ihtiyar96
|
Konu: sehre girerken izin (harmanlı ve edirne icin) Ptsi Ara. 29, 2008 11:54 pm |
|
|
harmanlı ve edirne kasabasına giriş cıkıslar kapatılmıstır. giriş cıkıs yapanların izin almadan girmesi dilegiyle.
iki ordunun ayarlarıda düşmandır. |
|
Anti_bodf
|
Konu: Geri: sehre girerken izin (harmanlı ve edirne icin) Salı Ara. 30, 2008 9:42 am |
|
|
Ben bugun edirneye geliyorum aman ksemeyin beni.Oyunda size mesaj attim.
|
|
Anti_bodf
|
Konu: Geri: sehre girerken izin (harmanlı ve edirne icin) Çarş. Ara. 31, 2008 8:41 am |
|
|
iyi oldu kesmisiniz beni oyunu birakmayi dusunuyordum yardimci oldunuz saol.Allahtan ihtiyara mesaj cektim geliyorum diye. |
|
Misraaa
|
Konu: Geri: sehre girerken izin (harmanlı ve edirne icin) Çarş. Ara. 31, 2008 8:57 am |
|
|
İlginç. garip bir durum demekki haber vermeyen ile veren bir tutuluyor hayret bir olay yani.. şaşırdım.. |
|
mogutcu
|
Konu: Geri: sehre girerken izin (harmanlı ve edirne icin) Çarş. Ara. 31, 2008 9:32 am |
|
|
- Anti_bodf demiş ki:
- iyi oldu kesmisiniz beni oyunu birakmayi dusunuyordum yardimci oldunuz saol.Allahtan ihtiyara mesaj cektim geliyorum diye.
İyide İhtiyar Harmanlı da , Edirnede ki ordunun başında Dedetor var Harmanlı ya gelecek olanlar İhtiyara Edirne ye gidecek olanlar ise Dedetora mesaj çekmeli sanırı sen yanlış komutana mesaj çekmişsin |
|
dudaktriyakisi
|
Konu: Geri: sehre girerken izin (harmanlı ve edirne icin) Çarş. Ara. 31, 2008 5:24 pm |
|
|
ihtiyar dost listesine eklemiş.ama dedetorun haberi yokmuş sanırım ama dedetor konusunda kesin bilgim yok. |
|
ozanbey
|
Konu: Geri: sehre girerken izin (harmanlı ve edirne icin) Çarş. Ara. 31, 2008 7:40 pm |
|
|
- mogutcu demiş ki:
- Anti_bodf demiş ki:
- iyi oldu kesmisiniz beni oyunu birakmayi dusunuyordum yardimci oldunuz saol.Allahtan ihtiyara mesaj cektim geliyorum diye.
İyide İhtiyar Harmanlı da , Edirnede ki ordunun başında Dedetor var
Harmanlı ya gelecek olanlar İhtiyara Edirne ye gidecek olanlar ise Dedetora mesaj çekmeli sanırı sen yanlış komutana mesaj çekmişsin bencede |
|