tiger1617
|
Konu: Şimdi Savaş Zamanıdır, Şimdi Birlik Zamanıdır! Çarş. Ocak 14, 2009 2:27 pm |
|
|
Tüm Osmanlıya; Arkadaşlar, bildiğiniz gibi IRKÇI bulgarlar vatanımıza gelip Edirne Sancağının Başkentini işgal etmişlerdir, hem de tam 4 orduyla (yanlışsa kusra bakmayın) Bu yüzden Savaş zamanıdır. Ama Savaşta başarılı olmak istiyorsak TÜM AİLELER TÜM PARTİLER ORTAK hareket etmelidir! HERKES KENDİ ÇIKARINDAN ÖNCE OSMANLI İMPARATORLUĞUNUN çıkarını düşünmelidir. Eğer bu savaşta birlikte hareket edersek KAZANAN OSMANLI olur. Ama önceki savaştaki gibi birlik olmazsa başımıza daha da kötü şeyler gelebilir. Şimdi "herkes yok efendim benim kuvvetim azalır yok efendim benim çalışmam lazım" laflarını bir kenara bırakıp Osmanlı İçin Savaşmaya gelmelidir. Unutmayın bu düşmanlar Kurtuluş Savaşındada bizden kat kat güçlüydüler ama biz onları, birliğimiz beraberliğimiz ile yendik! Aynı şeyi oyundada gerçekleştirebilirsek ZAFER BİZİM OLACAKTIR! ALLAH (cc) YOLUMUZU AÇIK, KILIÇLARIMIZI KESKİN EYLESİN! AMİN! |
|
Emaar
|
Konu: Geri: Şimdi Savaş Zamanıdır, Şimdi Birlik Zamanıdır! Çarş. Ocak 14, 2009 2:31 pm |
|
|
aynen katiliyorum hacli seferlerine karsi bir cihad olusturma zamani bunada gücümüz fazlasiyla yeter benim alt tarafi 21 kuvvet puanim var hala pacavralarla geziyorum ama ihtiyac oldugunda hazirim ölürsem ölürüm inzvaya cekilip geri döndügümde bulgarca konusmak zorunda kalmam en azindan |
|
tiger1617
|
Konu: Geri: Şimdi Savaş Zamanıdır, Şimdi Birlik Zamanıdır! Çarş. Ocak 14, 2009 2:33 pm |
|
|
Bu vatan için bi kere şehit oldum inşallah iyileşince bir daha şehit olacam, Yeterki bulgurlar vatanıma dokunmasın |
|
zamaneee
|
Konu: Geri: Şimdi Savaş Zamanıdır, Şimdi Birlik Zamanıdır! Perş. Ocak 15, 2009 11:28 am |
|
|
AYNEN ARKADAŞIM BİRLK ZAMANIDIR |
|