Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Suresiz Ban Kaldirilsin

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Sunshinesoveryou

Suresiz Ban Kaldirilsin Vide
MesajKonu: Suresiz Ban Kaldirilsin Suresiz Ban Kaldirilsin Icon_minipostedCuma Ara. 26, 2008 8:01 pm

Selamlar,
Bu aralar sıklaşan süresiz banlardan sonra, şansımı bir konuda denemeye karar verdim. Bir dilekçe hazırlayacağım. Dilekçede forumun oyunun %70'ini kapsadığını, bunun tek tuşla yapılan yeme içme işlerinden çok bir role play oyunu olarak tasarlandığın, dolayısıyle oyunu kurallarına göre oynayan bir oyuncunun forumdan süresiz ban almasının ne kadar mantıksız olduğunu, bu şekilde cezaların oyunu ileri düzeyde oynayan hemen hemen coğu seviye 3 ve ayan olan oyuncuları oyundan soğuttuğunu ve bırakma aşamasına getirdiğini, süresiz ban yerine 28 gün uzaklaştırmanın daha makul olduğunu 28 günüğn zaten çok uzun bir süre olup hatalı kişinin suçunu anlamasına yeteceğini anlatacağım. Bu dilekçeyi çeşitli yollardan tüm adminlere ulaştıracağım. Eğer bu eylemime katılmak isteyen varsa mesajı burdna yayınlayablirim. Kendi mesajımın altınada bu benim düşüncemdir ve düşünceme katılan diğer arkadaşlarım aynı mesajı altında kendi imzaları ile size ileteceklerdir yazabilirim. Fikirleriniz nelerdir?
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: Suresiz Ban Kaldirilsin Suresiz Ban Kaldirilsin Icon_minipostedCuma Ara. 26, 2008 8:08 pm

ilave olarak, form hatasından kaynaklanan, (örneğin ban aldığınız halde forma yazabilmek gibi, en azından isminizin karşısında ban yazmıyor hadi erişebildik forma diyelim ve buda büyük tuzak, bizzat o tuzağa düştüğüm için biliyorum) bu durumda oyun hesabının silinmesi saçmalığınında ortadan kalkmasını sağlayabilecek bir baskı oluşmalı kanımca.. çünki ortadaki hata çoğunlukla form yöneticisinin ve bu hatanın cezasını neden ben yada cezalı oyuncu çeksinki?
bunları form ortamında tartışmaya açmak çok tehlikeli bir durum yanlız uyarmaya gerek yok sanırım,
çünki mevcut form kuralları gereği modlar ulu orta eleştiriye kapalı vede hiç hoşgörülü değiller..
Sunshinesoveryou

MesajKonu: Geri: Suresiz Ban Kaldirilsin Suresiz Ban Kaldirilsin Icon_minipostedCuma Ara. 26, 2008 8:20 pm

Bende o yüzden buraya yazdım. ayrıca artık forumda ban çalışıyor. kimse bu yüzden silinmiyor. birde bu arkadaşlar fransız olduğundan konuyu cok dagıtmayalım derim, anlama zorlukları oluyor zmana zaman
Contes-Gemlik

Contes-Gemlik

MesajKonu: Geri: Suresiz Ban Kaldirilsin Suresiz Ban Kaldirilsin Icon_minipostedCuma Ara. 26, 2008 8:31 pm

Forumun seviyesini bozan arkadaşların süresiz banlanmasını gayet doğru buluyorum

ama böyle eften püften sebeplerle süresiz banlamalara bende karşıyım. Hele hele rk gibi [rp] ye dayalı yani sanal gerçeklik gibi bir oyunda forum olmazsa olmaz olduguna göre böyle olur olmaz sebeplerle süresiz banlanmalar kalksın.

ama adam ulu orta argo kullanıyorsa süresiz banlanım ayrıyetten oyun hesabıda silinmesi gerekir..
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Suresiz Ban Kaldirilsin Suresiz Ban Kaldirilsin Icon_minipostedCuma Ara. 26, 2008 8:35 pm

hayır rahşan affı istemiyoruz bende admine yazıcam siz yazarsanız kusura bakmayın

ekremcengiz divandayken forumdan süresiz ban aldı peki ekremcengiz bu yüzden başka bir forum kursaydı zombi ekibi gelirmiydi bırak gelmeyi dalga bile geçerlerdi
ama süpergazi süresiz banlanınca duydumki yeni bir forum açmış divan için bizimkilerde işler yürüsün diye kabul etmişler ARAMIZDAKİ FARKI GÖRDÜNÜZMÜ İNSANLIK KATEGORİSİNDE Very Happy eee noldum dememeli ne olacam demeli

çok uzun zamandır süresiz banlı olanlar var kusura bakmayın o zaman aklınız nerdeydi diyeceksiniz o zaman banlı olanlar dilekçe yazsalardı peki diyelimki yazdılar siz destek olacakmıydınız YOK CANIM YOK karnımız tok

süpergazi banlandığı gün koskoca konu açtım dedim ki RAHŞAN AFFI gelecek istemiyoruz ,şimdi bakıyorumda rahşan affının zemini hazırlanıyor zaten onlardan başka insan yok oyunda eee KENDİ AÇTIKLARI KUYUYA KENDİLERİ BALIKLAMA DÜŞTÜLER NASILMIŞ İNSANLARI SİYASİ RANT İÇİN SÜRESİZ BANLATMAK AHA BÖYLE KOL SAATİ VERİRLER İNSANA AĞIZLARI AÇIK KALIR Razz

oturduğu yerde otursunlar kıytırık 10 üyesi olan 2 forum yapmışlar işler aksamasın diye ellemiyorum o forumları hacklerim kimsede beni engelleyemez ama bulgarlar gider gitmez ellerinden onları da alacam pirat

her zaman söylediğim bi söz vardı İHANET KALLEŞİDE VURUR Twisted Evil
Sunshinesoveryou

MesajKonu: Geri: Suresiz Ban Kaldirilsin Suresiz Ban Kaldirilsin Icon_minipostedCuma Ara. 26, 2008 8:45 pm

Smile alkışlar buraya lütfen konu burdan kaldırılsın sayın forum yöneticileri, cünkü kabahat bunu düşünerek buraya yazan bende sevgiler...
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: Suresiz Ban Kaldirilsin Suresiz Ban Kaldirilsin Icon_minipostedCuma Ara. 26, 2008 9:03 pm

İstek üzerine kilitlennip arşive taşınmıştır.

Suresiz Ban Kaldirilsin

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası