Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Savaşda İlk Gün

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
enes

enes

Savaşda İlk Gün Vide
MesajKonu: Savaşda İlk Gün Savaşda İlk Gün Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 10:45 am

03-01-2009 04:22 : Sana saldıran kişi Iunona önderliğinde "Killers" ordusu ve Bzr önderliğinde "All Must Die" ordusu.

benim herhangi gibi birşeyim yok ama ordu şuanda çok kayıp vermiş durumda Ordu başında Caparfetih var.İhtiyar paşamız ağır yaralı

Şuanda harmanlının 1 nokta ilerisindeyiz bu 2 orduda harmanlıda:S
show_time

show_time

Savaşda İlk Gün Vide
MesajKonu: Geri: Savaşda İlk Gün Savaşda İlk Gün Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 10:58 am

ordu komutanın yaralanması için dua edicez sw 3 ve 1 yıllık bir adamın başa geçmesi lazım
enes

enes

Savaşda İlk Gün Vide
MesajKonu: Geri: Savaşda İlk Gün Savaşda İlk Gün Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 11:02 am

Evet bende şuan ihtiyar paşanın grubundayım daha doğrusu artık değilim Caparfetih in grubundayım

Grubumuzda yanılmıyorsam 3 tane s3 ve 1 yıllını doldurmuş kişi vardı Ben,Komando46, birde Cihan16
zamaneee

zamaneee

Savaşda İlk Gün Vide
MesajKonu: Geri: Savaşda İlk Gün Savaşda İlk Gün Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 11:05 am

arkadaşlar elinize belinize kuvet sakın geçirmeyin şu bulgarları vatan toprağına telef edina damları
ekremcengiz1

ekremcengiz1

Savaşda İlk Gün Vide
MesajKonu: Geri: Savaşda İlk Gün Savaşda İlk Gün Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 11:06 am

adamlarda All Must Die ordusunun komutanı Bir serseri Tahminen 255 kpli birisi
enes

enes

Savaşda İlk Gün Vide
MesajKonu: Geri: Savaşda İlk Gün Savaşda İlk Gün Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 11:06 am

Şuanda harmanlıdalar bizde harmanlı ilerisindeki boşlukda:S yani osmanlı sınırlarına girdiler bile
show_time

show_time

Savaşda İlk Gün Vide
MesajKonu: Geri: Savaşda İlk Gün Savaşda İlk Gün Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 11:21 am

Belediyeleri iyi korumak lazım. Özellikle harmanlı ve edirne belediyesi.
zamaneee

zamaneee

Savaşda İlk Gün Vide
MesajKonu: Geri: Savaşda İlk Gün Savaşda İlk Gün Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 11:41 am

arkadaslar ben suanda kesandayim kesanda olan varmı grup kurar giderdik ben bir bulgar öldürmeden rahat etmiyecem ya şehit ya gazi
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

Savaşda İlk Gün Vide
MesajKonu: Geri: Savaşda İlk Gün Savaşda İlk Gün Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 12:21 pm

Ordunun bugün başına geçmiş bulunmaktayım umarım yarın ölürüm yada yaralanırım ihtiyar paşayı msnde bekliorum ona göre talimatları uygulucam :S
dj.emmre

dj.emmre

Savaşda İlk Gün Vide
MesajKonu: Geri: Savaşda İlk Gün Savaşda İlk Gün Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 12:42 pm

Sw2 birinin ordunun basına gecmesiyle bizim kaybımız olur mu?
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

Savaşda İlk Gün Vide
MesajKonu: Geri: Savaşda İlk Gün Savaşda İlk Gün Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 12:46 pm

dj.emmre demiş ki:
Sw2 birinin ordunun basına gecmesiyle bizim kaybımız olur mu?

03-01-2009 04:23 : Siz ne ordu kumandanı ne de bir asilzadesiniz : ordunuz 5 gün içerisinde geri çekilecek!

Hadisem bu dostum yni 5 gün içinde ordudan düşmessem yaralanarak ölerek bu ordunun sonu olucak :S
show_time

show_time

Savaşda İlk Gün Vide
MesajKonu: Geri: Savaşda İlk Gün Savaşda İlk Gün Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 12:46 pm

ordu komutanı degismez sw 3 ve 1 yıllık ayan gelmezse basa ordu 3-5 gün içinde dağılıcak...
dj.emmre

dj.emmre

Savaşda İlk Gün Vide
MesajKonu: Geri: Savaşda İlk Gün Savaşda İlk Gün Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 12:57 pm

show_time demiş ki:
ordu komutanı degismez sw 3 ve 1 yıllık ayan gelmezse basa ordu 3-5 gün içinde dağılıcak...

Asker felan olması onemli deil demi...

Ordu kuruldukdan sonra baska puan uretilmiyormu ihtiyac kalmıyormu???

--------------------------------------------------------------------------------------

Konuyu fazla dağıttım ozur dilerim...

Bizim durumumuz nasıl Edirne ve Harmanlıda???

Baska destek ordumuz yokmu?
show_time

show_time

Savaşda İlk Gün Vide
MesajKonu: Geri: Savaşda İlk Gün Savaşda İlk Gün Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 1:07 pm

Puanla alakası yok mesela bu gece capar öldü yada yaralnadıysa caparın grubundaki 2. kişi başa gecer o öldüyse 3. kişi geçer
TaNsU

TaNsU

Savaşda İlk Gün Vide
MesajKonu: Geri: Savaşda İlk Gün Savaşda İlk Gün Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 1:08 pm

ihtiyar paşamın yaralanması kötü olmuş

bende de birşey yok onlardan ve bizden kaç zaaiyat var acaba
dj.emmre

dj.emmre

Savaşda İlk Gün Vide
MesajKonu: Geri: Savaşda İlk Gün Savaşda İlk Gün Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 1:11 pm

show_time demiş ki:
Puanla alakası yok mesela bu gece capar öldü yada yaralnadıysa caparın grubundaki 2. kişi başa gecer o öldüyse 3. kişi geçer

Sen bugun ordunlar beraber canakkaledemisin?
show_time

show_time

Savaşda İlk Gün Vide
MesajKonu: Geri: Savaşda İlk Gün Savaşda İlk Gün Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 1:21 pm

yarın çanakkaledeyim.
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

Savaşda İlk Gün Vide
MesajKonu: Geri: Savaşda İlk Gün Savaşda İlk Gün Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 1:34 pm

arkadaşlar Bulgarlara verdiğimiz zararlar hakkında pek fazla bir bilgim yok fakat bizim zararımız hakkında ki bilgilerler bir bilgilendirme yapacağımm..
TaNsU

TaNsU

Savaşda İlk Gün Vide
MesajKonu: Geri: Savaşda İlk Gün Savaşda İlk Gün Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 1:45 pm

caperfetih tşk ederim bilgilendirmeni bekliyorum...
Bariscik

Bariscik

Savaşda İlk Gün Vide
MesajKonu: Geri: Savaşda İlk Gün Savaşda İlk Gün Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 7:51 pm

enes demiş ki:
Evet bende şuan ihtiyar paşanın grubundayım daha doğrusu artık değilim Caparfetih in grubundayım

Grubumuzda yanılmıyorsam 3 tane s3 ve 1 yıllını doldurmuş kişi vardı Ben,Komando46, birde Cihan16

ben de 1 yıllığım hatta 1,5 yıllığım Very Happy
kartal13

kartal13

Savaşda İlk Gün Vide
MesajKonu: Geri: Savaşda İlk Gün Savaşda İlk Gün Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 7:56 pm

capar sen ayan olursan ordu dağılmazmı
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

Savaşda İlk Gün Vide
MesajKonu: Geri: Savaşda İlk Gün Savaşda İlk Gün Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 10:30 pm

kartal13 demiş ki:
capar sen ayan olursan ordu dağılmazmı

Dostum olmuyor yoksa ben istemesem bile zorla elime epin kodu veriorlardır Smile 1 yıllık 2 x ayan gerekli
enes

enes

Savaşda İlk Gün Vide
MesajKonu: Geri: Savaşda İlk Gün Savaşda İlk Gün Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 10:35 pm

Bariscik demiş ki:
enes demiş ki:

ben de 1 yıllığım hatta 1,5 yıllığım Very Happy

Orduda 1 yıllık olan demedim.Komutanın grubundan seçiliyor adam.

Obur - Çıkar
Bozkurt019 - Çıkar
Cihan16 - Çıkar
Zeusturks - Çıkar
Apatie - Çıkar

caparın grubuda bu şekilde ama bu gece saldırdığımz için sanırım komutan değişmesine pek gerek kalmıcak :S
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

Savaşda İlk Gün Vide
MesajKonu: Geri: Savaşda İlk Gün Savaşda İlk Gün Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 10:39 pm

Yarın 1-2 kişi muhakkak kalıcak komutan benim müfrezeden çıkmaz gibime gelio Very Happy Alayımızı kesicekler yarın Very Happy
enes

enes

Savaşda İlk Gün Vide
MesajKonu: Geri: Savaşda İlk Gün Savaşda İlk Gün Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 10:45 pm

Bence bziden çıkcak en sağlam grup Very Happy

İddasına varmısın Apatie Veya Zeusturks olucak ordu komutanı :=)

Savaşda İlk Gün

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki