nicomedia1
|
Konu: Geri: Osmanlı Ulusunun Medar- ı İftiharı Kim Biliyormusunuz? C.tesi Ocak 10, 2009 4:00 pm |
|
|
Redkit senin at vardı kardeş karıştırıyon |
|
PolatALEMDAR
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Osmanlı Ulusunun Medar- ı İftiharı Kim Biliyormusunuz? C.tesi Ocak 10, 2009 4:13 pm |
|
|
Yahu ben diyorum alayı multi multi bunların |
|
PolatALEMDAR
|
Konu: Geri: Osmanlı Ulusunun Medar- ı İftiharı Kim Biliyormusunuz? C.tesi Ocak 10, 2009 4:18 pm |
|
|
nico simdi bak.. msnde görmüyorum hiç seni eskiden bi sohbet ederdik simdi o da yok |
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Osmanlı Ulusunun Medar- ı İftiharı Kim Biliyormusunuz? C.tesi Ocak 10, 2009 4:26 pm |
|
|
valla ben bir kaç isim söyledim kanıtladım koydum kan gövdeyi götürdü. banane kardeşim kim yapıyorsa yapıyor . ben niye uğraşayım zaten Takdiri ilahi Allah adaleti er geç ulaşır. her şey ortaya çıkacak herkes görecek ben söylesemde söylemesemde .. |
|
TosunPasa37
|
Konu: Geri: Osmanlı Ulusunun Medar- ı İftiharı Kim Biliyormusunuz? C.tesi Ocak 10, 2009 4:34 pm |
|
|
- PolatALEMDAR demiş ki:
- aaa tosunpasa multi yapacakmıs divan için...
https://2img.net/r/ihimizer/img393/866/tosuntosunwr3.jpg http://img141.imageshack.us/my.php?image=tosuntosun5uk8.jpg burdada yalpura laf https://2img.net/r/ihimizer/img393/4969/tosuntosun6gj5.jpg burda da buzadama kayıyor laf ilginç https://2img.net/r/ihimizer/img55/7373/tosuntosun2ud7.jpg bak bak bak verdiği akıla bak.. Karesi de yaptıklarına bak.. İlginç https://2img.net/r/ihimizer/img55/895/tosuntosun3hy9.jpg Arkamdan konustuğunu açık açık itiraf ediyor. Yüzüne de söyelrim diyor.. valla pes
https://2img.net/r/ihimizer/img55/7233/tosuntosun4tk8.jpg Aha bak neden o lafları demisim kanıtı var...
Neyse lafı uzatmayacağım. Daha varda bu kadarı yeter bence.. Ha baktım onlarda gerekiyor. Veririm okursunuz hiç mühim deil. Yeterki kardes kardes geçinelim. Zaten Admin msn konusmalarını yayınlamaya bir sey demiyor baksana Tosun yayınlamıs..
Şimdi Multi işine gelelim mesajların devamınıda koysaydın bana git multi ac cafeden diyen sendin liste parası için öde gibisinden ben o mesajları pc de tutmadım tutsaydım daha neler var
Sonra sana dediklerimi yalpurada buzadam'ada dedim bunları koymanı anlamadım ne alak secim rakibim tabi laf yapıcam.
Ben senin arkandan konuştum çünkü millet bana belediyenin durumu sorunca kötü dedim batırmış seni görsem seni derdim tabi sen bir tek oy bile alamıyınca oyuna girmiyodun mız mız çocuklar gibi. =)
Burada seninde OHRF'deyken Valandil arkadasından ettin küfürler sonra liste için yalvardığın mesajları unutma elimde yok ama ben biliyorum bunları Valandilde biliyor.
Senin gibi yüzsüz değilim ben acıkca öyledim evet denedim multi cafede liste parası için senin gibi bodf küfür etim sonra arkalarına takılmadım senin ne olduğunu ben biliyorum.Kanıtada gerek yok.
Kardeşliğide sen bozdun bir koltuk uğruna dönek adamlarla işimde olmaz.
BU ARADA SEN KENDİN BELEDİYE İSYAN İLE ALICAĞINI VE BANA OYUN OYNAYIP BENİ SİLDİRECEĞİNİ SÖYLEDİN ATTIM RESİMLERDE BENİM GİBİ DELİKANLI OLNALARADA CEVAP BENİM GİBİ. |
|
TosunPasa37
|
Konu: Geri: Osmanlı Ulusunun Medar- ı İftiharı Kim Biliyormusunuz? C.tesi Ocak 10, 2009 4:47 pm |
|
|
Ben multi acıp kime zarar vermişim ? kasabalara saldırıp milletin emeğinimi çaldım, Birilerinin mallarımı caldım o zamanlar param yoktu 100 akçe ödedim kasabalara saldırp multi timleri ile emek çalanlar kahraman olurken benim zamanıdan yaptığım ufak şey hainlik gibi gözüküyor.Hangi parti parayı cebinden veriyor? |
|
kartal13
|
Konu: Geri: Osmanlı Ulusunun Medar- ı İftiharı Kim Biliyormusunuz? C.tesi Ocak 10, 2009 4:53 pm |
|
|
- nicomedia1 demiş ki:
- valla ben bir kaç isim söyledim kanıtladım koydum kan gövdeyi götürdü. banane kardeşim kim yapıyorsa yapıyor . ben niye uğraşayım zaten Takdiri ilahi Allah adaleti er geç ulaşır. her şey ortaya çıkacak herkes görecek ben söylesemde söylemesemde ..
orada ağır ol sen günde 250 multi açan adamsın sen sözünün bir değeri varmı sanıyorsun isim söylemiş kanıtlamış hadi ordan ateş olsan cürmü kadar yer yakarsın beyfendi beni tehdit ediyo msn den latifi desteklemeyecen d4rkı listeye sokmayacan yoksa rezil ederim seçime girmezsiniz o gün dedim ya elinden geleni yap aynen arkasındayım elinden geleni ardına koyma sonra tuturdun bi yalanı kanıtladım kanıtladım ne kanıtladın ne o kanıtı ben nie görmüyorum msn den showu ayartıyo kartala şaka yapalım die hatta showa soruyo senin msn kayıt ediyomu diye show yok deyince showun iyi niyetini suistimal ediyo kartala şaka yapacaz sanan show nico beyin istediklerini söylüyo nico onunla bana santaj yapıyo babanın tek akıllı oğlu senmisin bak showda kayıt etmiş konuşmaları bak noldu nico bak multi olduğun 250 kere kanıtlandı sonsuzun açtığı konuya bak kanıt öyle olmaz böyle olur kapak derecesinde bak OFH ye edirne sancağındada 2 kişi soktu bak OFH karesidede 2 kişi soktu bak köprülüye savaşa en çok katılan en çok zahiyat veren aile oldu sen deli dumrul gibi kanıtladım kanıtladım anırmalarıyla mutlu olmaya tatmin olmaya devam et SİLİNEN SHOW DEĞİL SENİN bide bir kere değil yanlış hatırlamıyorsan baya bi silindin multimi yapıyorsun bari yapmayanlara saldırma o kara lekeyle otur oturduğun yerde eskiden utanma diye bişey vardı multiden oyundan silinenler ya oyunu bırakırdı yada ismini değiştirip utancından ortalarda görünmezdi o günleri bize özlettirdiniz şimdi multici bi yandan kendini haklı çıkarmak için sağa sola çamur atar haydut kendini haklı çıkarmak için insanlara gaz verir isyancı kendini haklı çıkarmak için montaj yapar bişey söyleyeyim mi sen multicisin multi yapmaya devam ettiğin sürece multici olamayada devam edeceksin |
|
PolatALEMDAR
|
Konu: Geri: Osmanlı Ulusunun Medar- ı İftiharı Kim Biliyormusunuz? C.tesi Ocak 10, 2009 4:54 pm |
|
|
olmayan seyleri niye söylüyorsun onu anlamıyorum. İftira atınca ya da yalan seyler söyleyince elinize ne geçiyor onu da anlamıyorum. Belki burası bir oyun forumu belki de bunları oyun diye yapıyorsunuz ama.
Sonuçta yine oynayan kisiler sizlersiniz. Dünya'daki hayatınız bittiğinde ,
Ebedi hayata geçtiğinizde o zaman Rabbimiz bunları sorduğunda nasıl cevaplayacaksınız.
Ben suana kadar gerçekleri söylemekten korkmadım.
Valandil'e küfürmü etmisim sunun o halde.
Ya da sonradan yalvarmısmıyım nolur beni de alın diye..
onu da yazın.
İftira atmayın yeter ki..
Biraz dini bir konuya döndü ama yazmak zorunda kaldım.
Artık hergün gerçekleri söylemek yerine birilerine iftira atmanızdan sıkıldım.
|
|
Redkit
|
Konu: Geri: Osmanlı Ulusunun Medar- ı İftiharı Kim Biliyormusunuz? C.tesi Ocak 10, 2009 5:28 pm |
|
|
Redkit düldül den iner indiği gibi kasaba ahalisinin kavgasını görür salonu boşaltır yorgan gitti kavga bitti der... |
|