Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

manda tarlası ile ilgili

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
cengo05

cengo05

manda tarlası ile ilgili Vide
MesajKonu: manda tarlası ile ilgili manda tarlası ile ilgili Icon_minipostedC.tesi Ara. 06, 2008 9:04 pm

ya ben manda tarlası almak istiyorum.tarla alınca mandada almam gerekcek mi?Ayrıca kasmanlımı yoksa kasnaksız mı olsmalı kova?
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: manda tarlası ile ilgili manda tarlası ile ilgili Icon_minipostedC.tesi Ara. 06, 2008 10:09 pm

manda tarlası alınca mandaları ayrı alıyorsun diye biliyorum ve kasnaklı kova kullanılır yani sade kova olarak geçen
blackenerji

blackenerji

MesajKonu: Geri: manda tarlası ile ilgili manda tarlası ile ilgili Icon_minipostedPaz Ara. 07, 2008 3:45 am

Manda Tarlası alırsan;

>>> 2.Tarla ise 400 akce mınımum tarla ucretı; 400 akce

>>> 4 Manda x 45 akce(her manda 45 akcedır); 180 akce

>>> 2 kova(kasnaksız kova demırcının ısıne yarar senle bı ılgısı yok ayrıca 2 kova cunku kova eger moralın bozuksa ıkıde bır delınırz haberın olsun) kova tane 50 akce; 100 akce

>>> 3 Bıcak(bıcak kovadan daha cabuk kırılır eger moralın bozuksa 2 defa kırılmamıssa op basına koy) tanesı 20 akce; 60 akce

>>>> Ayrıca manda besledıgıne degmesı ıcın sureklı 19 zp si olan eleman calıstırmalısın ılk işçin ıcınde 21 akceyı gozden cıkar.

Sana 760 akceye mal olur.Manda beslemek zengın işidir.Tarlan varsa bu malıyet 360 akcedır.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: manda tarlası ile ilgili manda tarlası ile ilgili Icon_minipostedPaz Ara. 07, 2008 11:56 am

bunlara ilaven göl kasabasında manda zarardır balık olduğu için sütü ucuzdan satmak zorunda kalırsın
cengo05

cengo05

MesajKonu: Geri: manda tarlası ile ilgili manda tarlası ile ilgili Icon_minipostedPtsi Ara. 08, 2008 1:22 pm

aman kalsın yaa.Bunlamı uğraşcam.

manda tarlası ile ilgili

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası