Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz....

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
barlation

barlation

Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 2:19 am

Capanoglufetihbey demiş ki:
Bence Allah Rahmet Eylesin deyin Very Happy Daha güzel olur Very Happy Smile

Ööle ama yapıcak bişey yok maalesef Sad ama siz elinizden gelenin en iyisini yaptınız.. Bi kaçını kesersnz inş..gazanız mübarek olsun arkadaşlar !
@li

MesajKonu: Geri: Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 12:22 pm

Adamlar edirneye yürümüş Evil or Very Mad
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 12:55 pm

Edirnede Savunma grupları varmı???

Orada durum nasıl?
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 8:54 pm

Bende ŞEHİTLİK mertebesine ulaştım. HADİ aslanlarım gösterelim şunlara OSMANLI gücünü!

HAYDİ YA ALLAH!
infini

infini

MesajKonu: Geri: Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 8:56 pm

14 gün sonra iyileşicem yine aranıza katılmak için sabırsızlıkla bekliyorum
mogutcu

MesajKonu: Geri: Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 9:13 pm

Valla onlar kaçıyor biz kovalıyoruz Very Happy
Düşmanın gözü kör olsun vuramadı bizim Çapanı , Çapan ölsün diye düşman nereye biz oraya Very Happy Very Happy Very Happy
Yarında Edirne surlarında tepelerindeyiz Bulgarların ,orduda son nefer kalana kadar durmak yok
zamaneee

zamaneee

MesajKonu: Geri: Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 9:47 pm

barlation arkadaşım sen sürekli yazılar yazarsın kır artik kabuğunuda gidip balık edirneye koş sende bulgar kes yav türbedereye kıkılıp kalmışsın Very Happy Very Happy
FalcoN

FalcoN

MesajKonu: Geri: Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 05, 2009 2:05 am

Başarılar Herkese..
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 05, 2009 1:43 pm

ee ne oluyor bira daha bilgi verin...
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 05, 2009 2:01 pm

iyi haber yine ölmedim Very Happy Öldüremediler Very Happy Very Happy 10 gün Harmanlı Tatili Very Happy Ordularımızın hiç birine birşey olmadı hepsi sapa sağlam dağışma durumu yok yani Wink
enes

enes

MesajKonu: Geri: Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 05, 2009 3:54 pm

Ben ağır yaralandım silahlar gitti capar usta bukadarmış yolumuz Very Happy
emre5334

emre5334

MesajKonu: Geri: Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 06, 2009 3:14 pm

bende sehıt oldum artık gerıde kalan kardeslerımız ocumuzu alır
Bariscik

Bariscik

MesajKonu: Geri: Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 06, 2009 4:02 pm

ben de ağır yaralıyım(acı verici şekilde yaralıyım)...

Kalkan da gitti.Kılıcım da yok sadece sopa var.Acaba ben gönene dönüp un üreterek mi halkıma yardım edeyim? Very Happy

bir de bir mısır bir ekmek gibi mi gideyim?Yoksa hergün ekmek mi yiyim?
Bariscik

Bariscik

MesajKonu: Geri: Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 06, 2009 4:02 pm

Bir de beni yaralayan bu Temp oyunda yok :S
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 06, 2009 4:26 pm

Evet yetişbey i öldürende oyunda yok.Ayrıca heavy 1 yıllık değil ordusunun dağılması lazımdı dağılmıyor.Acaba adminlerin parmağımı var bu işte:S
mogutcu

MesajKonu: Geri: Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 06, 2009 4:29 pm

Bulgar ordusunda şüpheli görülen bir kaç hesap multi olabilir diye adminlere bildirilmişdi. Belkide silinmişlerdir.
SihiR

SihiR

MesajKonu: Geri: Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 06, 2009 4:43 pm

Killers ordusunun neredeyse tamamı Multilerden oluşuyordu

Bircok SS alıp cumartesi bildirdik fakat Haftasonu adminlerin Çalışmaması nedeniyle ancak pazartesi ilgilendiler ve salı sabahı silindi yaklaşık 10 kişi
mogutcu

MesajKonu: Geri: Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 06, 2009 4:47 pm

Babel Tower da kapak yapmak lazım bu durumu, onlar böyle bir fırsatı kaçırmazlardı.
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 06, 2009 4:57 pm

Allah allah admine soyleyelim olulerimiz diriltsin techizatlarını geri versin Very Happy

Multi kokuyor bu olaylar Very Happy
@li

MesajKonu: Geri: Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz.... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 06, 2009 7:01 pm

Adminlerde bir yaparlar ki

Sanırım onlarda zevk alıyorlar.

Hazırlanın ÖLÜME Gidiyoruz....

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2