Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Meyhanelerde ki Sorun...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Misraaa

Misraaa

Meyhanelerde ki Sorun... Vide
MesajKonu: Meyhanelerde ki Sorun... Meyhanelerde ki Sorun... Icon_minipostedÇarş. Ara. 31, 2008 7:50 am

Son 2-3 gündür(belkide daha fazla) yeni açılan meyhanelerde bir sorun var arkadaşlar içeri giremiyor kimse..

ve meyhanelerdeki menüler hiç bir şekilde değişmiyor..

Yalnızca Keşan'da mı yaşıyoruz bu sıkıntıyı Anlama adına konu açtım..

Sizlerde de aynı sorun mevcut mu acaba???
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Meyhanelerde ki Sorun... Meyhanelerde ki Sorun... Icon_minipostedÇarş. Ara. 31, 2008 8:39 am

Ezinedede 1 kişi meyhane açtı 4 gündür açılış yapamadık. Kimse giremiyor...
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Meyhanelerde ki Sorun... Meyhanelerde ki Sorun... Icon_minipostedÇarş. Ara. 31, 2008 8:47 am

genel bir sorun yaşıoruz sanırım inşallh düzelir adminlere mesaj atıldı ama sonuçsuz şuan itibariyle.
suskun68

suskun68

MesajKonu: Geri: Meyhanelerde ki Sorun... Meyhanelerde ki Sorun... Icon_minipostedÇarş. Ara. 31, 2008 12:12 pm

Çandaki meyhanede öyle girilmiyor 4-5-gün oldu açılalı ama girilmiyor hala
SihiR

SihiR

MesajKonu: Geri: Meyhanelerde ki Sorun... Meyhanelerde ki Sorun... Icon_minipostedÇarş. Ara. 31, 2008 12:36 pm

10 et 10 sebzem kaldı yeni açtığım meyhanemde pff

girip bakamadımda nasıl olmuş mekan Very Happy
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: Meyhanelerde ki Sorun... Meyhanelerde ki Sorun... Icon_minipostedÇarş. Ara. 31, 2008 7:54 pm

benim bir meyhanem var menülerin değişmeme sorunu bendede oldu bir ara ama 5-6 denemeden üst üste kliclerden sonra menü değişti.... :S
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: Meyhanelerde ki Sorun... Meyhanelerde ki Sorun... Icon_minipostedÇarş. Ara. 31, 2008 7:54 pm

yaw belediye meyhanesinde sohbe ediyordum.meyhaneden düştüm idaha giremiom.
Orion

Orion

MesajKonu: Geri: Meyhanelerde ki Sorun... Meyhanelerde ki Sorun... Icon_minipostedPerş. Ocak 01, 2009 2:34 am

meyhanedeki menu degısmıyor bu ne yahu kac gun oldu 6 ozellık kasamıyoruz sınır oldum
zamaneee

zamaneee

MesajKonu: Geri: Meyhanelerde ki Sorun... Meyhanelerde ki Sorun... Icon_minipostedPerş. Ocak 01, 2009 5:45 pm

yav arkadaşalr bende sadece kendi pcm den giryom birde cafeden çoğu kafede meyhane dolu yada boş srveri 8080 ne ayarlayın diyor ne oluyor bu
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Meyhanelerde ki Sorun... Meyhanelerde ki Sorun... Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 1:53 am

8080'e ayarla o zaman Smile
Orion

Orion

MesajKonu: Geri: Meyhanelerde ki Sorun... Meyhanelerde ki Sorun... Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 4:32 am

meyhaneler duzeldi:)
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Meyhanelerde ki Sorun... Meyhanelerde ki Sorun... Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 5:32 am

evet benim meyhanede düzelmiş Smile nihayet
lordserkan

lordserkan

MesajKonu: Geri: Meyhanelerde ki Sorun... Meyhanelerde ki Sorun... Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 12:14 am

hayırlı olsun meyhaneler düzeldi ah bide eski versiyondan girilse tam süper olucak.

Meyhanelerde ki Sorun...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası