ki:
ŞŞ barlation Smile Sen kaçtan verion işi pekim Very Happy

19 ise 20 , 16 ise 17 akçe...hep bi fazla veriom...
justsmilee

justsmilee

MesajKonu: Geri: kayık kürek balık :D kayık kürek balık :D - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Kas. 27, 2008 8:01 pm

yane sonucta 20den fasla vermion Very Happy

kayık kürek balık :D

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki