devilangel
|
Konu: Geri: Dedeağaç Rbkc'nin İsyanı ile düşmüştür. Cuma Ara. 26, 2008 2:04 pm |
|
|
Biz aldık )) 26-12-2008 04:25 : Ayaklanmanız başarıyla sonuçlandı! Bir düzine kadardınız birkaç moralsiz askere karşı. |
|
nefsimi
|
Konu: Geri: Dedeağaç Rbkc'nin İsyanı ile düşmüştür. Cuma Ara. 26, 2008 2:15 pm |
|
|
saat 23.00 sıralarında tegmen serenay,1500 akçe tutarındaki ganimetleri ödenege atarak dedeagac baskanlıgından istifa etmiştir Sen ; devilangel ; biz aldık biz aldık diyorsun Vergileri koyup kasabayı savunduğumuzda neden alamadınız ? ? ? 25 akçeyi duyan dedeagaçlı hemşerileriniz bizim gruplarımıza girerek neden iktidarı savun dediler ? ? ? İstifa edilmiş,savunulmamıs ve ases tutulmamıs belediyeyi almak zor olmasa gerek ? ? ? Bu tiplerde yeni türedi, Canakkale de malı veririz,biz geri aldık hepsini olur Dedeagacta belediyeden istifa eder savunmayız,biz aldık belediyeyi olur Neyse . . . Verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz,tegmen serenayı bir daha kutluyorum |
|
latif
|
Konu: Geri: Dedeağaç Rbkc'nin İsyanı ile düşmüştür. Paz Ara. 28, 2008 1:13 am |
|
|
ezine isyanında da böle olmustu geri ilk gün kendi cıkarlarını düşünüp isyan etmeyenler yüzünden geri alamamıstık sora isyancı istifa etmişti öle geri almıstık ve tekrar secimler olmustu burdan bi baskan olarak edindiğim tecrübe ise cok konusup isyancılara atıp tutan bir cok insan o gün isyan etmeyip 22 akcelik işleri kasabalarına tercih etmişti... |
|
turksehitoglu
|
Konu: Geri: Dedeağaç Rbkc'nin İsyanı ile düşmüştür. Paz Ara. 28, 2008 1:20 am |
|
|
- nefsimi demiş ki:
Bu tiplerde yeni türedi, Canakkale de malı veririz,biz geri aldık hepsini olur
Hocam sen verirsin geri ben alırım böyle küçük cümlelerde takılı kalma.O zaman sözünü tutup malları bıraktığın için teşekkür etmedim mi sana.?.Ne hala bu her fırsatta çanakkaleye malları bağışladık cümlesi..Keşke bağışlamasaydınız da Osmanlıyı rahat bıraksaydınız. |
|
kartal13
|
Konu: Geri: Dedeağaç Rbkc'nin İsyanı ile düşmüştür. Paz Ara. 28, 2008 1:21 am |
|
|
- latif demiş ki:
- ezine isyanında da böle olmustu geri ilk gün kendi cıkarlarını düşünüp isyan etmeyenler yüzünden geri alamamıstık sora isyancı istifa etmişti öle geri almıstık ve tekrar secimler olmustu burdan bi baskan olarak edindiğim tecrübe ise cok konusup isyancılara atıp tutan bir cok insan o gün isyan etmeyip 22 akcelik işleri kasabalarına tercih etmişti...
+1 malesef bunlar gerçekler |
|
latif
|
Konu: Geri: Dedeağaç Rbkc'nin İsyanı ile düşmüştür. Salı Ara. 30, 2008 3:15 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- latif demiş ki:
- ezine isyanında da böle olmustu geri ilk gün kendi cıkarlarını düşünüp isyan etmeyenler yüzünden geri alamamıstık sora isyancı istifa etmişti öle geri almıstık ve tekrar secimler olmustu burdan bi baskan olarak edindiğim tecrübe ise cok konusup isyancılara atıp tutan bir cok insan o gün isyan etmeyip 22 akcelik işleri kasabalarına tercih etmişti...
+1 malesef bunlar gerçekler ama sorsan onlar vatan iiçin herseyi yapar kartal... |
|
kartal13
|
Konu: Geri: Dedeağaç Rbkc'nin İsyanı ile düşmüştür. Salı Ara. 30, 2008 5:22 pm |
|
|
vatan için bari multi yapmaktan vazgeçsinler yeter varsın savaşada gelmesinler varsın mallarınıda belediyeye satmasınlar varsın iyanlarda dayardım etmesinler ama en azından şu canım oyunun içine etmesinler multi yaparak |
|
liseli
|
Konu: Geri: Dedeağaç Rbkc'nin İsyanı ile düşmüştür. Salı Ara. 30, 2008 5:55 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- vatan için bari multi yapmaktan vazgeçsinler yeter
varsın savaşada gelmesinler varsın mallarınıda belediyeye satmasınlar varsın iyanlarda dayardım etmesinler
ama en azından şu canım oyunun içine etmesinler multi yaparak kartal bunu sen kme söylüyorsun onlarda bu sözleri kulağa asabilecek ürek varmı baksana bi adamlar forumda bile deil |
|