Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Buda Sana Kapak Olsun BlackStyle!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Barbarov

Barbarov

Buda Sana Kapak Olsun BlackStyle! Vide
MesajKonu: Buda Sana Kapak Olsun BlackStyle! Buda Sana Kapak Olsun BlackStyle! Icon_minipostedÇarş. Ara. 31, 2008 8:40 pm

Blackstyle iyi oku!

Saruhandaki pislikler...Bunlar bir türlü temizlenemezler.Blackstyle enayisi mi ne diye hitap ediyim.
Ziraat nazırı idi ödenek aldım.Fakat bi proglem oluştu ödeneği üstüme alamadım

Aynen Şöyle dedi.

__ Boş ver iptal et ödeneği üstünü ben tamamlarım.

bende tamam dedim.Aradan 1 ay geçti.Oyuna girdim.Mahkemeliğim.Foto çekmiş ve savcıya atmış.
Böyle olunca suçlu ben görülmüşüm.

Haksız isem birisi çıksın söylesin?

Blackstyle Saruhanın Gelişmesine engel.Marangoz olduğum ve fiyatları şaka gibi sattığım için
böyle davranıyo.
Ama blackstyle ben saruhan için almanya yöntemini uyguluyorum.

Almanyadaki fiyatları burada satıyorum.

Büyük merdiven:70

Kova:25

Kayık küreği:35

küçük merdiven:28

şimdi sana sesleniyorum.Kendini bisey sanan ileri zekalı.Başkaları yılabilir ama ben yılmıcam eğer
beni silmek istersen avunu çok yalamak zorunda kalacan.Çünki bende mikrop gibiyimdir
bulaştımmı ilacı yoktur!

Buda Sana Kapak olsun.
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Buda Sana Kapak Olsun BlackStyle! Buda Sana Kapak Olsun BlackStyle! Icon_minipostedÇarş. Ara. 31, 2008 8:50 pm

kapaklar epey arttı bu aralar
Rohirrim

MesajKonu: Geri: Buda Sana Kapak Olsun BlackStyle! Buda Sana Kapak Olsun BlackStyle! Icon_minipostedÇarş. Ara. 31, 2008 8:55 pm

Kapaklik kisilerde artti da ondan barbarov bunu obur foruma yazda kapak tam kapansin Wink

Biliyoduk zaten biz
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: Buda Sana Kapak Olsun BlackStyle! Buda Sana Kapak Olsun BlackStyle! Icon_minipostedÇarş. Ara. 31, 2008 9:12 pm

bencede öbür forumada yaz....
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: Buda Sana Kapak Olsun BlackStyle! Buda Sana Kapak Olsun BlackStyle! Icon_minipostedÇarş. Ara. 31, 2008 9:30 pm

Yanlız mesajı değiştir biraz ban yeme bide Smile

Buda Sana Kapak Olsun BlackStyle!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası