Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Meyhane..

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
alpi_03

alpi_03

Meyhane.. Vide
MesajKonu: Meyhane.. Meyhane.. Icon_minipostedC.tesi Kas. 29, 2008 10:21 am

Benim Kumar meyhanem war ama 3-4 haftadır haftada 20 akçe wergi geliyor 40 gelmesi gerekirken :S nasıl iş anlamadım :S
dj.emmre

dj.emmre

Meyhane.. Vide
MesajKonu: Geri: Meyhane.. Meyhane.. Icon_minipostedC.tesi Kas. 29, 2008 11:11 am

duyarlı bir vatandaşımız Very Happy
kartal13

kartal13

Meyhane.. Vide
MesajKonu: Geri: Meyhane.. Meyhane.. Icon_minipostedC.tesi Kas. 29, 2008 11:33 am

ühüh hişş çaktırma uzun zamandır böyle
alpi_03

alpi_03

Meyhane.. Vide
MesajKonu: Geri: Meyhane.. Meyhane.. Icon_minipostedC.tesi Kas. 29, 2008 11:42 am

Sonra bir arkadaşa olduğu gibi topluca gelmesinden korkuyorum..Duyarlı olduğumdan deil..Smile
@li

Meyhane.. Vide
MesajKonu: Geri: Meyhane.. Meyhane.. Icon_minipostedC.tesi Kas. 29, 2008 1:48 pm

Very Happy
siffah

siffah

Meyhane.. Vide
MesajKonu: Geri: Meyhane.. Meyhane.. Icon_minipostedC.tesi Kas. 29, 2008 1:54 pm

toplu gelmemesi lazım ya çok insafsızca
oguzkagan

oguzkagan

Meyhane.. Vide
MesajKonu: Geri: Meyhane.. Meyhane.. Icon_minipostedC.tesi Kas. 29, 2008 2:13 pm

ya-huuu Ses çıkarma boşver ühüh
islam44.

islam44.

Meyhane.. Vide
MesajKonu: Geri: Meyhane.. Meyhane.. Icon_minipostedC.tesi Kas. 29, 2008 4:29 pm

bazenleri indirim oluo
siffah

siffah

Meyhane.. Vide
MesajKonu: Geri: Meyhane.. Meyhane.. Icon_minipostedC.tesi Kas. 29, 2008 4:56 pm

zaten orada vergi miktarı değişkendir yazıyo ya Very Happy
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

Meyhane.. Vide
MesajKonu: Geri: Meyhane.. Meyhane.. Icon_minipostedÇarş. Ara. 10, 2008 12:43 pm

Bana bir kere oldu meyhaneden değil ama başka vergilerden aniden 70 akçelik vergi geldi anlamadım.. ama ödemek zorunda kaldım

Meyhane..

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası