|
edirne sancağı medresesinde verilecek dersler hakkında |
|
|
Yazar |
Mesaj |
kartal13
|
Konu: edirne sancağı medresesinde verilecek dersler hakkında Çarş. Ocak 07, 2009 1:40 am |
|
|
arkadaşlar verdiğimiz derslere bulgarlar girdiğinden vatadaşlarımız girememekteydiler yeni yapılanmada sabit saatler konulacak ve hangi ders verileceği sizlere buradan bildirilecektir sizde verebileceğiniz dersleri buraya yazarsanız çok sevinirim ülkemizin kalkımasında büyük rolünüz olur
07.01.1456 çarşamba günü
saat 10-11 de biyolojinin temelleri
saat 19-20 de ticaret
dersi verilecektir, bu dersleri almak isteyen arkadaşlarımız sınıflar dolmadan müracaat etmelidir |
|
|
|
Bariscik
|
Konu: Geri: edirne sancağı medresesinde verilecek dersler hakkında Çarş. Ocak 07, 2009 1:43 am |
|
|
biyoloji dersine girmem gerekiyor.. |
|
|
|
enes
|
Konu: Geri: edirne sancağı medresesinde verilecek dersler hakkında Perş. Ocak 08, 2009 1:56 pm |
|
|
bugün ne verilecek ? |
|
|
|
enes
|
Konu: Geri: edirne sancağı medresesinde verilecek dersler hakkında Perş. Ocak 08, 2009 1:57 pm |
|
|
kartal askeriyenin temellerini veremez msiin bugün girmem lazım |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: edirne sancağı medresesinde verilecek dersler hakkında Perş. Ocak 08, 2009 2:15 pm |
|
|
hayır enes malesef , biliyorsun orduya ap üretecem bikaç gün bugün tarihe giriş var akşam kini bilmiyorum |
|
|
|
matiasbey
|
Konu: Geri: edirne sancağı medresesinde verilecek dersler hakkında Perş. Ocak 08, 2009 4:23 pm |
|
|
biyolojinin temelleri dersini kimler verebiliyor acaba? |
|
|
|
dkocak
|
Konu: Geri: edirne sancağı medresesinde verilecek dersler hakkında Perş. Ocak 08, 2009 6:05 pm |
|
|
ben biyoloji ve anatomi verebiliyorum |
|
|
|
matiasbey
|
Konu: Geri: edirne sancağı medresesinde verilecek dersler hakkında Perş. Ocak 08, 2009 6:37 pm |
|
|
ben bu iki dersi almak istiyorum fakat tavşanlıdayım harmanlıya yardıma geleceğim boş zamanlarda ders almayı düşünüyorum. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: edirne sancağı medresesinde verilecek dersler hakkında Cuma Ocak 09, 2009 11:17 pm |
|
|
10.01.1456 cumartesi günü verilecek dersler sabah seansı 10-11 idari kurumların incelenmesi- ilk başvuran dersi verecek akşam seansı 19-20 askeriyenin temelleri |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: edirne sancağı medresesinde verilecek dersler hakkında Paz Ocak 11, 2009 1:32 am |
|
|
11.01.1456 pazar günü verilecek dersler sabah seansı 10-11 ticaret
akşam seansı 19-20 temel strateji |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: edirne sancağı medresesinde verilecek dersler hakkında Ptsi Ocak 12, 2009 1:53 am |
|
|
12 ocak Tarihe giriş (sabah Dersi) Askeriyenin temelleri (akşam dersi ) 13 ocak İdari kurumların incelenmesi (sabah dersi ) Ticaret (akşam Dersi ) 14 ocak Anatominin Temelleri (sabah dersi ) Temel strateji (akşam dersi ) 15 ocak Tıbbın Temelleri (sabah dersi ) Ticaret (akşam dersi ) 16 ocak idari kurumların incelenmesi (sabah dersi ) Temel taktik (akşam dersi ) 17 ocak idari kurumların incelenmesi (sabah dersi ) Askeriyenin temelleri (akşam dersi) 18 ocak Ticaret (sabah dersi ) Askeriyenin temelleri (akşam dersi ) Savaş durumu içerisinde olduğumuz için askeri derslere yönelik talep çokdur bu doğrultuda hem idari dersleri hem askeri dersleri hemde tıp derslerini kendimce uygun gördüğüm şekilde düzenlemiş bulunmaktayım . Derslerle ve öğretmenlerle ilgili zaman zaman sorun yaşanmakta bu yüzden ders programı istemedende olsa aksamaktadır . Böyle bir durum karşısında o saate en uygun başvuruyu değerlendireceğim Medresede egitim verecek öğretmenlerin bu konuda daha özenli olmasını rica ediyorum. Derslerle ilgili daha önceki sistem gibi hızlı seçim kabul edilecekdir . İlk başvuru öncelik alacakdır. Saygılarımla... |
|
|
|
SihiR
|
Konu: Geri: edirne sancağı medresesinde verilecek dersler hakkında Ptsi Ocak 12, 2009 1:58 am |
|
|
molla efendimi oldun kartal |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: edirne sancağı medresesinde verilecek dersler hakkında Ptsi Ocak 12, 2009 2:02 am |
|
|
ne güzel düzenlemiş işte adam
emeğe saygı sev3 ler için kolaylık olur kartal ın bu çalışması
hadi kolay gele Allah zihin açıklıgı vere |
|
|
|
LeVReK
|
Konu: Geri: edirne sancağı medresesinde verilecek dersler hakkında Ptsi Ocak 12, 2009 2:08 am |
|
|
Benim medrese forumundaki yazımdır . Sanırım Alıntı yaparak yazması daha doğru olucakdı sizi böyle bi düşünceye sevketmemesi açısından. Kendisi bana Resmi foruma erişimi engelenen oyunculara yardım etmek açısından böyle bir Destek vermektedir.Kendisine teşekkür ederim.
|
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: edirne sancağı medresesinde verilecek dersler hakkında Ptsi Ocak 12, 2009 2:09 am |
|
|
teşekkürler arkadaşlar yok ben molla olmadım ben düzenlemedim yardımcısı oldum sanırım ondan alıntı yaptım bu forumu kullananlarda gördün diye |
|
|
|
ridibuda
|
Konu: Geri: edirne sancağı medresesinde verilecek dersler hakkında Ptsi Ocak 12, 2009 3:27 am |
|
|
konunun burda yayımlanması güzel fikir. solonzede olarak dersleri burdan takip edebilecegim yanlız baslıgın edirne medresesi topicine taşınmasını teklif ediorum yetkililere duyurulur... |
|
|
|
Halife Daguttuk
|
Konu: Geri: edirne sancağı medresesinde verilecek dersler hakkında Ptsi Ocak 12, 2009 5:36 pm |
|
|
Solon ve uşakları bu bilgileri Bulgarlara yetiştirmek için elinden geleni yapacaklardır.
En azından onları şukadarcık tanıyorsam
Allah solon gibisini düşmanımın başına vermesin diyerek bulgarlara hayatlarında duyacakları en iyi duayı ediyorum |
|
|
|
enes
|
Konu: Geri: edirne sancağı medresesinde verilecek dersler hakkında Ptsi Ocak 12, 2009 8:15 pm |
|
|
yhaf ders 3 dk da mı doldu ne oldu :S bir bakdım yok o kadarda bekledim |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: edirne sancağı medresesinde verilecek dersler hakkında Ptsi Ocak 12, 2009 8:43 pm |
|
|
Biyoloji anatomi tıp dersi verebiliyorum
bu haftaki ilim yolu derslerini ben vereceğim |
|
|
|
|
edirne sancağı medresesinde verilecek dersler hakkında |
|
|