Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Savaşta Şehit düşenler ve yaralananlar Baksın lütfen..

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Misraaa

Misraaa

Savaşta Şehit düşenler ve yaralananlar Baksın lütfen.. Vide
MesajKonu: Savaşta Şehit düşenler ve yaralananlar Baksın lütfen.. Savaşta Şehit düşenler ve yaralananlar Baksın lütfen.. Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 11:06 pm

Merhabalar..

Öncelikle Acı Kaybımız gözüyle baktığım tüm şehitlerimize ve yaralı arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimle söze başlamak istiyorum..

Çok acı gerçekten çok vahim bir durumdayız.. Dün bir ordumuz 26 kişilik büyük bir kayıp vermiş durumdadır..

Dün Keşan'dan yola çıkan ordumuz 26 kişilik bir dağılmayla hüsrana uğramıştır..
Tahminimce bug oluşması sonucu 26 kişilik bir kayıp verdik..
Adminlere durum iletilecektir ve gereği yapılacaktır..

Edirne kapılarına ulaşamayan ordumuzda Yaralananlar ve şehit düşen arkadaşlarımız sizinde bildiğiniz üzere Keşan'da ölü yada yaralı olarak bulunmaktadırlar.
Keşan Belediyesi adına elimden gelen Yardımı yapacağıma söz vermekle birlikte işe şehitlerimize ve yaralılarımıza balta temin etmekle ve kestikleri odunları belediyeye satmalarıyla birlikte gerçekleşen bir iş imkanı sunmakla başlaycağımı dile getirmek istedim..

Tüm Şehitlerimize ve yaralılarımıza istihdam ortamı sağlama adına elimden geleni yapacağım...

Saygılarımla..

Keşan Belediye Reisi.
Mısra..
chocolateman

MesajKonu: Geri: Savaşta Şehit düşenler ve yaralananlar Baksın lütfen.. Savaşta Şehit düşenler ve yaralananlar Baksın lütfen.. Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 11:10 pm

bide su meyhanendeki poker oranını düşürsen süper olcak.Bana iş lazım değil pokerden çıkarıyorum ekmeğimi Laughing
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Savaşta Şehit düşenler ve yaralananlar Baksın lütfen.. Savaşta Şehit düşenler ve yaralananlar Baksın lütfen.. Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 11:13 pm

butun iyiniyetin icin ve yardim sozun icin sana tesekkurlerimi sunarim. cheers cheers
ve burda kalacagim uzun zaman boyunca seninle is yapmaktan memnun olacam
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Savaşta Şehit düşenler ve yaralananlar Baksın lütfen.. Savaşta Şehit düşenler ve yaralananlar Baksın lütfen.. Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 11:23 pm

pu yardımlarını asla unut mıyacagız missran şimdiden çok teşekür ederiz ve sözün için çok saol
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Savaşta Şehit düşenler ve yaralananlar Baksın lütfen.. Savaşta Şehit düşenler ve yaralananlar Baksın lütfen.. Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 11:56 pm

Demin pokerden 200 akçe kazandım Smile hemde alım %5 di ve meyhane sahibi ile oynadım Smile

Şehit düşenlere gelirsek onlardan degil korkup gelemeyenden hesap sorulmalı baska yapacak bir şey yok ..

Ayrıca Savaşın ortasında Size bir düğün haberiii Smile

Türbedere ahalisinden Barlation Kızı Turkishhabibi ile Ezine ahalisinden Mayda torunu Kartal13 oglu Nico nun düğün törenleri olacaktır..

Evleniom işte Smile

Mısra abla uzun zamandır işsizdin sana iş çıktı Smile
crazy1024

crazy1024

MesajKonu: Geri: Savaşta Şehit düşenler ve yaralananlar Baksın lütfen.. Savaşta Şehit düşenler ve yaralananlar Baksın lütfen.. Icon_minipostedPaz Ocak 11, 2009 1:27 am

Teşekkürler Misracimm seni seviyorum iyiki varsın Wink
zamaneee

zamaneee

MesajKonu: Geri: Savaşta Şehit düşenler ve yaralananlar Baksın lütfen.. Savaşta Şehit düşenler ve yaralananlar Baksın lütfen.. Icon_minipostedSalı Ocak 13, 2009 10:45 am

Savaşta Şehit düşenler ve yaralananlar Baksın lütfen.. URL%5D
zamaneee

zamaneee

MesajKonu: Geri: Savaşta Şehit düşenler ve yaralananlar Baksın lütfen.. Savaşta Şehit düşenler ve yaralananlar Baksın lütfen.. Icon_minipostedSalı Ocak 13, 2009 10:49 am

Savaşta Şehit düşenler ve yaralananlar Baksın lütfen.. URL%5D .

Savaşta Şehit düşenler ve yaralananlar Baksın lütfen..

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası