Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

isyan

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
Kermet

Kermet

isyan - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: isyan isyan - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 7:56 pm

Elhadülilah sen müslümanım sende mümin birine benziyosun nasıl olurda bir müslüman bir müslüman kardeşine bu kadar piss laflar söylüyebiliyor
Aksen090

isyan - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: isyan isyan - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 05, 2009 9:40 am

sen bize meyhanede sayarken iyi...bayanları taciz ederken iyi..biz ağzımı bozunca kötü....
Elhadülilah müslümanım ben....ama ben sana soru sorucam..sen insanmısın?
hayvan oglu hayvansın sen...
gerizekalının tekesin...
dinden imandan bahsediosun...
resime iyi bakın arkadaşlar...bunun gibi bir cok kanıt var...

isyan - Sayfa 2 Adszmj1
Kermet

Kermet

isyan - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: isyan isyan - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 05, 2009 11:46 pm

bunlar foto montaj umutsultan vakaları adlı konuda bunlara açıklık getirdim
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

isyan - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: isyan isyan - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 06, 2009 12:24 am

Aksen090 demiş ki:
lütfen değerli adminlerim...bu adama küfür etmeyi serbest hale getirelim...bu adama küfür etmek insan evladına hayır kazandırır...bu bipppppppp türk evladı olmadıgından adım gibi eminim.....
ezinede bayanları taciz eden saygısız multici bir adamdır...
bize büyüklerimiz ezineyi emanet etti bizde sahip cıkmak zorundayız...bu adamla ugraşmaktan hiç vazgecmeyecegim...
Başka emriniz varmı paşam?
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

isyan - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: isyan isyan - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 06, 2009 2:39 pm

Yhaw aksen dostum 12 yaşındaki çocuk kendini Tarkan-Battal Gazi Felan sanıyo herhalde boşverin Wink Ezinede kim kimin ne olduğunu biliyor Wink Ortalık boşkende fitne çıkarmaya çalışanlar hiç bir şey yapamadan geri dönerler Wink
barlation

barlation

isyan - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: isyan isyan - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 06, 2009 2:44 pm

Allah sabır wersin size ezineliler:D
Kermet

Kermet

isyan - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: isyan isyan - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 06, 2009 4:27 pm

Capanoglufetihbey demiş ki:
Yhaw aksen dostum 12 yaşındaki çocuk kendini Tarkan-Battal Gazi Felan sanıyo herhalde boşverin Wink Ezinede kim kimin ne olduğunu biliyor Wink Ortalık boşkende fitne çıkarmaya çalışanlar hiç bir şey yapamadan geri dönerler Wink

olum yaşımızı on iki yazdık diye 12 yaşındamıyız sende 99 yaşındasın ona bakarsan burda ne arıyosun bunak Smile
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

isyan - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: isyan isyan - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 06, 2009 11:03 pm

Kermet demiş ki:
Capanoglufetihbey demiş ki:

olum yaşımızı on iki yazdık diye 12 yaşındamıyız sende 99 yaşındasın ona bakarsan burda ne arıyosun bunak Smile

Ben en yazından senn gibi burda KAra muratlık yapmıorum oyunu adma gibi oynayıp kimseye bu arada ben 18 yaşındayım ama merak etme 25-30 yaşında gibi tecrübeliyim
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

isyan - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: isyan isyan - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 06, 2009 11:08 pm

Lütfen sakin olunuz
lacosse

lacosse

isyan - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: isyan isyan - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Şub. 05, 2009 7:18 am

kermet yakan dayım haberin olsun ensende soluğumu hissetmen yeterli dostum acık verme kucak accam sana Twisted Evil

ezinede Köprülü içinde başkan deişimi yaparken biz kimseye sormak zorunda deiliz Mayda baskan olduysa saygımız sonsuzdur.

Arkada karıya kıza laf atıyomusun bana denk gelme meyde arkadasım kesın ertesı gun mahkemede olursun dayanamazsın sen dedıklerı kadar varsan Smile
Kermet

Kermet

isyan - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: isyan isyan - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Nis. 18, 2009 3:02 pm

İSYAN ARTIK KİTABIMDA YAZMAZ YÖNETİME KATILMAK İÇİN HALK İRADESİNE BAŞ VURACAĞIM SAYGILARIMLA
karabela93

karabela93

isyan - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: isyan isyan - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 11:27 am

laa sende g*t varsa gel çıkar bakim isyan konuşma boş boş milletin canınıda sıkma

isyan

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2