Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Meyhane Siralamasi

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
dj.emmre

dj.emmre

Meyhane Siralamasi Vide
MesajKonu: Meyhane Siralamasi Meyhane Siralamasi Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 8:20 pm

Arkadaslar bu Kasabalarda bulunan meyhaneler neye gore sıralanıyor???

Kazanca goremi???

Onlıne olma suresine goremi???

Yoksa ikisi birdenmi????
Schahi

Schahi

Meyhane Siralamasi Vide
MesajKonu: Geri: Meyhane Siralamasi Meyhane Siralamasi Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 8:24 pm

İçilen içki oranına göre diye biliyorum Emre...
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

Meyhane Siralamasi Vide
MesajKonu: Geri: Meyhane Siralamasi Meyhane Siralamasi Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 8:28 pm

Ben Onlinelık

İçki içme

Günlük kazanca göre yükselip alçaldığını biliyorum ...
kartal13

kartal13

Meyhane Siralamasi Vide
MesajKonu: Geri: Meyhane Siralamasi Meyhane Siralamasi Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 8:30 pm

hayır arkadaşlar aktif olmasına göre kaç kişi takılıyo ne kadar takılıyo falan hiç bişey yiyip içmeseler kazanmasan dahi takılan çoksa üste çıkar
alpi_03

alpi_03

Meyhane Siralamasi Vide
MesajKonu: Geri: Meyhane Siralamasi Meyhane Siralamasi Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 8:44 pm

Ben henüz bir meyhanenin sıralama değiştirdiğine şahit olmadım..Son kurulan son sıraya geçiyor ama bizim orada ilginç bir şey war belediye meyhanesi 2. sırada Very Happy bunu daha hiç bir yerde görmedim..
kartal13

kartal13

Meyhane Siralamasi Vide
MesajKonu: Geri: Meyhane Siralamasi Meyhane Siralamasi Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 9:08 pm

alpi_03 demiş ki:
Ben henüz bir meyhanenin sıralama değiştirdiğine şahit olmadım..Son kurulan son sıraya geçiyor ama bizim orada ilginç bir şey war belediye meyhanesi 2. sırada Very Happy bunu daha hiç bir yerde görmedim..

benim açtığım her meyhane şimdiye kadar en üste hep çıktı çok şükür şuan ezinedeki meyhanemde belediye meyhanesinin üsütünde ilk sırada Very Happy
nicomedia1

nicomedia1

Meyhane Siralamasi Vide
MesajKonu: Geri: Meyhane Siralamasi Meyhane Siralamasi Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 9:16 pm

Çanakkaledede belediye meyhanesi 3. sıradaydı lol!
islam44.

islam44.

Meyhane Siralamasi Vide
MesajKonu: Geri: Meyhane Siralamasi Meyhane Siralamasi Icon_minipostedPtsi Ocak 12, 2009 10:56 pm

alpi_03 demiş ki:

biizm ordada öyle
dj.emmre

dj.emmre

Meyhane Siralamasi Vide
MesajKonu: Geri: Meyhane Siralamasi Meyhane Siralamasi Icon_minipostedSalı Ocak 13, 2009 12:33 am

kartal13 demiş ki:
hayır arkadaşlar aktif olmasına göre kaç kişi takılıyo ne kadar takılıyo falan hiç bişey yiyip içmeseler kazanmasan dahi takılan çoksa üste çıkar

Peki nasıl cıkarttın yukarı ya Very Happy

Bende bi meyhane actım 10 kişilik sonra poker masasını kaldırdım Very Happy

60 akce vergi odeyeceğimi dusunuyordum 20 akce geldi demekki masayı kaldırınca ek vergiyi almıyorlarmıs...Nese...

Bana tavsiyen ne nasıl yukarı cıkartabilirim???
kartal13

kartal13

Meyhane Siralamasi Vide
MesajKonu: Geri: Meyhane Siralamasi Meyhane Siralamasi Icon_minipostedSalı Ocak 13, 2009 12:34 am

valla ben köprülü reisi olmama borçluyum aktif olmasını saolsunlar beni asla yalnız bırakmadılar cheers
dj.emmre

dj.emmre

Meyhane Siralamasi Vide
MesajKonu: Geri: Meyhane Siralamasi Meyhane Siralamasi Icon_minipostedSalı Ocak 13, 2009 12:44 am

Bana tavsiyen ne nasıl yukarı cıkartabilirim???

Very Happy

neyse bakalım....

Ben bi yukarı cıksam zaten direk yeni meyhaneye girerler Very Happy
Halife Daguttuk

Halife Daguttuk

Meyhane Siralamasi Vide
MesajKonu: Geri: Meyhane Siralamasi Meyhane Siralamasi Icon_minipostedSalı Ocak 13, 2009 12:51 am

Emre iyi arkadaşlıklar kalıcı dostluklar önemli bence meyhanenin yeride değil sırasıda.

Bence hayatta rütbe, şan, sıra kazanmaya değilde Saygı, Sevgi ve en önemlisi dostlar kazanmaya bak o zaman zaten istemesende her yerde birinci olursun Wink
dj.emmre

dj.emmre

Meyhane Siralamasi Vide
MesajKonu: Geri: Meyhane Siralamasi Meyhane Siralamasi Icon_minipostedSalı Ocak 13, 2009 12:55 am

oyunu 1.5 senedir oynuyorum agustos 22'Den beri daha bugun ilk defa divana girdim ...

Oda arkadasın belirli sebeplerde istifa etmesi nedeniyle bu zamana kadar kimseyle koltukdur sudur budur vs ile kavga etmedim aksine ben bol bol sevgi saygı gosterdim arada kırdıklarımda olduysa ozur dilerim...

Lakin bilerek kırmamısımdır ...
Halife Daguttuk

Halife Daguttuk

Meyhane Siralamasi Vide
MesajKonu: Geri: Meyhane Siralamasi Meyhane Siralamasi Icon_minipostedSalı Ocak 13, 2009 1:00 am

Seni tanıyorum Emre.

Sadece genel bi tavsiyeydi.

Zaten yediklerimizin hiç biri tamamen bünyemize girmez sadece sindirdiklerimiz bünyemizde kalır.

Bende herşeyi iyice sindiririm ki her lokmada bir olay her lokmada bir ders vardır.
dj.emmre

dj.emmre

Meyhane Siralamasi Vide
MesajKonu: Geri: Meyhane Siralamasi Meyhane Siralamasi Icon_minipostedSalı Ocak 13, 2009 1:21 pm

KArdes eninle onceden tanısıyozmu???

Sanki eskiden bi olay olmus gibi davranıyorsun?
Halife Daguttuk

Halife Daguttuk

Meyhane Siralamasi Vide
MesajKonu: Geri: Meyhane Siralamasi Meyhane Siralamasi Icon_minipostedSalı Ocak 13, 2009 4:25 pm

Bi olay derken kötü bi anımız yok ikimizin ama muhabbetimiz var Wink
dj.emmre

dj.emmre

Meyhane Siralamasi Vide
MesajKonu: Geri: Meyhane Siralamasi Meyhane Siralamasi Icon_minipostedSalı Ocak 13, 2009 5:51 pm

tanıdığım ismini soyle bari Very Happy

Ona gore konusayım
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

Meyhane Siralamasi Vide
MesajKonu: Geri: Meyhane Siralamasi Meyhane Siralamasi Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 1:41 pm

Evet ama artık Çanakkale'de Belediye Meyhanesi 2. sırada.

Meyhane Siralamasi

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası