|
Yazar |
Mesaj |
kartal13
|
Konu: gelde çık işin içinden Ptsi Ocak 05, 2009 3:38 pm |
|
|
arkadaşlar biliyorsunuz çok büyük bir savaş veriyoruz ve orduları dolduracak adam bulamıyoruz bugün bi kaç kişiyle konuştum neden gelmiyorsunuz diye kimisi bizi çağıran olmadı dedi kimisi cevap bile vermedi şimdi sıkı durun kimisinin daha savaştan haberi yok ee yaw şimdi ne diyeyim yani divan reislere bir haber yollayıp reislerin halka savaşı bildirmesini istemesinden acizse harbiden o divana turşu götürmek gerek şimdi fransız ihtilalini daha iyi anlıyorum ha bu arada şu hain bu hain diye tabanı yanmış gibi koşturan forumda herkese saldıran orkunhan bey savaşa davet mesajlarına bile cevap vermiyormuş ALLAH ıslah etsin diyorum ve yetkileleri BİR ZAHMET göreve çağırıyorum |
|
|
|
mogutcu
|
Konu: Geri: gelde çık işin içinden Ptsi Ocak 05, 2009 3:44 pm |
|
|
Ne zamandan beri ülke savunmasına davetiye ile katılım oluyor. Ülkenin bir yerinde savaş varsa , o ülkenin vatandaşı isen yapıp hazırlığını yola çıkarsın bu kadar basittir, gelmek isteyen için, Yoksa adamın savaşmak gibi bir niyeti yoksa zaten gelmemek için bin türlü bahane uydurur. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: gelde çık işin içinden Ptsi Ocak 05, 2009 3:46 pm |
|
|
- mogutcu demiş ki:
- Ne zamandan beri ülke savunmasına davetiye ile katılım oluyor. Ülkenin bir yerinde savaş varsa , o ülkenin vatandaşı isen yapıp hazırlığını yola çıkarsın bu kadar basittir, gelmek isteyen için,
Yoksa adamın savaşmak gibi bir niyeti yoksa zaten gelmemek için bin türlü bahane uydurur. forumları takip edenler ve duyarlı reislere ahip olanlar için öyle adam yemin ediyo yeni senden duydum diye inş. yalan söylüyodur |
|
|
|
recai
|
Konu: Geri: gelde çık işin içinden Ptsi Ocak 05, 2009 3:57 pm |
|
|
Sevgili kartal
Eğer yeni duydum diyorsa bir vatandaş yalan söylüyordur he yalan değil doğruysada bu zamana kadar öğrenememişse söyle oyunu bıraksın bence yaklaşık iki aydır savaş sürüyor sadece forumlarda dönmüyor savaş olacağı heryerde söyleniyor fakat dediğim gibi ya yalan söylüyorlar yada gerçekten bilmiyorlarsa bıraksınlar oyunu bu kadar boş oyuncu olmamalı diye düşünüyorum |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: gelde çık işin içinden Ptsi Ocak 05, 2009 5:00 pm |
|
|
- recai demiş ki:
- Sevgili kartal
Eğer yeni duydum diyorsa bir vatandaş yalan söylüyordur he yalan değil doğruysada bu zamana kadar öğrenememişse söyle oyunu bıraksın bence yaklaşık iki aydır savaş sürüyor sadece forumlarda dönmüyor savaş olacağı heryerde söyleniyor fakat dediğim gibi ya yalan söylüyorlar yada gerçekten bilmiyorlarsa bıraksınlar oyunu bu kadar boş oyuncu olmamalı diye düşünüyorum sevgili recai keşke duymayan bir kişi olsaydı olayı kötü tarafı bikeç kişiden bu cevabı almamdı, peki bunun yerine sevgili belediye reislerimiz toplu mesaj atamazlarmı bir kereye mahsus olarak sanırım bu o kadarda zor değil |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: gelde çık işin içinden Ptsi Ocak 05, 2009 5:34 pm |
|
|
Birde ne dikkatimi çekti biliyormusunuz.Dün çanakkaledeydim.Kasaba listesine baktım yemin ederim en az 10-15 kişi çıkar 50-100 kp üstü.Bugün geliboludayım listeye bakıyorum aynı şekilde en az 10-15 kişi çıkar.Ha burda önmli ayrıntı bazı kendini yırtan varya vatanım canım vatanım şöyle yaparız böyle yaparız diyen dengesiz beyin özürlüler kurnazlar ya babalarının tek zeki çocukları karakteri inzivaya çekiyorlar her gün takip ediyorum bu adamlar oyuna giriyor ama karakterler inzivada kurnazlar savaşa gitmemek için ne yapacaklarını şaşırdılar... |
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: gelde çık işin içinden Ptsi Ocak 05, 2009 6:32 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- arkadaşlar biliyorsunuz çok büyük bir savaş veriyoruz ve orduları dolduracak adam bulamıyoruz bugün bi kaç kişiyle konuştum neden gelmiyorsunuz diye kimisi bizi çağıran olmadı dedi kimisi cevap bile vermedi
şimdi sıkı durun kimisinin daha savaştan haberi yok ee yaw şimdi ne diyeyim yani divan reislere bir haber yollayıp reislerin halka savaşı bildirmesini istemesinden acizse harbiden o divana turşu götürmek gerek şimdi fransız ihtilalini daha iyi anlıyorum ha bu arada şu hain bu hain diye tabanı yanmış gibi koşturan forumda herkese saldıran orkunhan bey savaşa davet mesajlarına bile cevap vermiyormuş ALLAH ıslah etsin diyorum ve yetkileleri BİR ZAHMET göreve çağırıyorum Arkadaslar ben ayvaliga gittim gecenlerde ordan olsun balyada olsun edremitte cok az ama var savastan bahsettimmi beni disliyorlardi yok efendim milleti telasa kapilmasina vesile oluyomusum yok ckiar pesindeymisim vallaha en iyi cevap sukuttu ve cekip gitmekti nitekim oyle yaptim cunku bu laflari edenler bizim gibi savas gormus mudafadaa bulunmus adamlar nasil olmussa degismisler Allah akil fikir versin ne diyeyim |
|
|
|
totalwar61
|
Konu: Geri: gelde çık işin içinden Ptsi Ocak 05, 2009 6:45 pm |
|
|
bugün showun ordusu ile geliboludayız ve maalesef diyorum maalesef meyhaneye gelen geliboluluların da azımsanmayacak kadarı ki bunların içinde sw 3 bile var savaştan haberleri yok.. bu kadar mı duyarsızlastık.. |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: gelde çık işin içinden Ptsi Ocak 05, 2009 7:01 pm |
|
|
Ya bende geliboluluyum ama harmanlıdayım.
seviye 2 ler geldi savaştılar ama..
Oyunun başından beri seviye 3 ler var.Onları hiç bir şeyde aktif olarak göremiyoruz gerçekten kp lerine yazık!!!
|
|
|
|
matiasbey
|
Konu: Geri: gelde çık işin içinden Ptsi Ocak 05, 2009 7:10 pm |
|
|
programlı ve sistemli çalışmadığımız için maalesef olumlu veya olumsuz gelişmelerin çoğunu göremiyoruz.oysa aksi yapılsa gerekenleri yapmak çok kolay olacaktır!!! |
|
|
|
Bariscik
|
Konu: Geri: gelde çık işin içinden Ptsi Ocak 05, 2009 8:17 pm |
|
|
- @li demiş ki:
- Ya bende geliboluluyum ama harmanlıdayım.
seviye 2 ler geldi savaştılar ama..
Oyunun başından beri seviye 3 ler var.Onları hiç bir şeyde aktif olarak göremiyoruz gerçekten kp lerine yazık!!!
ali bu osmanlıyı iyi bilirsin.Sana söyliyim.Normalde ben de gelmezdim.Ancak bu bulgarların edirneye saldırması bana dokunuyor.Edirne savunulsa da artık o kadar kolay iflah olmaz.Artık edirne bitmiştir.(bir süreliğine)ve bunlar olurken hala birbirini eleştiren bazı divan üyeleri.Sev3ler oyunu biraz biliyor.(sizde biliyorsunuz ancak bazı sev3 ler daha eskiyi biliyor...)Ve kimin ne olduğunu biliyor.Adama hak da veriyorum.Ben büyük ihtimal öleceğim.Bunu göze aldım.Ancak bunu herksesten bekleyemeyiz.
Adam bakıyor.Bulglarlar durmadan saldırıyor.Edirnenin ekonomisi malum.Savaşta ölüm neredeyse kesin.Ve bakıyor.Daha doğru düzgün bir savunma yok.Affedersin ama ben bu sev3 lere o kadar çok hak veriyorum ki... |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: gelde çık işin içinden Ptsi Ocak 05, 2009 10:27 pm |
|
|
Yav bariscik biz 22.08.2007'den beri oynamaya başladık.
İlk doğduğum kasaba ilk şehir olan gelibolu idi.
O zamanlar seviye 1 olanlar şimdi seviye 3 ve özellikleri full
Ben hak vermiyorum.Oyunu oynuyorsan bazı görevlerini yerine getirmelisin..
Ha çoğu oyuna günde 5 dakika bakıp çıkıyor + foruma girmiyor.
Burda belediye başkanlarına iş düşüyor.
|
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: gelde çık işin içinden Ptsi Ocak 05, 2009 10:36 pm |
|
|
- @li demiş ki:
- Yav bariscik biz 22.08.2007'den beri oynamaya başladık.
Aliyle ben reelde tanısıyoz bende aynı gun oyuna kayıt oldum...
ozamanlar sw1 lerdi bole bi havalar bi artistikler yoktu...
Adam sw3 oluyor dunyaya bakısı değişiyor lafım herkese deil...
Kimseyi takmamalar sanki dunyanın hakimi zannedersin...Burnunun dikine gider...Bilemiyorum bizmi yanlıs anlıyoz (İnşallah oyledir) bizi yanıltırlarda savasa gelirler...Dicem ama ben pek beklentili deilim...
Gene sev1 ve sev2'ler gidecek... 1 kısım s3... okadar |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: gelde çık işin içinden Ptsi Ocak 05, 2009 10:44 pm |
|
|
Zaten o bir kısım olan seviye 3'te ya yaralandı ya da öldü.Yinede helal olsun en azından duyarlı insanlar var.
Böyle bir seviye 3 ordusu kurulsa bulgarların 2 ordusuda yetmez..(nerdee?)
|
|
|
|
Bariscik
|
Konu: Geri: gelde çık işin içinden Ptsi Ocak 05, 2009 10:56 pm |
|
|
- @li demiş ki:
- Yav bariscik biz 22.08.2007'den beri oynamaya başladık.
biliyorum o zamanlar ben de vardım.Evet o zamanın sev1leri şimdi full herşey.Ben kayıt olduğumda gelibolunun nüfusu 200lerdeydi...Tek kasaba.3 tane de meyhane.Hatırlıyorum ancak şimdiden bu zamana kadar çok şey değişti...(200 oyuncudan 100 tanesi oyunu bıraktı...)
ayrıca bir düşünsene adam bütün bulgar savaşlarında şehit düşmüş.Yahu 1.Bulgar savaşını hatırlamıyor musunuz?Nüfüsümuz 10000lerde değildi...Müthiş bir dayanışma vardı.Şimdi 10065 kişi var.hadi bunların 9000 tanesi sev 1 olsun.Diğerleri gelsin diye bir düşünce adam bi bakıyor.Gelenler toplam 200 belki vardır.Yani açıkçası biraz hak veriyorum... |
|
|
|
Barbarov
|
Konu: Geri: gelde çık işin içinden Ptsi Ocak 05, 2009 11:02 pm |
|
|
Arkadaşlar 20 kuvvet puanlıyım.Eğer orduya alınırsam gelirim.Kalkanım var.Veya orduya 5 akçeye sopa üretebilirim.Beleş veriririmde en düşük 5 e veriliyo |
|
|
|
thetorch
|
Konu: Geri: gelde çık işin içinden Salı Ocak 06, 2009 2:03 am |
|
|
gercekten böyle sorunlar varsa cok yazık beyler bende orduyaelimden geleni yapmak isterim 27kp puanım var suan hergün et yiyerek kpyi artırmaya calısıyom kalkan ve sopada var ama 50 kp altını almıyorlarmıs duydum benmim bir faydamın dokunacagı konusunda biri bilgi verirse cok sevinicem bizde orduya almıcaklarsa bosuna yollara düsmeyelim??? en kötü orda olupda bisey yapamamaktır onun icin diyorum??? |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: gelde çık işin içinden Salı Ocak 06, 2009 3:15 am |
|
|
- thetorch demiş ki:
- gercekten böyle sorunlar varsa cok yazık beyler bende orduyaelimden geleni yapmak isterim 27kp puanım var suan hergün et yiyerek kpyi artırmaya calısıyom kalkan ve sopada var ama 50 kp altını almıyorlarmıs duydum benmim bir faydamın dokunacagı konusunda biri bilgi verirse cok sevinicem bizde orduya almıcaklarsa bosuna yollara düsmeyelim??? en kötü orda olupda bisey yapamamaktır onun icin diyorum???
Kuvvet puanını 50 ve üstü yaparsanız+sopanız yada kılıcınız ve kalkanız mevcutsa sizinde desteğiniz dokunur vatanımıza.. Bunun altında maalesef orduya alım yapılmıyor. |
|
|
|
Orion
|
Konu: Geri: gelde çık işin içinden Salı Ocak 06, 2009 3:26 am |
|
|
show planın nedır nereye kadar ılerleyeceksın katılmak ıstıyorum da |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: gelde çık işin içinden Salı Ocak 06, 2009 8:39 am |
|
|
Yarın şarköyde olabilirsen orduya alırım... |
|
|
|
zamaneee
|
Konu: Geri: gelde çık işin içinden Salı Ocak 06, 2009 9:59 am |
|
|
güzel sölemişsin kartal akrdeş çok güzel eline sağlık |
|
|
|
Orion
|
Konu: Geri: gelde çık işin içinden Salı Ocak 06, 2009 2:59 pm |
|
|
- show_time demiş ki:
- Yarın şarköyde olabilirsen orduya alırım...
show ben harmanlıdayım |
|
|
|
emre5334
|
Konu: Geri: gelde çık işin içinden Salı Ocak 06, 2009 3:18 pm |
|
|
Kuvvet puanı dusuk arkadaslar eger savas bolgesıne gelebılıyorlarsa gelsınler orduya gıremeseler bıle gruplar halınde ıktıdarı savunurlar... |
|
|
|
FalcoN
|
Konu: Geri: gelde çık işin içinden Salı Ocak 06, 2009 3:26 pm |
|
|
S3 LER neden orduya katılsınki ölürse 45 gün olmicak kasamicak güçlenemicek helal olsun onlara seviye 3 olmuşlar cok iyiler ya |
|
|
|
Barbarov
|
Konu: Geri: gelde çık işin içinden Salı Ocak 06, 2009 8:24 pm |
|
|
- FalcoN demiş ki:
- S3 LER neden orduya katılsınki ölürse 45 gün olmicak kasamicak güçlenemicek helal olsun onlara seviye 3 olmuşlar cok iyiler ya
Yaw bırak şunları... Osmanlı giderse kasacakları yer kalmıcak |
|
|
|
|