Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Sağlıcakla Kalın ve...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
batuu13

batuu13

Sağlıcakla Kalın ve... Vide
MesajKonu: Sağlıcakla Kalın ve... Sağlıcakla Kalın ve... Icon_minipostedPerş. Ocak 01, 2009 5:33 pm

evet arkadaşlar biliyorsunuz ki bu bir oyun ve hayat daha önemli. Gerçek hayatta sınavım yaklaşıyor 8. sınıfım ve bu sene benim için çok önemli. bu yüzden artık oyunu bırakıyorum. sizden bir ricam var bunu oyun olduğunu unutmayın !

hesaba gelecek olursak sınıftan bir arkadaşıma vereceğim çok istedi kıramadım.Benden sonra ne yapar orası beni ilgilendirmez profiline yazmasını söylerim.

Krallıklarda gerçekten çok iyi arkadaşlaıklarım oldu hatta siyasi tartışmalar yüzünden yorumlama kabiliyetim bile gelişti Very Happy

artık olaylara her açıdan bakabiliyorum.. hepinize çok teşekkür ederim...

son olarak... Şu bulgarlara derslerini verin Smile

Batuu13
Bariscik

Bariscik

MesajKonu: Geri: Sağlıcakla Kalın ve... Sağlıcakla Kalın ve... Icon_minipostedPerş. Ocak 01, 2009 5:36 pm

ah batu seni çok iyi anlıyorum zira ben de oyunu bırakmayı düşünüyorum ben de 8.sınıfım ve sbs m var.Ancak ben günde 10 dakika izin alıp girebiliyorum.Sbs de rakibimsin ama sana başarılar Smile
rehaxx

rehaxx

MesajKonu: Geri: Sağlıcakla Kalın ve... Sağlıcakla Kalın ve... Icon_minipostedPerş. Ocak 01, 2009 5:40 pm

ben de gecen sne oks ye gırdım ama bırakmadım bu sene devam edıom:D
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: Sağlıcakla Kalın ve... Sağlıcakla Kalın ve... Icon_minipostedPerş. Ocak 01, 2009 5:41 pm

sınavların bittikten sonra aramıza geri dönsene
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Sağlıcakla Kalın ve... Sağlıcakla Kalın ve... Icon_minipostedPerş. Ocak 01, 2009 5:43 pm

reel hayatta başarılar arkadaşlar elbette reel hayat çok daha önemli bu sadece yeni arkadaşlıklar edinebileceğiniz boş zamanınızı geçirebileceğiniz ve hatta reel hayatta size farklı bi rol verilseydi neler yapabileceğinizi ölçmenizi sağlaya bir oyundur bunun gibi binlerce oyun var
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: Sağlıcakla Kalın ve... Sağlıcakla Kalın ve... Icon_minipostedPerş. Ocak 01, 2009 7:25 pm

Güle güle dostum..
haziran

haziran

MesajKonu: Geri: Sağlıcakla Kalın ve... Sağlıcakla Kalın ve... Icon_minipostedPerş. Ocak 01, 2009 7:27 pm

oks de basarılar dostum
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Sağlıcakla Kalın ve... Sağlıcakla Kalın ve... Icon_minipostedPerş. Ocak 01, 2009 7:33 pm

inzivaya çeksen yazın devam edersin die düşündüm... ama sen bilirsin reel de başarılar
rehaxx

rehaxx

MesajKonu: Geri: Sağlıcakla Kalın ve... Sağlıcakla Kalın ve... Icon_minipostedPerş. Ocak 01, 2009 7:41 pm

batu ben ınzıvaya cektım bırakmadım sımdı dıyebılırsın tembellıktendır dıe ama ben turkıyenın en ıyı lıselerınden bırıne gıdıyorum suan
batuu13

batuu13

MesajKonu: Geri: Sağlıcakla Kalın ve... Sağlıcakla Kalın ve... Icon_minipostedPerş. Ocak 01, 2009 8:19 pm

nereye gidiyorsun merak ettim ? bu arada arkadaşlar inzivaya çekmeyeceğim bir arkadaşıma devredeceğim.. ayrıca tatil bitse bile sınavdan sonra yerleştirme aşaması inanın sınav kadar zor geçiyor..

zaten istediğim liseyide tutturduktan sonra yatılı olacağı için pek girebileceğimi sanmam
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Sağlıcakla Kalın ve... Sağlıcakla Kalın ve... Icon_minipostedPerş. Ocak 01, 2009 9:54 pm

sbs bana vurmadı allahtan :d ama öss war Very Happy
güle güle batu ama nie yatılı gisiosun kardeşim şehrinde bi yere git senle daha cok bulgar kasabası dusurucez Very Happy
rehaxx

rehaxx

MesajKonu: Geri: Sağlıcakla Kalın ve... Sağlıcakla Kalın ve... Icon_minipostedPerş. Ocak 01, 2009 10:34 pm

ıel lemı gıtcen gs yemı batu ıele gelceksen yatılıda ınt var laptop yada pcnı kap gel:D
batuu13

batuu13

MesajKonu: Geri: Sağlıcakla Kalın ve... Sağlıcakla Kalın ve... Icon_minipostedPerş. Ocak 01, 2009 10:41 pm

yok ben izmirde oturuyorum izmir fene gidecektim bu sene puanlar uçtu 490 üstü :S

bornava anadoluyu dülşünüyorum kuzenimde orda iyi bir lise 468 puanı ben geçen sene 453 aldım bu sene bi 470 alıp puanıda biraz düşerse girerim.. bu arada yatılı dediğim kuzenimle ev tutup orada kalacaz anyacağını internet kesinlikle yok Wink

belli olmaz ama bağlatabiliiriz Very Happy
batuu13

batuu13

MesajKonu: Geri: Sağlıcakla Kalın ve... Sağlıcakla Kalın ve... Icon_minipostedPerş. Ocak 01, 2009 10:48 pm

bu akşamdan itibaren heasbı devretmiş bulunmaktayım.. sizi iyi oyunlar bundan sonra bu forumda yazarsa ve ya poyundan bişi yazarsa ben değilimdir söylemiş olayım.. adı ufuk
Luiss

Luiss

MesajKonu: Geri: Sağlıcakla Kalın ve... Sağlıcakla Kalın ve... Icon_minipostedCuma Ocak 02, 2009 9:01 pm

Ben tutarsa çanakkale fen'e gideceğim.:S seneyede ben bırakacağım Sad
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Sağlıcakla Kalın ve... Sağlıcakla Kalın ve... Icon_minipostedCuma Ocak 02, 2009 9:34 pm

ben itüye kapak atma derdindeyim bölüm farketmez Smile
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Sağlıcakla Kalın ve... Sağlıcakla Kalın ve... Icon_minipostedCuma Ocak 02, 2009 9:37 pm

De get lem Smile ne itüsü.2 mizi kaldırmaz orası Very Happy
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Sağlıcakla Kalın ve... Sağlıcakla Kalın ve... Icon_minipostedCuma Ocak 02, 2009 9:38 pm

bekle alpi bekle vadiye geliyom Very Happy
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Sağlıcakla Kalın ve... Sağlıcakla Kalın ve... Icon_minipostedCuma Ocak 02, 2009 9:39 pm

Very Happy hadi hayırlısı bakalım.İnş gelirsinde vadi geleneklerini öğrenirsin..En son hürriyete manşet olmuşlar Very Happy
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Sağlıcakla Kalın ve... Sağlıcakla Kalın ve... Icon_minipostedCuma Ocak 02, 2009 9:42 pm

ben gelince sınırları aşıp sbahada manset olacaz Smile
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Sağlıcakla Kalın ve... Sağlıcakla Kalın ve... Icon_minipostedCuma Ocak 02, 2009 9:45 pm

haha

Sağlıcakla Kalın ve...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası