Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Mayda ve Geforce silineceklerdir...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Kermet

Kermet

Mayda ve Geforce silineceklerdir... Vide
MesajKonu: Mayda ve Geforce silineceklerdir... Mayda ve Geforce silineceklerdir... Icon_minipostedSalı Ocak 06, 2009 12:23 am

Mayda ve Gforce terbiyesiz ahlakları sebebiyle silineceklerdir
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Mayda ve Geforce silineceklerdir... Mayda ve Geforce silineceklerdir... Icon_minipostedSalı Ocak 06, 2009 1:18 am

kim silecek scratch
mayda

mayda

MesajKonu: Geri: Mayda ve Geforce silineceklerdir... Mayda ve Geforce silineceklerdir... Icon_minipostedSalı Ocak 06, 2009 1:26 am

Ben ki; Cehennem olsa gelen göğsümde söndürürüm yâhu!!..
Varsa hatam boynum kıldan incedir. Buyursunlar silsinler!!..
Kermet

Kermet

MesajKonu: Geri: Mayda ve Geforce silineceklerdir... Mayda ve Geforce silineceklerdir... Icon_minipostedSalı Ocak 06, 2009 2:17 am

bu oyunda bir çok kadı var birinden biri palavaramızı yutar siler
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Mayda ve Geforce silineceklerdir... Mayda ve Geforce silineceklerdir... Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 3:51 pm

Yahu hangi taşı kaldırsak sen çıkıyorsun doğru dürüst de anlaşılmıyor düşüncelerin!
cengo05

cengo05

MesajKonu: Geri: Mayda ve Geforce silineceklerdir... Mayda ve Geforce silineceklerdir... Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 4:43 pm

emir sana bişi diyim mi bu adamın bu oyundan bi bekelntisi yok o yüzden ortalığa palavralar savuruyo.kermet çok tecrübesizsin.kimse sana inanmaz.
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Mayda ve Geforce silineceklerdir... Mayda ve Geforce silineceklerdir... Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 4:49 pm

İnsanlar bu oyunu stres atmak için boş zamanlarını güzelcene gerçiemk için oynuyor.

Ve senin gibi tipler nedense her ortamda karşımıza çıkıyor. İnsanların bu oyundan aldığı bir avuç eğlence ve zevkide mahvetmeye kalkmayın.

Yeter bitsin artık şu ikili hırslarınız, mücadeleleriniz.
cnn

cnn

MesajKonu: Geri: Mayda ve Geforce silineceklerdir... Mayda ve Geforce silineceklerdir... Icon_minipostedÇarş. Şub. 11, 2009 5:13 pm

değişik bi tip bu vatandaş What a Face
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Mayda ve Geforce silineceklerdir... Mayda ve Geforce silineceklerdir... Icon_minipostedÇarş. Şub. 11, 2009 5:55 pm

cnn demiş ki:
lol! lol! lol! lol! lol!
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Mayda ve Geforce silineceklerdir... Mayda ve Geforce silineceklerdir... Icon_minipostedÇarş. Şub. 11, 2009 5:57 pm

hehehe amma güldüm Very Happy kadılardan biri palavralara kanacakmış Very Happy:D
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Mayda ve Geforce silineceklerdir... Mayda ve Geforce silineceklerdir... Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 10:46 am

İşte saçma sapan konuşuyor. Maksat post kasmak olsun. Sana kim inanır kadir inanır. Smile ya-huuu
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Mayda ve Geforce silineceklerdir... Mayda ve Geforce silineceklerdir... Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 3:11 pm

EmirBerkKorkmaz demiş ki:
Sana kim inanır kadir inanır. Smile ya-huuu

lol! lol! lol! lol!
cengo05

cengo05

MesajKonu: Geri: Mayda ve Geforce silineceklerdir... Mayda ve Geforce silineceklerdir... Icon_minipostedSalı Şub. 17, 2009 5:19 pm

herkes her istediğini yapsa ben bütün bulgarları ya silerdim yada si*erdim.kimse onları silelim mi diye sana sormaz koç
salihaaise

salihaaise

MesajKonu: Geri: Mayda ve Geforce silineceklerdir... Mayda ve Geforce silineceklerdir... Icon_minipostedÇarş. Şub. 18, 2009 2:37 am

cnn demiş ki:

cnn yine süpersin Laughing
lol! lol! lol! lol! lol! lol!

buna kimse inanmaz.. Exclamation
mudur_efendı

MesajKonu: Geri: Mayda ve Geforce silineceklerdir... Mayda ve Geforce silineceklerdir... Icon_minipostedÇarş. Şub. 18, 2009 3:09 am

Ptsi Ocak 05, 2009 11:23 pm yazılmıs bır postu neden 1.5 ay sonra canlandırıyorsunuz anlamıs deılım.
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Mayda ve Geforce silineceklerdir... Mayda ve Geforce silineceklerdir... Icon_minipostedÇarş. Şub. 18, 2009 3:57 pm

Razz sende canlandırdın şimdi Very Happy
Aksen090

MesajKonu: Geri: Mayda ve Geforce silineceklerdir... Mayda ve Geforce silineceklerdir... Icon_minipostedÇarş. Şub. 18, 2009 6:08 pm

ya bu konuyu açan arkadas yalan oldu yalan olalı çok oldu:) uzatmaya lüzum yok...
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Mayda ve Geforce silineceklerdir... Mayda ve Geforce silineceklerdir... Icon_minipostedÇarş. Şub. 18, 2009 9:21 pm

Aksen'e katılıyorum arkadaşlar.
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Mayda ve Geforce silineceklerdir... Mayda ve Geforce silineceklerdir... Icon_minipostedÇarş. Şub. 18, 2009 11:35 pm

bende emir e katılarak konunun uzamasına yardımcı oluyorum lol!
kitlesinler konuyu rahatlayalım...
Kermet

Kermet

MesajKonu: Geri: Mayda ve Geforce silineceklerdir... Mayda ve Geforce silineceklerdir... Icon_minipostedPerş. Nis. 16, 2009 5:41 pm

elbette ezine olmaz mezine olur bizi için başlangoç yeri farketmez hedef osmanlıya hürriyet getirmek
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: Mayda ve Geforce silineceklerdir... Mayda ve Geforce silineceklerdir... Icon_minipostedPerş. Nis. 16, 2009 5:49 pm

Kermet demiş ki:
elbette ezine olmaz mezine olur bizi için başlangoç yeri farketmez hedef osmanlıya hürriyet getirmek

yürü görelim seni lol!
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Mayda ve Geforce silineceklerdir... Mayda ve Geforce silineceklerdir... Icon_minipostedPerş. Nis. 16, 2009 6:08 pm

Lan bak yeter artık! Senin gibiler yüzünden insanlar oyundan soğuyor!!! Sus lan sus! Saçma sapan mesajların yer kaplamaktan başka bir edit'e yaramıyor!!!

edit'i kendim koydum anlayan anladı!
Kermet

Kermet

MesajKonu: Geri: Mayda ve Geforce silineceklerdir... Mayda ve Geforce silineceklerdir... Icon_minipostedPerş. Nis. 16, 2009 6:10 pm

sizin gibiler osmanlıda psikolojik baskı oetamı oluşturuyorlar düşünce özgürlüğü yok bunun için ben osmanlı halkı için siyasete geri döndüm

Mayda ve Geforce silineceklerdir...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası