Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Ezine Halk Birlikleri

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
cengo05

cengo05

Ezine Halk Birlikleri Vide
MesajKonu: Ezine Halk Birlikleri Ezine Halk Birlikleri Icon_minipostedPaz Ara. 07, 2008 7:43 pm

Arkadaşlar bildiğiniz gibi bulgarlar saldırıya geçince sadece asker değil bazı düzensiz halk birlikleride savaşıyor.Bu birlikler savaş başlayınca apar topar hazırlarlanan birliklerdir.bende ''aslında düzenli bir birlik kursak , elindeki silaha görede rütbe versek nasıl olur.'' dedim kendime.Ve bu birlikleri kurdum.Birliğin düzeni şöyle:

-BİRLİĞE GİRMEK İSTEYEN HERKESİN ELİNDE EN AZINDAN BİR BALTA SAPI OLMALIDIR.
-SADECE BALTA SAPI OLANLAR ERDİR.
-BALTA SAPI VE KALKANI OLANLAR ÇAVUŞTUR.
-KILICI VE KALKANI OLANLAR BAŞÇAVUŞTUR.
-HER ÇAVUŞUN EMRİNDE BEŞ KİŞİLİK BİR GRUP BULUNUR.
-BAŞÇAVUŞUN EMRİNDE İSE ÜÇ GRUP BULUNUR.
-BİRLİKLER EN FAZLA 15 KİŞİ OLACAKTIR.3 AYRI GRUP OLMAK ÜZERE.

BAŞÇAVUŞ
|
-1. GRUP
Çavuş
Er
Er
Er
Er
-2.GRUP
Çavuş
Er
Er
Er
Er
-3. GRUP
Çavuş
Er
Er
Er
Er

Birinci Grubu ben kurdum.Şimdilik sadece ben vasım ve silahlarımdan dolayı çavuşum.Yani ;

12 BALTASAPI OLAN ER,
2 BALTA SAPI VE KALKANI OLAN ÇAVUŞ ARIYORUZ.

Seviye:
Elindeki silahlar:

En son cengo05 tarafından Ptsi Ara. 08, 2008 4:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
cengo05

cengo05

Ezine Halk Birlikleri Vide
MesajKonu: Geri: Ezine Halk Birlikleri Ezine Halk Birlikleri Icon_minipostedPtsi Ara. 08, 2008 4:23 pm

YENİ BAŞÇAVUŞUMUZ KARTAL13 OLDU.HAYIRLI OLSUN.

Ezine Halk Birlikleri

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası