Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

İmam mı asker mi ?

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Rohirrim

İmam mı asker mi ? Vide
MesajKonu: İmam mı asker mi ? İmam mı asker mi ? Icon_minipostedPaz Ocak 11, 2009 10:28 pm

Selam ben bazı şeyleri sormak istiyordum.....

Şimdi sw2 birisi işte kendini sw3te bir yola göre geliştirecek...Ama ondan önce hangi yolu seçmeyi düşünüyor.....

Ve fikirlerinde ya asker yolunu yada din yolunu seçip imam olmak istiyor....HAngisi daha fazla lazım osmanlıya....Hangisini tavsiye edersiniz ?
islam44.

islam44.

İmam mı asker mi ? Vide
MesajKonu: Geri: İmam mı asker mi ? İmam mı asker mi ? Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 9:01 am

asker
kartal13

kartal13

İmam mı asker mi ? Vide
MesajKonu: Geri: İmam mı asker mi ? İmam mı asker mi ? Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 12:31 pm

şuan osmanlının ihtiyacı olan ordu gveye devlet yolu
Rohirrim

İmam mı asker mi ? Vide
MesajKonu: Geri: İmam mı asker mi ? İmam mı asker mi ? Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 7:05 pm

Oke sağolun
Dreamlord

Dreamlord

İmam mı asker mi ? Vide
MesajKonu: Geri: İmam mı asker mi ? İmam mı asker mi ? Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 7:09 pm

eğer kasabada imam varsa zaten din yolunu hiç düşünme bile gerçi olsada şuanki duruma bakarak asker diyebilirim

İmam mı asker mi ?

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası