Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Özgür Kırklareli Direniş Ordusu

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
zamaneee

zamaneee

Özgür Kırklareli Direniş Ordusu - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Özgür Kırklareli Direniş Ordusu Özgür Kırklareli Direniş Ordusu - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 13, 2009 10:16 am

tbrik ederim hayırlı olsun
totalwar61

totalwar61

MesajKonu: Geri: Özgür Kırklareli Direniş Ordusu Özgür Kırklareli Direniş Ordusu - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 13, 2009 11:23 am

tüm eyaleti sadece 1 kasabayı ele geçirerek baglamak fikrini kim söylemiş sana peki ? rk da sadece burada savaş yaşanmıyor dostum.. sadece divanın düşmesiyle koca edirnedeki 10 küsür kasabanın bulgarlara baglanması fikri sence ne kadar geçerli bir fikir olur ? tüm rk da oynayan 10.000 e yakın türk oyuncu var.. bunların en az 100 tanesi düzenli jeton alıyr.. sence adminler bu kadar saçma bir işi göze alırlarmı ? kaldıki jeton alan multileri bile silmiyorlar.. sen önce kendi düşüncenin saçmalığını bir gözden geçir..
zamaneee

zamaneee

MesajKonu: Geri: Özgür Kırklareli Direniş Ordusu Özgür Kırklareli Direniş Ordusu - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 13, 2009 11:26 am

llllllll

http://img55.imageshack.us/my.php?image=bulgarnacsonugv0.png
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: Özgür Kırklareli Direniş Ordusu Özgür Kırklareli Direniş Ordusu - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 13, 2009 11:43 am

zamane sen ne yapıyorsun post kasmayamı çalışıyorsun sürekli bir şeylerin linkini veriosun linkler çalışmıo bile
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: Özgür Kırklareli Direniş Ordusu Özgür Kırklareli Direniş Ordusu - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 13, 2009 12:59 pm

skywalker22 demiş ki:
totalwar61 demiş ki:
skywalker22 demiş ki:
arkadaşım ilk öncelikle bölgesel savunma adına bu attığın ilk adım için seni tebrik ederim..söyleyeceklerim sakın yanlış anlaşılmasın..sadece bilgi almak amaçlı soruyorum..

1.Bulgarlar edirne kalesini bu sabah %90 bir ihtimalle alıcak..edirneye eyaletine bağlı bütün kasabalar bulgarlara bağlı birer kasaba olucak..adminlerle anlaştıklarını varsayıyorum, niye diyeceksiniz..çünkü bu kadar orduları hazırlayan vede hedefi belli olan bulgarların adminlerle anlaşıp edirne eyaletini bulgaristanın bir eyaleti yapmak gibi bir hareketi önceden tasarladıklarını düşünüyorum..düşünsenize bir ; ekonominiz , seviye atlarken vereceğiniz para(en basitlerini sayıyıorum) ve daha bunun gibi bir sürü şey bulgarların kontrolünde olucak..

2.Arkadaşım eğer kale düşerse o ordunun hiç bir faydası dokunmaz sadece
isyan amacı güder..

3.Eğer kırklareli ordusu kurduğunuz zaman vede eyalet bulgarların olduğu zaman o ordunun denizin diğer yakasından gelecek ordulara katılıp savaşması daha iyi olur..

edirneyi almaları tüm bölgeyi baglamaları anlamına gelmez.. hadi oldu diyelim kırklarelinde kurulan ordu tekrar kırklarelini osmanlıya baglar.. bu açıdan düşün..

düşüncen yanlıs bi kere .. edirneyi aldıkalrı vakit tüm eyalet bulgaristan abaglanmayacak.. sadece edirne baglanacaktır.. tümünü baglamaları için tüm şehirleri düşürmeleri gerekli..

Arkadaşım adamlar adminlerle konuşuyorlar diyorum sen daha düşüncen yanlış diyorsun..edirnede daha önce uzun zaman kaldılar ve adminlerle konuşup 2.sefer uzun süre kalmayı vede adminlere eyaleti kendilerine bağlamayı düşnüyolar..bence kimden duyduysan saçmalamış bu fikri sana..eyalet bulgar toprağı olunca sadece edirneyimi yöneticekler sanıyosun..güldürme beni..öğren bence ondan sonra cevap yaz..

kusura bakma arkadasim ben bu konuda totale katiliyorum
eger adminler öyle bisey yapicak olsa bile jeton alan türk oyuncular oyunu birakir korkusuna yapmazlar
ha illa bulgarlar biz yeni bir eyalet istiyoruz bisey yapin adminler diyolarsada
bulgaristanda yeni bir eyalet kodlanir
bolca yer var zaten orda
saygilar
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Özgür Kırklareli Direniş Ordusu Özgür Kırklareli Direniş Ordusu - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 13, 2009 3:54 pm

19yigit25 demiş ki:
Bu ordu bütün osmanlı ile birlikte bulgarları ülkemizden kovmak için kullanılmalı.kırklarelini koruyacak da ne olacak. kırklarelini ne yapsın bulgarlar.
Kardeşim şuan sadece kırklareliyi savunmak için kurulmuştur ordu
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: Özgür Kırklareli Direniş Ordusu Özgür Kırklareli Direniş Ordusu - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 13, 2009 7:22 pm

tebrik ederim inş. ordu ileride kırklareliyi korumak dışında (daha büyük hedeflerden bahsediyorum) kullanılır
Linger

Linger

MesajKonu: Geri: Özgür Kırklareli Direniş Ordusu Özgür Kırklareli Direniş Ordusu - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 13, 2009 7:27 pm

Arkadaşlar lütfen tartışmayalım.Destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Zaten amacımız onlara karşı en azından manevi bir güç oluşturmak.Öyle elimizle bu vatanı vermeceğimizi onlara anlatabilmek.
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Özgür Kırklareli Direniş Ordusu Özgür Kırklareli Direniş Ordusu - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 13, 2009 8:39 pm

totalwar61 demiş ki:
tüm eyaleti sadece 1 kasabayı ele geçirerek baglamak fikrini kim söylemiş sana peki ? rk da sadece burada savaş yaşanmıyor dostum.. sadece divanın düşmesiyle koca edirnedeki 10 küsür kasabanın bulgarlara baglanması fikri sence ne kadar geçerli bir fikir olur ? tüm rk da oynayan 10.000 e yakın türk oyuncu var.. bunların en az 100 tanesi düzenli jeton alıyr.. sence adminler bu kadar saçma bir işi göze alırlarmı ? kaldıki jeton alan multileri bile silmiyorlar.. sen önce kendi düşüncenin saçmalığını bir gözden geçir..

Tartışmıyorum totalwar, o gün gelicek benim haklı olduğumu görüceksin..senin bildiğin şeylerin içinde daha çok bilmediğin şeyler var..her zaman ince eleyip sık dokuyup yaptığım öneriler tuttu..buda tutarsa kapak olur sana..iyi oyunlar daha fazla tartışmıycam çünkü anlamıyosun....
blackenerji

blackenerji

MesajKonu: Geri: Özgür Kırklareli Direniş Ordusu Özgür Kırklareli Direniş Ordusu - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ocak 14, 2009 2:12 am

ne yaptıgınızı bıldıgınız muddetce ayakta alkıslanıcaksınız!
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Özgür Kırklareli Direniş Ordusu Özgür Kırklareli Direniş Ordusu - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ocak 14, 2009 9:50 am

bu kadar zor zamanda bu kadar basit bir tartışmayı başlattığım için bütün osmanlı halkından özür dilerim..blackenerji afedersin..
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: Özgür Kırklareli Direniş Ordusu Özgür Kırklareli Direniş Ordusu - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ocak 14, 2009 8:45 pm

Hayırlı olsun dostlarım.Güzel bir proje olucak.İnş bir daha kırklarelinde isyan çıkmaz da..

Peki ordu kuruldu mu ?

Birde kurulursa ordu düşman ayarlı mı olucak !?
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Özgür Kırklareli Direniş Ordusu Özgür Kırklareli Direniş Ordusu - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ocak 14, 2009 9:08 pm

evet düşman ayarlı olacak olası bulgar ordusuna karşı
ordu kuruldu ap filan hazırlıyoruz
@li

MesajKonu: Geri: Özgür Kırklareli Direniş Ordusu Özgür Kırklareli Direniş Ordusu - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ocak 14, 2009 10:03 pm

Çok güzel oldu bu:)
Sonuçta hem harmanlıda hem kırklarelinde 1 ordu var.
Başarılar dileğiyle...
Linger

Linger

MesajKonu: Geri: Özgür Kırklareli Direniş Ordusu Özgür Kırklareli Direniş Ordusu - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ocak 14, 2009 10:30 pm

Yarın daha hızlı bir şekilde ap üreteceğiz.Umarım herşey istediğimiz gibi olur.
Yuxexes

Yuxexes

MesajKonu: Geri: Özgür Kırklareli Direniş Ordusu Özgür Kırklareli Direniş Ordusu - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 15, 2009 1:08 am

Eski ve linger bir ordu kurmuş.Tebrik ederim. Ama yine muhalefet edicem bişeye kimse kusura bakamsın Very Happy

Adamlar uğraşmış bişey yapmış. Biz nasıl tartışmaya programlanmışsak artık, hemen bişey buluyoruz. Yani demek istediğim.. Onlar diyor Ankara, biz diyoruz ....... Anladın sen onu.. Very Happy

Özgür Kırklareli Direniş Ordusu

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2