kaansabri
|
Konu: Bulgar Savaşı C.tesi Ocak 10, 2009 11:13 pm |
|
|
Şehit verdik... Gazi olduk... Fetih Ocakları açıldı... Çok güçlü denilen ordumuz yenildi... Alt yapıyı oluşturmadık... Ekonomimiz bozuldu...
Peki Sebeblerini hiç düşünmedik;
Daha kendi içimizdeki hainleri öldürmiyoruz,Solon128,Eyaletler arasındaki rekabet,Devleti değil kendimizi düşünme ve Multicilerimiz :)multi yaparak pazarları toplamışlardır belkide,Belkide en azından nufüs sayısını fazla göstererek kolonilerin açılmasına sebeb olmuştur,Solon128,Solon128,Daha haberleşmeyi bile sağlayamadık iki ordu çarpıştı bazı arkadaşlar buna güldü başlarındaki kişinin karakteri kötü olabilir ama o ordu OSMANLI ORDUSUDUR. İçindeki askerlere hiçmi üzülmedi gülenler.Bazı Koltuk sevdalısı gazeteci arkadaşlar muhabirlerin Savaşa gitmesini bahane ederek Gazeteciler Birliğini eleştirdi,Solon128 yine,Solon128,Solon128,Solon128,Solon128,Solon128,Solon128,Solon128.
Bakın yukarıdaki en büyük sebeb kim?
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Bulgar Savaşı C.tesi Ocak 10, 2009 11:15 pm |
|
|
Yani kaybetmemizin Sebebi ADMİNİYLE,GAZETECİSİYLE,S1 İ İLE,S2 Sİ İLE,S3 Ü İLE,HATTA S0 I İLE,MEYHANECİSİYLE,BELEDİYE REİSİYLE,BEYİYLE,HERKESİN BİRLİKTE OLMAMASI. |
|
mturkkan
|
Konu: Geri: Bulgar Savaşı C.tesi Ocak 10, 2009 11:40 pm |
|
|
bunu dile getirmek istemezdim ama bunu buraya yazan sen acaba sende hiç suc yokmu osmanlı devleti nin bir ordusu olur akıncı birligi olarak kurulmuş ustune sipahiler ustune osmanlı itaat ordusu bunları yapıp osmanlı ordusunu 3 parcaya ayıranlarda hiç suc yokmu ne oldu şimdi u ayrı ordu kolaymı bunlar arasında iletşişim saglamak artık iş işten gecti baştan hatalar yapılmış şimdi cezasını oduyoruz |
|
Halife Daguttuk
|
Konu: Geri: Bulgar Savaşı C.tesi Ocak 10, 2009 11:45 pm |
|
|
Suç hepimizde. Dediği gibi Kaan'ın seviye biri , ikisi , üçü hatta sıfırıyla.
Fakat sadece askeri alanda değil siyasi alandada bu kadar çok parti bu kadar çok askeri teşkilat olmazsa ne demokrasi olur nede halk iyiyle kötüyü ayırt ede bilir.
Ben daima çok ordulu çok fırkalı hatta çok aileli sistemden yanayım. Fakat hepsinin işini en iyi şekilde yapmasıdan da yanayım.
Eğer işlerini yapamıyorlarsa biz daha eleştirmeden bunu anlayıp teşkilatlarını fes etmeliler.
Burda sana bir atışma olarak yazmadım Mturrkan yanlış anlama bunlar genel olarak hepimizi ilgilendiriyor.
Bu olaylarda benimde suçum var farkında olmadan da olsa yapıyoruz yapacağızda çünkü bu sayede doğruyu bula biliriz. |
|
mturkkan
|
Konu: Geri: Bulgar Savaşı C.tesi Ocak 10, 2009 11:52 pm |
|
|
senin dediginin olması için once kendi içimizde barışık olmamız birbirimize karşı saygılı olmamız ve başkalarının hatalarından ve yanlışlarından kendimize cıkar saglamayı bırakıp birlikte hareket etmesini ogrenmemiz karşımızdaki kişilere saygı duymayı ogrenmemiz fırka aile ordu secimimiz farklı olsada hepimizin osmanlı torunları oldugumuzu unutmadan bir birimize karşı duydugumuz saygıyı sevgiyi hiç bir zaman kaybetmemeyi ogrenmemiz lazım bence buda bu ortamda zor gorunuyor |
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Bulgar Savaşı C.tesi Ocak 10, 2009 11:53 pm |
|
|
Valla zerre kadar acıyorsam en adiyim . Hakettik bu kadar açık sözlüyümdür .
Resmen Hakettik belki agır gelebilir ama biz Edirneyi haketmiyoruz.. |
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Bulgar Savaşı C.tesi Ocak 10, 2009 11:54 pm |
|
|
Partisi Ailesi çok olsun ama hepsi OSMANLIYA HİZMET ETMEK İSTESİN. |
|
Halife Daguttuk
|
Konu: Geri: Bulgar Savaşı Paz Ocak 11, 2009 12:11 am |
|
|
Aynısını demeye çalıştım Kaan özetlediğin için teşekkür ederim.
Sana katılıyorum |
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: Bulgar Savaşı Paz Ocak 11, 2009 12:17 am |
|
|
ya ben Trakya Eyaletini özledim
Sadece 1 eyalet küçük bir alana kurulu bir devlet.
Haberleşme-İletişim-Yardımlaşmanın kolay olduğu bir toprak parçası.
3 Eyalet bir sürü kasaba eklendi. Düzen bozuldu.
Acaba adminlere söylesek; Eyalet sistemini kaldırıp Merkezi devlet kurabilirler mi? |
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Bulgar Savaşı Paz Ocak 11, 2009 12:47 am |
|
|
- Alıntı :
- Acaba adminlere söylesek; Eyalet sistemini kaldırıp Merkezi devlet kurabilirler mi?
Hayır yapmazlar ama biz 4 eyalette güzelce anlaşabilelim. |
|