Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2

HAREKETTE
BENDE VARIM...
NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! - Sayfa 2 Vote_lcap90%NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! - Sayfa 2 Vote_rcap
 90% [ 44 ]
YOKUM:(
NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! - Sayfa 2 Vote_lcap10%NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! - Sayfa 2 Vote_rcap
 10% [ 5 ]
Toplam Oylar : 49

Yazar Mesaj
SihiR

SihiR

NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 1:40 am

tamam kardeş olmak güzelde

neyapıyorsunuz ordumu kuruyorsunuz mesela bulgarları atmak için

başlığı açan kişi belirtmemiş olayı onun için soruyorum ben katılmadığımdan deil

aramızda fikir ayrılıkları olmasın kastetmiş vs..

malsi

malsi

MesajKonu: Geri: NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 1:40 am

bende varim black butun ugraslarimiz bunun icin degilmi Very Happy
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 1:48 am

31 tane oy var 31 tane post yok isimlerinizi de gorelim Arkadaslar...
pirates78

pirates78

MesajKonu: Geri: NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 3:35 am

Halife Daguttuk demiş ki:
SihiR demiş ki:
Buraya Bende varım diyenler neye varım diyorlar ben anlamadım

oluşum nedir hangi amaç için var

neye varsınız bu birliğin adı nedir

kim yönetiyor

biz zaten bir birliğiz (Osmanlı İmparatorluğu)

1.Biz dostluğa kardeşliğe varım diyoruz. Senin gibi Var Mısın Yok Musun oynamıyoruz

2.Dostluk için barış için bütünlük için varız

3.Birliğin adı Kardeşliktir. Biz kardeşlik için varız.

4.Bizde sizin gibi yöneticiler yok bizi yöneten bir birimize olan dostluğumuz ve güvenimizdir. Para için kimseye bizi yönet demeyiz.

5.Siz zaten birliksinizi yolsuzluk hırsızlık vatan hainliği birliği. Biz ayrı ayrı toplumlardan geliyoruz ama birlik olmak için hem sizinki gibi değil. Osmanlının yararına olan bi birlik

adam oluşumun amacını sormuş amma gitmişsin üstüne be dostum

evet arkadaşlar bende merak ediyorum ne için toplanıyoruz amaçsız bi yere varamayız bu başlıkta herkesi toplayınca ne yapmayı planlıyorsunuz.
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 9:04 am

BEN YOKUM ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM.GERÖEK HAYATTA BAZI SORUNLARIM VAR.ÇOK AZ İLGİLENECEM OYUNLA
imam

imam

MesajKonu: Geri: NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 11:58 am

S.A.
birlik olma zamanı,
en başından beri,
herhangi bir gurubun içinde olmadım,
ne bi parti, ne bir aile.
çünki sonucun ne olacağı belliydi.
görüyoruz, işte budur.
birbirini çekemeyen,
birbirine küfreden guruplar.
hem ne için?,
kimin eline ne geçer,
ne faydası olur,
neyi paylaşamıyorlar?
ne yapılması gerekiyorsa, ben de üzerime düşeni yapmaya hazırım.
wesselam.
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 12:11 pm

pirates78 demiş ki:
Halife Daguttuk demiş ki:
SihiR demiş ki:
Buraya Bende varım diyenler neye varım diyorlar ben anlamadım

oluşum nedir hangi amaç için var

neye varsınız bu birliğin adı nedir

kim yönetiyor

biz zaten bir birliğiz (Osmanlı İmparatorluğu)

1.Biz dostluğa kardeşliğe varım diyoruz. Senin gibi Var Mısın Yok Musun oynamıyoruz

2.Dostluk için barış için bütünlük için varız

3.Birliğin adı Kardeşliktir. Biz kardeşlik için varız.

4.Bizde sizin gibi yöneticiler yok bizi yöneten bir birimize olan dostluğumuz ve güvenimizdir. Para için kimseye bizi yönet demeyiz.

5.Siz zaten birliksinizi yolsuzluk hırsızlık vatan hainliği birliği. Biz ayrı ayrı toplumlardan geliyoruz ama birlik olmak için hem sizinki gibi değil. Osmanlının yararına olan bi birlik

adam oluşumun amacını sormuş amma gitmişsin üstüne be dostum

evet arkadaşlar bende merak ediyorum ne için toplanıyoruz amaçsız bi yere varamayız bu başlıkta herkesi toplayınca ne yapmayı planlıyorsunuz.
amac sormussun basit degilmi yeni ve tek 1 meclis olusturuluyor savas halindeyiz olaganustu hal ne ad verirsen ver cunku gun birlik gunudur hele su bulgurlar icin birlik olalim ve defedelim ulkemizden sonrasinda kendi icimizde dovusmeye devam ederiz Wink
Halife Daguttuk

Halife Daguttuk

MesajKonu: Geri: NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 5:33 pm

Görüşlerimi söyledim. Hiç birinizin adına konuşmadım. Katılanlar ve aynı düşünenler ne ala fakat zıttını yada farklısını düşünen yazsın benim görüşümdü.

Bu oluşumu bağlar diye bir not yazmadım altına içinde olduğum oluşumun hesaslarını söyledim
blackenerji

blackenerji

MesajKonu: Geri: NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 5:47 pm

Amac hassiyeti olan insaların coklugunu gormek cozumu kımlerın ıstedıgını belırlemek bu bılıncı uyandırmak halkın yonelmesını cozumu bırlıkte aramasını saglmak bakalım calısmaların yapıldıgını ogrendım acıklanır yakında ona gore biz de bıseyler yapacagız.
Dreamlord

Dreamlord

MesajKonu: Geri: NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 6:07 pm

birleşmeye tabiki evet ama sihir haklı nasıl olcak bu

13 aydır bu hesabımla oyundayım acaba kaçkere kaç kişi dedi birleşelim diye ama hiçbiride tutmadı

tahminim buda diğerlerine benzicek
benzememesi için özel bişeyler yapılmalıki diğerlerinden ayrılsın ve sonunda başarıya ulaşılsın

ama bu özel şey nedir??
Halife Daguttuk

Halife Daguttuk

MesajKonu: Geri: NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 6:10 pm

Arkadaşım o diğer çalışmalarda senin gibi karamsar ve olumsuz düşüncelerle züürtlerin yanına yanaşanlar yüzünden gerçekleşmedi
blackenerji

blackenerji

MesajKonu: Geri: NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 6:13 pm

bu ozel sey herkesın bu defa gercekten kısısel olarak da zarar gormesı onceden mıllet ya bısey olmasın dıkkat edın bırleselım derken sımdı herkes gercekten rezıl olmus durumda edırne rezıl yonetım rezıl ayrı bas olmaya calısanlar rezıl
Dreamlord

Dreamlord

MesajKonu: Geri: NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 6:15 pm

anlayamıyorumki benim dediğimden nasıl bunları çıkartabiliyosun

orda ne demişim 13 aydır bu oyundayım çok kez birleşelim çağrısı oldu ama hiçbiri gerçekleşmedi buda onlarla aynı olursa sadece sözde kalırsa buda gerçekleşmeyecek kesindir bunu onlardan farklı kılan bişeyler olmalı gerektiğini ve bunun ne olduğunu sordum

nerden çıkarabiliyosunki karamsar olumsuz düşünceli olduğumu sadece oyunda şuana kadarki gözlemlerimi yansıttım bu dediğimden bunları çıkarabiliyosan o dediğin karamsar olumsuz düşünceli kişi tamda sensindir
Halife Daguttuk

Halife Daguttuk

MesajKonu: Geri: NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 6:22 pm

Ben sadece mesajını eleştirdim bu platformda bunun için var ve en büyük hakkım.

Hem ne demiş atalarımız.

Yarası olmayan gocunmaz

Ben senden bunu beklerdim ki ben zaten aynısını yapıyorum.

Amacı okuduğuna göre tamam bunun için elimden geleni yapacağım siz bırakırsanız ben devam edeceğim siz vaz geçerseniz ben vaz geçmeyeceğim.

Diğerlerinden farklı olması için sizle birlikte bende çalışacağım

Fakat sende bu azmi ve karamsarlığı görmedim
Allah yolunu açık etsin.

Fakat gözlemlerini böyle yapıp böyle cevaplar verip sonra suçu karşı tarafa atıyorsan ya bu gözlemlerde bir hata var yada sende
Dreamlord

Dreamlord

MesajKonu: Geri: NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 6:26 pm

sen direk bana laf atıyosun ben ona cevap verince yarası olan gocunur oluyo dimi

benim bunun için istekli olmamamı nerden çıkarıyosun bilmemki ben sadece bunun başarıya ulaşması için diğer başarısızlardan farkını soruyorum bunu yazınca karamsar olumsuz oluyorum

sadece yine eskisi gibi olmamasını istediğim için

ama sen yazdıklarımdanda onları çıkarıyosunya tebrik ediyorum seni
latif

latif

MesajKonu: Geri: NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 6:29 pm

sonuna kadar varım
Halife Daguttuk

Halife Daguttuk

MesajKonu: Geri: NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 6:30 pm

Teşekkür ederim.

Bu arada çıkarıyosun çıkarıyosun diyosun.

Haklısın dört işlemim kuvvetlidir.

Sana cevap versem bi bela vermesem bi bela.

Ben görüşlerimi yazarım eleştirim. Sende cevap verirsin. Ben senin mesajındak karamsar bi metin gördüm hissettim yazdım halada öyle düşünüyorum.

Tabi Allah bilir herkezin içini senin halinide benim halimide bilen o herkeze hakkını versin.
Diye bir beddua edip konudan sıyrılıyorum Very Happy Very Happy Very Happy

Daha doğrusu kaçıyorum Very Happy Very Happy Very Happy

Acil birşey olursa ben burdayım .

NEYİ DESTEKLEDİGİMİN ONEMİ YOK BİRLESMEK İSTİYORUM!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2