Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

gazzeden bir çocuk

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
liseli

liseli

gazzeden bir çocuk Vide
MesajKonu: gazzeden bir çocuk gazzeden bir çocuk Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 11:50 pm

Gürültüler duyuyorum yakınlardan ve genzim yanıyor annemse durmadan ağlıyor babam kapıda nöbet tutuyor abim dışarda içeriye giremior her yeri kan içinde insanalr bi taraftan bağırıyor kimileride ağlıyor bazılarıda dua editor bazılarıda bi taraftan küfürler savuruyor sonra küçük evimizin çatısı çöküyor içeriyi duman bulutu kaplıyor olamaz babamı annemi bulamıyorum nerdeler diye etraa bakınırkern ayağım bir çukura giriyor ve enkazın içinde sıkışıyorum o sırada bir asker gelip bana silahını çıkarıyor o sırada annem geliyor o adama yalvarıyor adam ise annemi dinlemede ona doğru silahı doğrultuor ve sıkıyor sıkıyor sıkıyorrrr!!!
daha sonra gözümün önüne karanlık bir namlu geldiğini görüyorum bir yandan dua etmek istiyorum bir yandan annemin intikamını almak bir andanda ne apacağımı bilmiyorum allah aşkına siz benim yerimde olsanız ne yaparsın ne yaparsınız !!! ve o namludan çıkan bir sesi beynim içinde hissediyorum herşey bitiyor sadece yarım sabiyelik bir duygu ile ne olduğunu bilmemediğim bir duygu ile yere yığılıyorum artık hayat 7 yaşındaki bir çocuk için orda bitior!!!...

ARTIK BİTSİN BU SAVAŞ BE ....

adminler lütfen bu konuyu herkez okusun hiç olmassa sadece 24 saat burda kalsın o çocuklar o acyı çedkerken sizde burda 2 dklık müsade edin...
dgkn

dgkn

gazzeden bir çocuk Vide
MesajKonu: Geri: gazzeden bir çocuk gazzeden bir çocuk Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 11:52 pm

ben bunu tv den izlemiştim çok kötü bişey

allah bu acıyı kimseye göstermesin

israil hala insanlığından utanmıyor mu acaba?
alpi_03

alpi_03

gazzeden bir çocuk Vide
MesajKonu: Geri: gazzeden bir çocuk gazzeden bir çocuk Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 11:54 pm

Utanmak? öle bir duygu mu war Smile
liseli

liseli

gazzeden bir çocuk Vide
MesajKonu: Geri: gazzeden bir çocuk gazzeden bir çocuk Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 11:55 pm

onlarda utanacak yürek okki onlardam kalp yokki acıma olsun utanma olsun onlar sadece gücü yettiği çocukları öldürür anncak biliyormusunuz ölenlerin çoğu çocuk ve kadınmış
_sahmeran_

_sahmeran_

gazzeden bir çocuk Vide
MesajKonu: Geri: gazzeden bir çocuk gazzeden bir çocuk Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 12:00 am

Yahudiler anca sivilleri öldürebilir.

Esas güç orduların karşısına çıkamaz
liseli

liseli

gazzeden bir çocuk Vide
MesajKonu: Geri: gazzeden bir çocuk gazzeden bir çocuk Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 12:11 am

çıksada bişi yapamaz
Halife Daguttuk

Halife Daguttuk

gazzeden bir çocuk Vide
MesajKonu: Geri: gazzeden bir çocuk gazzeden bir çocuk Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 12:37 am

2 yaşındaki çocuğu Hamas Bombası diyerek öldüren bir yahudiden ne beklene bilir.

1902 yılında yahudiler abdulhamit e istediği kadar altın karşılığıda filistin topaklarını istediklerini söylüyor fakat yahudileri çok iyi tanıyan ve onların sadece küçük bir toprak istemediklerini bilen abdulhamit teklifi reddediyor.

Daha sonra amerikanın yardımıyla 6 günde mısırdan toprak alıyorlar.

İşte geldiğimiz durum.

Allah daima ona inananların yanındadır. Bu asla hesapsız kalmayacak. Umarız en kısa sürede amerikan'ın orta doğuyu karıştırma ve bunu bahane ederek askerlerini çıkarmama planları suya düşer.

Eğer gerekirse türk ordusuyla birlikte oraya gideriz. Allah tüm müslümanlara ve gazze halkına koalylık versin.
kartal13

kartal13

gazzeden bir çocuk Vide
MesajKonu: Geri: gazzeden bir çocuk gazzeden bir çocuk Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 12:39 am

Halife Daguttuk demiş ki:
2 yaşındaki çocuğu Hamas Bombası diyerek öldüren bir yahudiden ne beklene bilir.

1902 yılında yahudiler abdulhamit e istediği kadar altın karşılığıda filistin topaklarını istediklerini söylüyor fakat yahudileri çok iyi tanıyan ve onların sadece küçük bir toprak istemediklerini bilen abdulhamit teklifi reddediyor.

Daha sonra amerikanın yardımıyla 6 günde mısırdan toprak alıyorlar.

İşte geldiğimiz durum.

Allah daima ona inananların yanındadır. Bu asla hesapsız kalmayacak. Umarız en kısa sürede amerikan'ın orta doğuyu karıştırma ve bunu bahane ederek askerlerini çıkarmama planları suya düşer.

Eğer gerekirse türk ordusuyla birlikte oraya gideriz. Allah tüm müslümanlara ve gazze halkına koalylık versin.

+1 doğru söze ne denir KAFİRLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM
Halife Daguttuk

Halife Daguttuk

gazzeden bir çocuk Vide
MesajKonu: Geri: gazzeden bir çocuk gazzeden bir çocuk Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 1:00 am

Teşekkür Ederim.

Yahudi inancına göre İsrailoğulları Allahın oğulları diğer insanlar ise onlara hizmet etmek için dünyaya gönderilen akıllı hayvanlar.

Sanırım müslüman alemi ve türkiye büyük bir sınav veriyor bu savaşla türkiye dünyadaki rolünü göstermeli BM de ele geçirdiği yetkiyi kullanmalı ve Kim kime hizmet için gönderildi. Hak kim hakikat kim göstermeli
TosunPasa37

TosunPasa37

gazzeden bir çocuk Vide
MesajKonu: Geri: gazzeden bir çocuk gazzeden bir çocuk Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 1:05 am

toprakları filistinden alıyolar mısır ilk kez duydum ama israili oraya kuran filistin araplar nankördur para görünce değişirler 1. dünya savaşında gördük kendi kendilerini yaktılar
Halife Daguttuk

Halife Daguttuk

gazzeden bir çocuk Vide
MesajKonu: Geri: gazzeden bir çocuk gazzeden bir çocuk Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 1:24 am

Arkadaşım Asıl Kötü Olan Müslüman Olmamak Değil Taklidi İmanlı Olmaktır O Daha Kötüdür.

Umarım Herkez Tevhidi İmanla Bağlanır Dinine Yada Öyle Olmak İçin Caba Sarfeder.
kartal13

kartal13

gazzeden bir çocuk Vide
MesajKonu: Geri: gazzeden bir çocuk gazzeden bir çocuk Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 1:34 am

arkadaşlar tevratı ve incili okudum tevratta bir cümle varki tabi onlaar göre ayet aynen şöyle

şimdi git afeleği öldür onların çocuklarını hayvanlarınıda öldür

buradaki afelek kenan ilinde yaşayan yahudi olmayanlara denir , kenan ili Türkiyenin güneydoğusunuda kapsayan topraktır bu toprak Hz.Musa zamanında yahudilere vaad edilmiştir o olayda şöyledir

Hz.Musa ve ona inanan yahudiler firavundan kaçınca topraksız kaldılar ALLAH onlara bıldırcın eti ve helva yolladı ama bi zaman sonra onlar buna razı gelemdi domates salatalık istediler toprak istediler. ALLAH da onlaar Musa aracılığıyla haber yolladı filistine gidin oradakilerle savaşın ALLAH sizin yanınızda (o zamanlar filistin halkı kafirdi malum islamiyet gelmemişti) ama onlar ALLAH a inançları tam olmadığı için savaşmadılar filistin halkı güçlüdür diyerek vazgeçtiler sütüne üstlük Hz.Musa ya hakaret ettiler senin ALLAH ının gücü herşeye yeter dediler neden o bizim için onları öldürmüyor dediler onları firavundan kurtaran ALLAH a nankörlük ettiler ve lanetlenip çöllere savruldullar

belki bilmeyenler var diye anlattım sürçü lisan ettiysem affola
Halife Daguttuk

Halife Daguttuk

gazzeden bir çocuk Vide
MesajKonu: Geri: gazzeden bir çocuk gazzeden bir çocuk Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 1:41 am

Teşekkür ederim Kartal gayet güzel bir konuya deyindin.

Ayrıca Yahudi Din Büyüklerinin Yazdığı Bir Kitap Vardır.

Bu çok gizli ve sadece yahudilerin bildiği bilgilerdendir.
Fakat bir bölümünde derki Fırat Nehri ile Nil Nehri Arasında Kalan Topraklar İsrail Oğullarınıdır ve Bu Topraklar Onlara Allah Tarafından Verilmiştir. TOpraklarını geri alana kadar mücadele edeceksiniz. Bunu sizden Musa İstiyor

Gibi bir söz yer almakta olduğu söylenmektedir.
alpi_03

alpi_03

gazzeden bir çocuk Vide
MesajKonu: Geri: gazzeden bir çocuk gazzeden bir çocuk Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 2:17 am

Konu nereden nereye gelmişVery Happy

Biraz daha devam edilirse bu iş içinden çıkılmaz bir hal alacak..
Mit

Mit

gazzeden bir çocuk Vide
MesajKonu: Geri: gazzeden bir çocuk gazzeden bir çocuk Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 10:33 am

Yahudiler kadar ezik bir toplum görmedim. Heryeri karistiranlarda onlar Amerikayla.
Nistel

Nistel

gazzeden bir çocuk Vide
MesajKonu: Geri: gazzeden bir çocuk gazzeden bir çocuk Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 12:45 pm

şimdiki olaylar 60-70 yıl öncesinden hazırlanan planların sonucu,
hitlere katliam yaptırıldı hitler bunu kendi beyniylemi yaptı? hayır
sonrada birleşmiş ortadogu cıngıraklı baskanlarından aldılar toprkaları zulum üstüne zulum çektiriyolar bu işte butun dunyanın payı var bitek israilin değil
liseli

liseli

gazzeden bir çocuk Vide
MesajKonu: Geri: gazzeden bir çocuk gazzeden bir çocuk Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 1:15 pm

alpi_03 demiş ki:
Konu nereden nereye gelmişVery Happy

Biraz daha devam edilirse bu iş içinden çıkılmaz bir hal alacak..
haklısın alpi ama bu da bunula az çok ilgisi var
Rohirrim

gazzeden bir çocuk Vide
MesajKonu: Geri: gazzeden bir çocuk gazzeden bir çocuk Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 1:40 pm

Nistel demiş ki:
şimdiki olaylar 60-70 yıl öncesinden hazırlanan planların sonucu,
hitlere katliam yaptırıldı hitler bunu kendi beyniylemi yaptı? hayır
sonrada birleşmiş ortadogu cıngıraklı baskanlarından aldılar toprkaları zulum üstüne zulum çektiriyolar bu işte butun dunyanın payı var bitek israilin değil

Hitlerin yaptığı katliamın aslında çok garip nedenleri var....
Hitler davidizm mi davizm mi öle bir politika izliyor...Bu politika david diye birinin insanların bir maymun türünden geldiğni yani hayvan olduklarını...Ve ancak hayvanlar gibi vahşi doğadaki gibi savaşıp gelişebildiklerini savunuyordu....
Eskiden bi savaş olur...Sadece askerler ölürdü cephede...Yada bazen şehirler ele geçirilir..Orayı yakıp yıkmak insanları katletmek komtana düşerdi...
Ama 20nci yüzyılda savaşta sadece asker değil sivillerde hedef alınıyordu..
Bu davidin yüzünden böle savaşlar başladı...YAhudilerde onların mirasçıları
liseli

liseli

gazzeden bir çocuk Vide
MesajKonu: Geri: gazzeden bir çocuk gazzeden bir çocuk Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 1:45 pm

bu da demektirki yahudşler asla insan taktiği uygulayamaz her zaman hayvan olurlar :@
Rohirrim

gazzeden bir çocuk Vide
MesajKonu: Geri: gazzeden bir çocuk gazzeden bir çocuk Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 2:28 pm

Evet kardeşim...Yahudilerde inançmı yoktur bilmiyorum...Ben taa 700 li yıllardan Osmanlının yıkılışına kadar müslümanları ve yahudileri kardeş içinde biliyordum...YAni öyleymiş ozamanlar...Birlikte yaşarmışlar...Ya şimdi...

Birde bişey diyeceğim sadece araplar ihanet ettikleri için çekmemiş bu cezaları..YAni tüm OSmanlıya ihanet etmiş ülkeler çekmiş....İşte ne biliyim tatarlar soykırıma uğramışlar...Vagonlara konulup götürülmüşler...Boşnaklar sırplar tarafından katliama uğramışlar....Kuzey afrikayı bilmiyorum galiba onlar ihanet etmemiş bize kaderleri öğleymiş....sonra arnavutlar da öle olmuş....İşte araplar ingilizlerle iş birliği yapmışlar çekiyorlar cezalarını....Ama onların soyu çekiyor ihanet edenler değil

gazzeden bir çocuk

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası