|
Yazar |
Mesaj |
TosunPasa37
|
Konu: Geri: osmanlıdaki ordular Paz Ocak 11, 2009 2:10 pm |
|
|
Bu adam boş boş konuşuyor kendisi cennetten çıkma temiz sanıyor kendini tm bir iki yüzlüsün sen be hocam...
ya böyle gereksiz adamlar yüzünden oyun bu halde değilmi zaten zamanında senin hakkında çok şey duydum doğruymuş almayın abi böyle gereksiz iki yüzlü adamları oyuna bilmeden konuşuyor.Multici terem yağ |
|
|
|
ZıpırBey
|
Konu: Geri: osmanlıdaki ordular Paz Ocak 11, 2009 3:06 pm |
|
|
arkadaslar nicoya bisey sorcam
nicocuum sen izmittemi yasıosun yoksa izmitli olkup baska biyerdemisin
lakin bu cıwıklıının sebebini CARSI cOcUUUUU oolmana baglıyorum
|
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: osmanlıdaki ordular Paz Ocak 11, 2009 3:18 pm |
|
|
- TosunPasa37 demiş ki:
- Bu adam boş boş konuşuyor kendisi cennetten çıkma temiz sanıyor kendini tm bir iki yüzlüsün sen be hocam...
ya böyle gereksiz adamlar yüzünden oyun bu halde değilmi zaten zamanında senin hakkında çok şey duydum doğruymuş almayın abi böyle gereksiz iki yüzlü adamları oyuna bilmeden konuşuyor.Multici terem yağ 1-)İkiyüzlüde cıvıkta sensin. Ben istanbultimesı molla niconun dedi ben direk kabul ettim . ondada msn kayıtları vardı. istesem bende inkar ederdim ne olacak unutulur giderdi öyle değilmi ? 2-)peki tosuno sen yurtdısında multiden silindinmi silinmedinmi ? Silindin ve hala çok temizmiş gibi bana saldırıyorsun. Bu ss lerde dogrudur ben bundan da eminim . Sicili bozuk bir adamın bunu yapması gayet normaldir. 3-)peki yalanlıyorsun ama arkadasların sana inanmıyorlar ben bugün msnden hangi ohrfliye sorduysam ya istifa ettim ya ben zaten istifa edecektim bunlar bozdular mis gibi fırkamızı cevabını alıyorum. Peki arkadasların sana inanmıyor Ben sana nasıl inanayım.
|
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: osmanlıdaki ordular Paz Ocak 11, 2009 3:20 pm |
|
|
- ZıpırBey demiş ki:
- arkadaslar nicoya bisey sorcam
nicocuum sen izmittemi yasıosun yoksa izmitli olkup baska biyerdemisin
lakin bu cıwıklıının sebebini CARSI cOcUUUUU oolmana baglıyorum
Zıpır bey İzmitte yaşıyorum 10 dk önce Sabri yalım parkındaki filistin mitingindeydim . Sesim şu anda kısıldı . Belki sen çarşı çocugusundur kulakların çınlamıstır yürüyüş yolunda Ben Ayrıca çarşıda değil Köyde oturuyorum . Belsadan çıkmayan çarşı çocuklarından değilim. İzmit Bahçecik Kasabası Dağdayım.. Bu yeterli sanırsam. |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: osmanlıdaki ordular Paz Ocak 11, 2009 3:26 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- nicomedia1 demiş ki:
- Yahu şener aga daha dün konuştuk yapma bunu ya
neyse sen haklısın tamam ben sana ne kadar delil sunsamda sen inanmayacaksın. Aslında inanacaksın ama inanmayacaksın. yaw nico nedir bu gizemin dün ne konuştuk onuda yaz burada dediklerini orada dedin burada verdiğim cevabı orada verdim ekstra ne vardı nico insanların aklında soru işareti bırakmak içinmi yapıyorsun dün ne konuştuysak senin msn kaydetmiyomu ekstra bişey varsa koy buraya benim msn de kaydediyo kabul etmememin imkanı yok yani bu son konuşmanı sadece insanların aklında soru işareti bırakmak için konuştuğuınu varsayıyorum pembe dizi gibi oldu entrikalar varsa bi ayıbımız hiç saklama bu cümleyi sana 1 ay öncede demiştim asla asla insanlardan bişey saklama bu hatadır Hoca ben sana dün 3 delil sundum . Şantaj olayına şahit gösterdim . msn kayıtlarının Dosyasını Attım . Artık inanmamak sana kalmış . Doğru söyledigime yemin ederim Söylediklerim dogrudur. Ha ofh belki seçimi multi ile kazanmadı . show bana 25+25 dedi . Seçimden bir gün önce sordugumda iş tamam dedi. ve show hala benim karşıma çıkamadı. beni kaale almıyormus ha ö.m atarken alıyordu ama kaale Seni her zaman hep üstün tutmusumdur her alanda arkanda durmusumdur . bu değişmeyecek . Kalben inandıgına inanıyorum .Konuyuda burada kapatıyorum.. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: osmanlıdaki ordular Paz Ocak 11, 2009 3:35 pm |
|
|
eyw. nico ama dün sana dediğim gibi senin msn kayıtların var onunda var sen yemin ediyorsun oda yemin ediyor bu ne nico ne dememi bekliyorsun
tarafsız olmak için OFH nin oylarına baktım tam beklendiği kadar 80-90 kişi burda olağanüstü bir rakam varmı yok 50 multi oyu ise bizim oylarımız nerde ezine,çan,çanakkale ağırlık olarak OFH veriyo biliyosun yani 3 kasabadan 30 kişimi çıktı bu imkansız değilmi
sen yemin edince son bi ihtimal adamın parasına baktım showun üstündeki para çanakkalenin ezinenin ve eyaletin orduya yardım ettiği para hadi dedim son bi ihtimal belki öyle değildir reislere divan üyelerine sordum evet paranın kaynağı onlar hatta o para yeni kurulan başka bir orduya verilecek
şimdi oturup düşünüyorum nedne multi açsın OFH oy vermedi ,kendine para almadı, bir kasabada belediye reisi adayı değil adam bu multileri naptı bunun cevabını bulamadığım için senle show arasında kime inanacağımı düşündüm ve show kararını aldım ben herşeyi açık yazarım tam 8 saattir bunları a dan z ye araştırıyorum arkadaşlar sizde araştırabilirsiniz dediklerimin doğru olduğunu göreceksiniz |
|
|
|
TosunPasa37
|
Konu: Geri: osmanlıdaki ordular Paz Ocak 11, 2009 3:45 pm |
|
|
- nicomedia1 demiş ki:
- TosunPasa37 demiş ki:
- Bu adam boş boş konuşuyor kendisi cennetten çıkma temiz sanıyor kendini tm bir iki yüzlüsün sen be hocam...
ya böyle gereksiz adamlar yüzünden oyun bu halde değilmi zaten zamanında senin hakkında çok şey duydum doğruymuş almayın abi böyle gereksiz iki yüzlü adamları oyuna bilmeden konuşuyor.Multici terem yağ 1-)İkiyüzlüde cıvıkta sensin. Ben istanbultimesı molla niconun dedi ben direk kabul ettim . ondada msn kayıtları vardı. istesem bende inkar ederdim ne olacak unutulur giderdi öyle değilmi ?
2-)peki tosuno sen yurtdısında multiden silindinmi silinmedinmi ? Silindin ve hala çok temizmiş gibi bana saldırıyorsun. Bu ss lerde dogrudur ben bundan da eminim . Sicili bozuk bir adamın bunu yapması gayet normaldir.
3-)peki yalanlıyorsun ama arkadasların sana inanmıyorlar ben bugün msnden hangi ohrfliye sorduysam ya istifa ettim ya ben zaten istifa edecektim bunlar bozdular mis gibi fırkamızı cevabını alıyorum. Peki arkadasların sana inanmıyor Ben sana nasıl inanayım.
Nico nico nico kulakdan duyma şeylerler bana gelme ben ingilterde başka nedenden silindim konuşma boş yere onu diyen OHRF liler acıklasana bize senin gibi 250 üyelik acıcak kadar büyük multici değiliz.Konuşuyon ama boş konuşuyorsun gine olayı dine baglamışsın yukarıda yazıklar diyorum din senin gibi cahil adamlara kaldıysa hadi Allaha emanet daha uğraşamma boş adamlarlar |
|
|
|
PolatALEMDAR
|
Konu: Geri: osmanlıdaki ordular Paz Ocak 11, 2009 4:01 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- şimdi biraz konuyla alakasız bikaç diyeceğim var
birinci diğeceğim msn kayıtları hiçbi işe yaramaz msn kayıtları üzerinde çok kolay bir şekilde oynama yapılabileceğinin örneklerini gördük ve daha önceleri yani oyuna başladığım zamanlar bi multici msn den multi yaptığını itiraf etmişti admine attım bu konuşmayı ağır bir fırça yedim bir daha böyle saçmalıklarla gelmeyin dedi ljs birine multici demek için oyundan ss almanız gerekli son zamnlarda görüyoruz oyundada montaj yapıyorlar lakin adminler kayıtlarla bunun montajmı doğrumu olduğunu rahatlıkla anlayabiliyorlar o yüzden eğer msn kayıtlarına değer verirseniz yarın bir cins şahıs farklı bir isimle foruma üye ol bir dünya montajlanmış msn kaydı koyar oturup birbirinizi yersiniz gelelim 2. olaya dün ben burada yokken nico bir konu açmış yok kartalı sıkıştırıyom redkit kilitliyo redkit kartaldır diye şimdi nico sen asla beni sıkıştıramazsın gelip masal niteliği taşıyan şeyler anlatıyorsun OFH 80-90 oy almış OFH nin zaten nüfusu 100 multiyle oy almış diyosun eğer OFH ye oy veren multiyse bizim oylarımız nerde biz BODF a mı verdik 2. olarak beni az çok tanımışsınızdır mod değil admin olsam kimliğimi saklamam örnek tn bölümünde modum bakabilirsin yine kartal13 ismiyle istesem şaşa lı bir isim bulup o isimle mod olurdum lakin burada atladığın bişey var ben ZOMBİ değilim ben UZAKTAN KOMANDO değilim ismimi değiştirmem asla KARTAL13 her oyunda her sitede netten araştırabilirsin ismim budur aslada değişmedi geyik bölümünde kazandığım yarışmaların ss leri var onlarda bile kartal13 dür. Ben erkeğim saklanmam cesaretimden kuşkun olmasın Onlar Ljs, Levan Veya Solon128 ..
Benim için onların inanmasının bi önemi yok.
Biz doğruları biliyoruz ya o bize yeter... |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: osmanlıdaki ordular Paz Ocak 11, 2009 4:08 pm |
|
|
msn kayıtları üzerinde çok kolay oynama yapılabilir polat buna taviz vermeyin yoksa montajcılar oyunun içine ederler sonra çok ağlarız her beraber |
|
|
|
PolatALEMDAR
|
Konu: Geri: osmanlıdaki ordular Paz Ocak 11, 2009 4:18 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- msn kayıtları üzerinde çok kolay oynama yapılabilir polat buna taviz vermeyin yoksa montajcılar oyunun içine ederler sonra çok ağlarız her beraber
Valla istedikleri montajı yapsınlar.
Bu onlara hiç bir sey kazandırmaz..
Aksine anlasıldığında yazık olur kendilerine..
Anlasılırda zaten.... |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: osmanlıdaki ordular Paz Ocak 11, 2009 4:19 pm |
|
|
keşke anlaşılsa ne güzel olurdu |
|
|