|
Yazar |
Mesaj |
mogutcu
|
Konu: Geri: Acil Destek!!! C.tesi Ocak 03, 2009 4:25 pm |
|
|
arkadaslar harmanlının 1 nokta dışına samakov tarafına savrulduk edirneye geçip toparlanma şansımız yok , tek seçenek saldırmak gibi görünüyor ama kaç gün oyalayabiliriz bilmiyorum o nedenle destek kuvvetlerinin bir an önce gelmesi lazım . Ayrıca Harmanlı da ölü olarak bekleyen bulgarların 15 günü felan kaldı yani kasabayı bir kere kaptırısak almamız çok zor |
|
|
|
Hufu
|
Konu: Geri: Acil Destek!!! C.tesi Ocak 03, 2009 4:47 pm |
|
|
Bu arada ufukta 3 bulgar ordusu daha goruyorum..
Bilmem, bekliyorlar mı yoksa yolda geliyorlar mı? |
|
|
|
Schahi
|
Konu: Geri: Acil Destek!!! C.tesi Ocak 03, 2009 4:58 pm |
|
|
Bunların hepsi bulgar olmaz,kesin içinde bulgar komutan önderliginde romenler vardır.Yoksa ufacık bir ülkeden bu kadar fazla ordu çıkması ve bu kadar kısa sürede bu orduların toparlanması imkansız.Ben inanıyorumki içlerinde kesinlikle romenler var |
|
|
|
TaNsU
|
Konu: Geri: Acil Destek!!! C.tesi Ocak 03, 2009 5:36 pm |
|
|
schahi ye katılıyorum bulgarların 2500 küsür nüfusu var bu kadar çok ve kısa sürede ordu yapamazlar bide şu var bg orduları tam kapasite değildir göz boyamacada olabilir 20 25 kişilik ordular kurup bizde şu kadar ordu var diyebilirler... |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: Acil Destek!!! C.tesi Ocak 03, 2009 6:35 pm |
|
|
Kimisi karizma kasar.. Kimisi orduya bedava ap üretir.Böyle insanların sayesinde hala OSMANLI duruyor. Kartal tebrikler.Her zaman olduğu gibi iyimserliğini yine gösterdin |
|
|
|
totalwar61
|
Konu: Geri: Acil Destek!!! C.tesi Ocak 03, 2009 6:57 pm |
|
|
duyarlılık şart .. her kasabanın belediye başkanı kp 50 üstü oyuncuları edirneye göndermek konusunda bir mesaj çekerse gene en azından savastan bihaber olanlar olabilir belki insafa gelip 10-15 kişi daha kazanılabilir .. artık elimizdne de başka ne gelir bilmiyorum.. edirne komple bulgaristana geçmeden inşallah bugünleri atlatabiliriz.. |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Acil Destek!!! C.tesi Ocak 03, 2009 7:03 pm |
|
|
Yapacak birşey yok artık.Allah bilir edirne sancağı kasabaları sw 3 sw 2 kpli adam kaynıyordur.Amaçları ne anlamış değilim.Eyaletleri kasabaları altlarından gidiyor.Neden çoğu savunmaya gelmiyor.Aslında bu insanlara osmanlıda söz hakkı vermemek lazım.Koskoca Osmanlı bir avuç bulgara karşı koyamıyor... |
|
|
|
lordserkan
|
Konu: Geri: Acil Destek!!! Paz Ocak 04, 2009 12:09 am |
|
|
aslında senin bildiğin gibi okadarda çok sev. 3 sev. 2 yok fakat genede var gelmeyenler onlarda bazen bunun bir oyun olduğunu unutuyorlar hep ilerlemeiyi düşünüyolar ancak sancak ellerinden gidince anlıcaklar bu işi ben şu anda ytaralıyım iileişiym hangi durumda savaşa bilrisem savşıcam |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Acil Destek!!! Paz Ocak 04, 2009 11:20 am |
|
|
2 bulgar ordusu edirne kapılarına dayanmış.Arkadan 3 bulgar ordusu daha yola çıktığı söyleniyor.Artık şu kasablarda yatan sw 3 255 kpliler teşrif ediceklermi ordulara yoksa yatıp yatıp büyüceklermi.Yatın yatın yakında yatacağınız yerleride elinizden alınca yatarsınız |
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: Acil Destek!!! Paz Ocak 04, 2009 11:37 am |
|
|
- show_time demiş ki:
- 2 bulgar ordusu edirne kapılarına dayanmış.Arkadan 3 bulgar ordusu daha yola çıktığı söyleniyor.Artık şu kasablarda yatan sw 3 255 kpliler teşrif ediceklermi ordulara yoksa yatıp yatıp büyüceklermi.Yatın yatın yakında yatacağınız yerleride elinizden alınca yatarsınız
aynen katiliyorum kasabalarda dolasirken ben bile en azindan 30 full kpli gozlemledim Edirne Balya arasi |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Acil Destek!!! Paz Ocak 04, 2009 12:02 pm |
|
|
Arkadaşlar bugün harmanlıya girdik de Bulgarlar dünde söylediğim gibi edirneye girdiler :S |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Acil Destek!!! Paz Ocak 04, 2009 12:03 pm |
|
|
Ya edirnede adam başı 1000 akçe dagıtılıyor desem herkez gelir.Ya bu gelmeyenlere sorsan osmanlı aşığıyım der.Öyle aşığın ben ta.Ya anlamış değilim profillerinize 255 kp yazıyosunuz ne halta yarıyor o Allahın cezası kpleriniz.Utanmadan divana aday olup sizi böyle yaşatacaz şöyle yaşatacaz.Siz ancak bulgar emri altında yaşatan bi osmanlı oluşturursunuz!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
zamaneee
|
Konu: Geri: Acil Destek!!! Paz Ocak 04, 2009 1:21 pm |
|
|
- SihiR demiş ki:
- Sayın Valandil 9 aralıkta nazaretten cıktınız
ordu kuracak hertürlü özelliğe sahipsiniz
her dönem Edirne sancağı için vatan için millet için
divanda görev alma isteğiniz oldu.
1 dönem hariç ordaydınızda.
gönül isterdiki bugun edirneye 2 kişiyle deil 50 kişilik orduyla gelmiş olmanızdı.
yok akrkdaşım sow_time 2 aydır yolda daha yetişemeyecek 3 4 yıl sonra ancak edirneye varır 2 aydır edirenye gelecek bu nasıl gelmeyse artık |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: Acil Destek!!! Paz Ocak 04, 2009 1:25 pm |
|
|
zamane kardeşim herkes elinden geleni yapıyor show arkadaşımızda ordusunu kurdu geliyor sen herhalde ordu kurmayı 5 daakalık iş sanıyorsun.Ordu kurulucak ap üretecek alım yapacak bunlar kaç gün sürer haberin varmı zaten orduya gircek adam bulmak epey sürüyo bu yüzden bu hallerdeyiz orduya alacak asker kalmadı .. |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Acil Destek!!! Paz Ocak 04, 2009 1:31 pm |
|
|
23 Aralık 2008 tarihinde ap üretimi başladı. 3 Ocak 2009 tarihine kadar ap üretildi.Bugün 4 ocak 2009 ve şu an çanakkaledeyim.Ordu kurmak 2 günde oluyorsa kurun |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Acil Destek!!! Paz Ocak 04, 2009 1:36 pm |
|
|
Yok yok Zamanenin kast ettiği,Şuan Dedetorun yönettiği ordu olsa gerek.Onu hala yollarda sanıyor galiba
O orduyu kurdu adam,üstüne 2. orduyu kuruyor
Sen Napıyorsun peki?? |
|
|
|
_prensesss_
|
Konu: Geri: Acil Destek!!! Paz Ocak 04, 2009 2:03 pm |
|
|
herkez düşmüşş iyilk severliğin sahteciliğinn siyasetinn peşine.... ha şnu da unutmadannn gördüğü herkeze hadi orduya girin demeye ki bu dedkleri kişiler s1 ler.... kendin ne yapıorsun diye sorsan... divan seçimlerinin , yardım peşindedirler... osmanlıyı çok düşünen insanlar bunlar...işte bunlar... kimisii belediye reisi olupp halkını soyar... sankii kendini aldığı para onu halkın gözünde çok yükselticek ya ... kimisi de osmanlı osmanlı deyip önden küçük çıraları (s1) yakmayıı sevEr.. BU MUDUR OSMANLI SEVGİSİ ?? |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Acil Destek!!! Paz Ocak 04, 2009 3:27 pm |
|
|
sanırım 5 gun sonra ordayız kp kasmak için tarlayı sattım ve meyhaneci arıyorum su an menü yaptımak için |
|
|
|
|