Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
yolt01

yolt01

ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM Vide
MesajKonu: ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM Icon_minipostedC.tesi Haz. 21, 2008 9:23 pm

Arkadaşlar ''ŞAMATA '' meyhanesi çanakkalede uygun fiyattan satan meyhanelerden biri gelmenizi ve oranın oş sohbetii tatmanızı isterim

meyhane ismi=ŞAMATA
sahibi=KARAYİP_KORSANİ
saki=SELİMM

HEPİNİZİ BEKLERİM
totalwar

totalwar

MesajKonu: Geri: ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM Icon_minipostedC.tesi Haz. 21, 2008 11:39 pm

tabiki ugrarız yolt kardesim Smile
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM Icon_minipostedPaz Haz. 22, 2008 1:16 am

hayırlı olsun kasabamızaaa
Ormancini

MesajKonu: Geri: ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM Icon_minipostedPaz Haz. 22, 2008 3:36 am

yoltum hayırlı olsun,sen kasabamızın neşesinin gelmezmiyiz senin olduğun yere
yolt01

yolt01

MesajKonu: Geri: ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM Icon_minipostedPaz Haz. 22, 2008 9:33 am

saolun saolun
Sahmeran

Sahmeran

MesajKonu: Geri: ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM Icon_minipostedPaz Haz. 22, 2008 6:21 pm

karayip_korsani seni sevdim iyi adammışsın.
Diğer peçeneklerden ayıran özellikler mevcut sende.
İnşallah meyhanen iş görür.
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM Icon_minipostedPaz Haz. 22, 2008 6:43 pm

Senide diğer insanlardan ayıran özellikler olsaydı keşke..Düşünmek gibi..Düşünmek insanlar ve diğer yaratılmışlar arasındaki en büyük farktır...Smile Diğer yaratılmışlardan ne demek istediğimi anlayabilsen keşke seni utandırmamak için elimden geleni yapıyorum yazık sana acıyorum....
Armira

Armira

MesajKonu: Geri: ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM Icon_minipostedPaz Haz. 22, 2008 8:27 pm

aaaa Lpiskacım nie öyle diyosun tabi olabilir diğer peçeneklerin üstün özelliklerine ek olarak bi kaç üstün özellik daha taşıyo olamaz mı yani yolt Very Happy Very Happy Very Happy
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM Icon_minipostedPaz Haz. 22, 2008 8:53 pm

Smile hayatım tabi ama bütün bunları ayırıp kavrayacak birde zeka lazım oda malum ortada zaten şahsın yorumlarından Smile
yolt01

yolt01

MesajKonu: Geri: ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM Icon_minipostedPaz Haz. 22, 2008 9:33 pm

borç isteyen sıkışan bana bildirsin yardım larım sonsuz dur
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM Icon_minipostedPaz Haz. 22, 2008 10:03 pm

hayırlı olsun, amcaoğlu Smile

e Çanakkale'ye gelirsem, meyhanene uğramadan gitmem...

Bu arada Sahmeran, seni hiç böyle tanımamıştım, ne oldu da değiştin birden ?
yolt01

yolt01

MesajKonu: Geri: ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM Icon_minipostedPaz Haz. 22, 2008 10:07 pm

saolasın saduğum özledim la sizi
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM Icon_minipostedPaz Haz. 22, 2008 10:09 pm

gelecem ya bi ara o tarafa tekrar, görüşürüz bol bol Smile
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM Icon_minipostedPaz Haz. 22, 2008 10:20 pm

Gel sanduk bekleriz sen gittin bıçağım kırıldı Smile
yolt01

yolt01

MesajKonu: Geri: ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM Icon_minipostedPaz Haz. 22, 2008 10:35 pm

yolun açık ola sanduğum
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM Icon_minipostedPaz Haz. 22, 2008 11:02 pm

aha ah surda Lepiskacım gir samatadna o kdr konusmamaız var beni nie davet etmiosun Very Happy
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM Icon_minipostedPaz Haz. 22, 2008 11:06 pm

dedim ama o kadar acemilere verme şu bıcağı diye Smile

sağol yolto...
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM Icon_minipostedPtsi Haz. 23, 2008 1:41 pm

Smile Herkese Açık meyhaneler burda ama insan olanlaraaa onları eliyoruz Smile
kosovalı

MesajKonu: Geri: ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM Icon_minipostedSalı Haz. 24, 2008 12:35 pm

hayırlı olsun demeye geldiğim yerde banlanırsam bidaha uğramam oraya. Size tavsiyem herkezin söylediğine hemen inanmayın ve bu kadar çabuk etkilenmeyin.
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM Icon_minipostedSalı Haz. 24, 2008 1:47 pm

Smile Hayırlı olsun demek mi hakaret etmek mi merak etme ss alırım genelde bence kimseyi kandırma ki inanmazlar Very Happy belgeler daha gerçekçidir buda sana son cevabımdır...
kosovalı

MesajKonu: Geri: ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM Icon_minipostedCuma Haz. 27, 2008 5:49 pm

ehehhh hep belgelerden bahsediyosun ama hiç te göremedik şu belgeleri çamur atıyon kanıtı var diyon haniiiiiii nerde kanııııııttttttt? Very Happy
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM Icon_minipostedC.tesi Haz. 28, 2008 2:07 am

Smile diğer başlığa bakınız ve olay şuan itibariyle yargıda olduğundan daha yorum yapmıyorum...
prens096

prens096

MesajKonu: Geri: ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM Icon_minipostedÇarş. Ekim 01, 2008 11:02 am

yha arkadaşlar ben imza yapamıyorum olmuyo böle sinir oluyom bilen sölese svnrm şimdidien tşk
murat132

murat132

MesajKonu: Geri: ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM Icon_minipostedPtsi Ekim 20, 2008 1:00 pm

yok öyle bi meyhane Very Happy

ŞAMATA MEYHANESİ HERKESİ BEKLERİM

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası