Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Bunun Açıklaması Ne Olabilir ??

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
nicomedia1

nicomedia1

Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Vide
MesajKonu: Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 5:49 pm

Arkadaslar şimdi oyunuma bakıyorum ve SİLİNİYORSUNUZ yazısını görüyorum.

-Kesinlikle Multi Yapmadım .

bu 2. multi yapmadıgım halde silinişim oluyor . Hayret bir şey diyorum başkada bir şey demiyorum..

Ayrıca izmitte oturup dün belsadan nete giren varmı ? varsa siliniyormu ?
Halife Daguttuk

Halife Daguttuk

MesajKonu: Geri: Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 5:55 pm

Umarım sadece bir hatadır ve düzelir.
Valandil

MesajKonu: Geri: Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 6:06 pm

Açıklamamı istiyosun...

nicomedia1 demiş ki:
Bugünü anti bodfcuların bayramı ilan ediyorum ya-huuu ya-huuu ya-huuu

Dünkü bu msjına karşı misilleme yapmaya çalışıyorlardır...

Bu kadar basit...
totalwar61

totalwar61

MesajKonu: Geri: Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 6:06 pm

nico kesinkes olan kafeden girmişsen ip çakışması oldu.. geçenlerde benim de başıma geldi.. admin choup a mesaj atıp hesabı kurtardım.. admine bi ulaşmaya çalış .. varsa ingilizcen durumu açıkla..
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 6:20 pm

Valla daha uğraşacak dermanım kalmadı. Admin karşımızda oldugu sürece yapacak bir şey yok . ilk nicomedia1 adlı hesabımıda o zamanlar çok sıkıştırdıgımda bu şerefli tayfayı Salon bey uyarısız direk şikayet etmişti beni.

Neden : Hesap devretmeye Kalkışmak

ama devretmemiştim bile Smile daha suç oldugunu bile bilmeden

ertesi gün SİLİNİYORSUNUZ yazıyordu. Ama diyecek laf yok yani :
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 6:31 pm

Silinecegimden dolayı solon128 ulasamıyorum nasıl ulasabilirim ???
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 6:31 pm

nico belki wirlees kullaniyosan komsunun veya komsu seninkini kullaniyorsa onuda multi sayarlar ne olsa ayni ip numarasi!!
totalwar61

totalwar61

MesajKonu: Geri: Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 6:33 pm

ulasabilirsin arkadaş listesine eklemedne de mesaj bölümüne girip mesaj atabilirsin ama solon a atma direk choup a at
TosunPasa37

TosunPasa37

MesajKonu: Geri: Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 6:39 pm

bence üyelik siliniyorsa msj atılmalı silinme nedeni söylenmeli böyle çok sacma oluyor
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 6:42 pm

[b]yahu wirelleste sadece bizim binada benim net var zaten 3 katlı binada degil
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 6:45 pm

acaba profilinde bir sitenin linkini vermiş olmayasın.
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 6:45 pm

Arkadaslar ingilizce bilen bir arkadas lütfen asagıya yazacagım metni cevirip bana yollasın ö.m ile

Selam Merhaba mrs Choup

Bugün hesabıma girdiğimde Siliniyorsunuz yazısı ile karşılaştım ve şok oldum. Ben kesinlikle multi yapmadım. Sadece dün internet cafeden 1 defa baglandım. Bu durumu tekrar gözden geçirmeniz ve Silinmemin durdurulması dileği ile

Gencoo
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 6:46 pm

Yok hayır

ben 2 olaydan şüpheleniyorum

ya ilk silinişimin nedeni gibi Solonun bana takması ilk silinişimin nedenini biliyorsunuz

yada dün mitingden sonra büyük bir cafeden oyuna baglandım bundanda olabilir.
totalwar61

totalwar61

MesajKonu: Geri: Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 6:49 pm

bence kesinlikle kafe baglantısından dolayı.. mesajı atarsan muhtemelen hesabını geri vericektir.. ama elini çabuk tut..
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 6:49 pm

nico senle kader ortağı olduk Smile

siline siline alışırsın
Dreamlord

Dreamlord

MesajKonu: Geri: Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 6:51 pm

yada başka ülke sunucusundan girmek istemişsen mecburen proxy kullanman lazım eğer bu proxy anonymous proxy ise aynı proxyden girmiş başkalarıda olabilir bu durumda ip çakışması meydana gelmiş olabilir

önünde tek yol var admin choupa mesaj atmak ve durumunu bildirmek

yeterli ingilizcen yoksa babylonun sitesinde gayet güzel metin çevirileri yapılmakta
onu kullanmanı öneririm
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 6:51 pm

nicomedia1 demiş ki:
Yok hayır

ben 2 olaydan şüpheleniyorum

ya ilk silinişimin nedeni gibi Solonun bana takması ilk silinişimin nedenini biliyorsunuz

yada dün mitingden sonra büyük bir cafeden oyuna baglandım bundanda olabilir.

çeviriyi biri yapabilirse lütfen
Dreamlord

Dreamlord

MesajKonu: Geri: Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 6:58 pm

örnek bi metin hazırladım kendim çevirdiğim için küçük sorunlar olabilir

Hi Mrs.Choup,

I login to my account today and i saw 'You will be destroy soon'.İm sure i dont make any multi account please believe me.Only i login in internet cafe yesterday.Look my history and ip number please because i dont make multi account.Please change your mind and believe me.

Best Wishes
Thank you
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 7:20 pm

Teşekkürler Dream

yolladım bakalım choupa ne olacak sonuç bekliyorum
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 7:20 pm

bekle nico fransızca yazalım
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 7:30 pm

Bonjour mme Choup

Quand j'ai entre dans le jeux il eteit ecrit que je vais etre suprime.je n'ai pas d'autre jouer que le mien.Juste hier dans un cafe j'ai entre dans le jeux.Je voudrais que vous verifiez .Merci pour tous
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 7:33 pm

walla fransizcan supermis kartal seni kutlarim cheers
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 7:35 pm

Sagolasın sener aga bunuda yollim
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 7:54 pm

Söyledim Choup'a. Multin Knya'mis.
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Bunun Açıklaması Ne Olabilir ?? Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 7:58 pm

Knyamı Knya nedir yahu ?? bi ihsaniyede bi izmitte girdim netten bizim net wirelles ama bu çevreden rk oynayan olacagını sanmıyorum..

Bunun Açıklaması Ne Olabilir ??

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : 1, 2  Sonraki