Misraaa
|
Konu: Savaşta Şehit düşenler ve yaralananlar Baksın lütfen.. C.tesi Ocak 10, 2009 11:06 pm |
|
|
Merhabalar..
Öncelikle Acı Kaybımız gözüyle baktığım tüm şehitlerimize ve yaralı arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimle söze başlamak istiyorum..
Çok acı gerçekten çok vahim bir durumdayız.. Dün bir ordumuz 26 kişilik büyük bir kayıp vermiş durumdadır..
Dün Keşan'dan yola çıkan ordumuz 26 kişilik bir dağılmayla hüsrana uğramıştır.. Tahminimce bug oluşması sonucu 26 kişilik bir kayıp verdik.. Adminlere durum iletilecektir ve gereği yapılacaktır..
Edirne kapılarına ulaşamayan ordumuzda Yaralananlar ve şehit düşen arkadaşlarımız sizinde bildiğiniz üzere Keşan'da ölü yada yaralı olarak bulunmaktadırlar. Keşan Belediyesi adına elimden gelen Yardımı yapacağıma söz vermekle birlikte işe şehitlerimize ve yaralılarımıza balta temin etmekle ve kestikleri odunları belediyeye satmalarıyla birlikte gerçekleşen bir iş imkanı sunmakla başlaycağımı dile getirmek istedim..
Tüm Şehitlerimize ve yaralılarımıza istihdam ortamı sağlama adına elimden geleni yapacağım...
Saygılarımla.. Keşan Belediye Reisi. Mısra.. |
|
chocolateman
|
Konu: Geri: Savaşta Şehit düşenler ve yaralananlar Baksın lütfen.. C.tesi Ocak 10, 2009 11:10 pm |
|
|
bide su meyhanendeki poker oranını düşürsen süper olcak.Bana iş lazım değil pokerden çıkarıyorum ekmeğimi |
|
malsi
|
Konu: Geri: Savaşta Şehit düşenler ve yaralananlar Baksın lütfen.. C.tesi Ocak 10, 2009 11:13 pm |
|
|
butun iyiniyetin icin ve yardim sozun icin sana tesekkurlerimi sunarim. ve burda kalacagim uzun zaman boyunca seninle is yapmaktan memnun olacam |
|
Yamatoo
|
Konu: Geri: Savaşta Şehit düşenler ve yaralananlar Baksın lütfen.. C.tesi Ocak 10, 2009 11:23 pm |
|
|
pu yardımlarını asla unut mıyacagız missran şimdiden çok teşekür ederiz ve sözün için çok saol |
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Savaşta Şehit düşenler ve yaralananlar Baksın lütfen.. C.tesi Ocak 10, 2009 11:56 pm |
|
|
Demin pokerden 200 akçe kazandım hemde alım %5 di ve meyhane sahibi ile oynadım
Şehit düşenlere gelirsek onlardan degil korkup gelemeyenden hesap sorulmalı baska yapacak bir şey yok ..
Ayrıca Savaşın ortasında Size bir düğün haberiii
Türbedere ahalisinden Barlation Kızı Turkishhabibi ile Ezine ahalisinden Mayda torunu Kartal13 oglu Nico nun düğün törenleri olacaktır..
Evleniom işte
Mısra abla uzun zamandır işsizdin sana iş çıktı |
|
crazy1024
|
Konu: Geri: Savaşta Şehit düşenler ve yaralananlar Baksın lütfen.. Paz Ocak 11, 2009 1:27 am |
|
|
Teşekkürler Misracimm seni seviyorum iyiki varsın |
|
zamaneee
|
Konu: Geri: Savaşta Şehit düşenler ve yaralananlar Baksın lütfen.. Salı Ocak 13, 2009 10:45 am |
|
|
|
|
zamaneee
|
Konu: Geri: Savaşta Şehit düşenler ve yaralananlar Baksın lütfen.. Salı Ocak 13, 2009 10:49 am |
|
|
. |
|