Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Yeni Bir ülkemi ? 'ARNAVUTLUK'

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
kadir1131

kadir1131

Yeni Bir ülkemi ?  'ARNAVUTLUK' - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Yeni Bir ülkemi ? 'ARNAVUTLUK' Yeni Bir ülkemi ?  'ARNAVUTLUK' - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ocak 14, 2009 11:38 pm

hatta bide bey bizden çıkarsa Very Happy

deymeyin keyfimize Very Happy:D:D:D
kadir1131

kadir1131

MesajKonu: Geri: Yeni Bir ülkemi ? 'ARNAVUTLUK' Yeni Bir ülkemi ?  'ARNAVUTLUK' - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ocak 14, 2009 11:38 pm

bu arada sahmeran abi oralardan gidipte ana kız bulmadan gelme Very Happy:D:D:D
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Yeni Bir ülkemi ? 'ARNAVUTLUK' Yeni Bir ülkemi ?  'ARNAVUTLUK' - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ocak 14, 2009 11:39 pm

Yok artık biz çaktırmayalım siliniriz diyoruz

Sizde divandan beyden bahsediyorsunuz lol!
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Yeni Bir ülkemi ? 'ARNAVUTLUK' Yeni Bir ülkemi ?  'ARNAVUTLUK' - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ocak 14, 2009 11:46 pm

nicomedia1 demiş ki:
Yok artık biz çaktırmayalım siliniriz diyoruz

Sizde divandan beyden bahsediyorsunuz lol!

Çaktırmıyoruz işte Nico flower
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: Yeni Bir ülkemi ? 'ARNAVUTLUK' Yeni Bir ülkemi ?  'ARNAVUTLUK' - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 15, 2009 2:48 pm

arkadaşlar bir de şu var aynı şeylerı bulgalrlar romenlerde düşünüyordur bizim gib oraya giden cook olacaktır onun için işimiz cook zordur
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: Yeni Bir ülkemi ? 'ARNAVUTLUK' Yeni Bir ülkemi ?  'ARNAVUTLUK' - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 15, 2009 4:05 pm

bide bosna hersek kurulsa güzel bi cihad olustururuz
sirplar ayvayi yer ozaman lol!
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Yeni Bir ülkemi ? 'ARNAVUTLUK' Yeni Bir ülkemi ?  'ARNAVUTLUK' - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 15, 2009 4:07 pm

arnavutluk acılırsa gıtmeyı dusunuorum Smile
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Yeni Bir ülkemi ? 'ARNAVUTLUK' Yeni Bir ülkemi ?  'ARNAVUTLUK' - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 15, 2009 5:30 pm

bosna hersek kurulursa ben kesin beylerbeyi olurum Smile

Anadilim gibi Boşnakça konuşuyorum ama tek sorun yazamıyorum Smile

Arnavutluğa bizden başka gidecek yabancılarda vardır. Ve bu kişiler bizden daha iyi arnavutça biliyordur kesin. İşimiz zor ama arnavutlar bana ısınır gibime geliyor Smile
cengo05

cengo05

MesajKonu: Geri: Yeni Bir ülkemi ? 'ARNAVUTLUK' Yeni Bir ülkemi ?  'ARNAVUTLUK' - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 15, 2009 11:26 pm

BEN ASLEN ANNE TARAFINDAN KOSOVA ARNAVUTUYUM ZATEN.YALNIZ BİLDİĞİM KADARIYLA ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM.BU ARNAVUTLAR ÇOK İNATÇI.SEN BEN DEMEZLER YER BİTİRİRLER SIRBINI BULGARINI YUNANINI.ONLAR BİZLE DOSTLUĞA YANAŞACAKTIR.BİZDE ONLARA YANAŞMALIYIZ.
cengo05

cengo05

MesajKonu: Geri: Yeni Bir ülkemi ? 'ARNAVUTLUK' Yeni Bir ülkemi ?  'ARNAVUTLUK' - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 15, 2009 11:28 pm

BEN TEKTÜK BİLİYORUM ARNAVUTÇA.ANNEM TEYZEM FİLAN ANADİLİ GİBİ BİLİYOR.ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLURUM SİZE.
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Yeni Bir ülkemi ? 'ARNAVUTLUK' Yeni Bir ülkemi ?  'ARNAVUTLUK' - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 16, 2009 1:52 pm

arnavutluk açılmış ama koloni yok Very Happy
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Yeni Bir ülkemi ? 'ARNAVUTLUK' Yeni Bir ülkemi ?  'ARNAVUTLUK' - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 16, 2009 5:46 pm

inşallah bir an önce nüfusları 300-400 bulurda koloni açılır.
Schahi

Schahi

MesajKonu: Geri: Yeni Bir ülkemi ? 'ARNAVUTLUK' Yeni Bir ülkemi ?  'ARNAVUTLUK' - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 16, 2009 6:16 pm

Arnavutluğu sallayın

1-2 haftaya yunanistan-dedeağaç yolu açılıyor.sadece noktalar kalmış.bulgarlardan sonra yunanlılarda gelecektir.Özellikleri yüksek kişiler varmış
ZıpırBey

MesajKonu: Geri: Yeni Bir ülkemi ? 'ARNAVUTLUK' Yeni Bir ülkemi ?  'ARNAVUTLUK' - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 16, 2009 7:17 pm

yahu ewet arnawutluk dost ama bu dostum bide dusmanı war

niye onu kimse dusunmuyo sen arnawutu dost yaptın kardes yaptın kanka yaptında

arnawutun dusmanını mı kayırcanda onu dusman olarak kabul etmiicen

strateji oyunu oynadımızı unutmıyalım arkadaslar
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Yeni Bir ülkemi ? 'ARNAVUTLUK' Yeni Bir ülkemi ?  'ARNAVUTLUK' - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 16, 2009 8:08 pm

zıpır ne dion allah aşkına Smile
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: Yeni Bir ülkemi ? 'ARNAVUTLUK' Yeni Bir ülkemi ?  'ARNAVUTLUK' - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 16, 2009 8:40 pm

zıpır ne dediğini bir anlasam Very Happy
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Yeni Bir ülkemi ? 'ARNAVUTLUK' Yeni Bir ülkemi ?  'ARNAVUTLUK' - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 16, 2009 8:44 pm

nufuslari 0ken simdi 4 olmus
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Yeni Bir ülkemi ? 'ARNAVUTLUK' Yeni Bir ülkemi ?  'ARNAVUTLUK' - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 16, 2009 9:18 pm

4 nufus ile bişi olmaz ama damlaya damlaya göl olur
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Yeni Bir ülkemi ? 'ARNAVUTLUK' Yeni Bir ülkemi ?  'ARNAVUTLUK' - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 16, 2009 10:33 pm

cengo05 demiş ki:
BEN ASLEN ANNE TARAFINDAN KOSOVA ARNAVUTUYUM ZATEN.YALNIZ BİLDİĞİM KADARIYLA ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM.BU ARNAVUTLAR ÇOK İNATÇI.SEN BEN DEMEZLER YER BİTİRİRLER SIRBINI BULGARINI YUNANINI.ONLAR BİZLE DOSTLUĞA YANAŞACAKTIR.BİZDE ONLARA YANAŞMALIYIZ.

Adminlerden duruma el koymasını istiyorum büyük harfle yazmak kural dışı bağrıyor demektir ...
ZıpırBey

MesajKonu: Geri: Yeni Bir ülkemi ? 'ARNAVUTLUK' Yeni Bir ülkemi ?  'ARNAVUTLUK' - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 16, 2009 11:36 pm

_sahmeran_ demiş ki:
zıpır ne dion allah aşkına Smile

aha ne dediimi anlatıyim anlamayan arkladaslara

baslıga baktım bastan bikac yazı okudum yorumu caktım

bu

napcam sizin bos gegik mugabbetinizi mi surdurcem ne yani

siz ne diosunuz ben onu anlamadım...
Halife Daguttuk

Halife Daguttuk

MesajKonu: Arnavutluk Hayırlı Olsun Yeni Bir ülkemi ?  'ARNAVUTLUK' - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 17, 2009 1:28 am

Arnavutluk artık ülke oalrak var hayırlı olsun diyorum ...
Halife Daguttuk

Halife Daguttuk

MesajKonu: Geri: Yeni Bir ülkemi ? 'ARNAVUTLUK' Yeni Bir ülkemi ?  'ARNAVUTLUK' - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 17, 2009 1:34 am

Fakat taşınılamıyor Sad
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: Yeni Bir ülkemi ? 'ARNAVUTLUK' Yeni Bir ülkemi ?  'ARNAVUTLUK' - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 17, 2009 9:47 am

4 arnavut değildir diim:D
28 olmuş bizden giden kımse yok mu
kadir1131

kadir1131

MesajKonu: Geri: Yeni Bir ülkemi ? 'ARNAVUTLUK' Yeni Bir ülkemi ?  'ARNAVUTLUK' - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 17, 2009 11:07 am

koloni değil dimi. Bende koloni gözükmüyo.
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: Yeni Bir ülkemi ? 'ARNAVUTLUK' Yeni Bir ülkemi ?  'ARNAVUTLUK' - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 17, 2009 12:04 pm

bendende gozukmuyor ama ben şehit oldujmm sanırsam ondan

Yeni Bir ülkemi ? 'ARNAVUTLUK'

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki