Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Köprülü Kabristanı

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
infini

infini

Köprülü Kabristanı - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Köprülü Kabristanı Köprülü Kabristanı - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 15, 2009 5:06 pm

Allah rahmet eylesin Sad
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Köprülü Kabristanı Köprülü Kabristanı - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 15, 2009 6:17 pm

Kartal Aga Bizim gibi 10 günlük Gazileri unuttun ama bugün iyileştim Smile Bulgar ordusunun üsütne yürüdük ölmedik Bir daha zor ölürüm ben Twisted Evil Arada benide kaynat Razz
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Köprülü Kabristanı Köprülü Kabristanı - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 15, 2009 6:18 pm

ya çarpışma yaşanıyorsa hala bi bilgi verin. nerede çarpışam yaşandı?
kaç kişi ölü kaç kişi yarala diye.

ne yaptığınızdan haberimiz yok kimsede bilgilendirmek için uğraşmıyor Evil or Very Mad
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Köprülü Kabristanı Köprülü Kabristanı - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 15, 2009 6:23 pm

Allah rahmet eylensin kalanların başı saolsun..

siz osmanlının gurur duydukları oyuncularsnz Smile

taziyeye belediyeyi bırakamycam için gelemiicem ama helvanın fıstıklarını ayvalıktan yolluyrm afiyet olsun Razz
mogutcu

MesajKonu: Geri: Köprülü Kabristanı Köprülü Kabristanı - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 15, 2009 6:44 pm

_sahmeran_ demiş ki:
ya çarpışma yaşanıyorsa hala bi bilgi verin. nerede çarpışam yaşandı?
kaç kişi ölü kaç kişi yarala diye.

ne yaptığınızdan haberimiz yok kimsede bilgilendirmek için uğraşmıyor Evil or Very Mad

Dostum şu an ordularımızı dolduruyoruz ama kıyametin kopması yakındır.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Köprülü Kabristanı Köprülü Kabristanı - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 15, 2009 7:36 pm

Capanoglufetihbey demiş ki:
Kartal Aga Bizim gibi 10 günlük Gazileri unuttun ama bugün iyileştim Smile Bulgar ordusunun üsütne yürüdük ölmedik Bir daha zor ölürüm ben Twisted Evil Arada benide kaynat Razz

dostum kusura bakma yaw hemen senin isminide yazıyorum
Yetisbey

MesajKonu: Geri: Köprülü Kabristanı Köprülü Kabristanı - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 15, 2009 8:03 pm

show,sana bir anıt yaptırmak lazım Smile ,yoksa mezar soyguncuları falan gelip beraber gömüldüğün akçelerini çalarlar falan Smile
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Köprülü Kabristanı Köprülü Kabristanı - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 15, 2009 8:52 pm

Yetiş onları sana vericektim vasiyetim o yönde üzerimde bulunan 450 akçe senindir.Kılıcım kalkanımda senindir baktıkça beni hatırlarsın Very Happy
haziran

haziran

MesajKonu: Geri: Köprülü Kabristanı Köprülü Kabristanı - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 16, 2009 12:10 am

suskun bak sımdı olmadı kanka ölürken beraber öldük beraber gömülcektik:)
suskun68

suskun68

MesajKonu: Geri: Köprülü Kabristanı Köprülü Kabristanı - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 16, 2009 12:19 am

haziran demiş ki:

Aynı mezara girmem seninle

seninle mezara girmektense

ormana atsınlar beni Very Happy:D
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Köprülü Kabristanı Köprülü Kabristanı - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 16, 2009 11:29 am

sonsuz demiş ki:
Allah rahmet eylesin Sad

Sanada Sonsuz Allah Rahmet Eylesin Razz
barlation

barlation

MesajKonu: Geri: Köprülü Kabristanı Köprülü Kabristanı - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 16, 2009 1:27 pm

Allah rahmet eylesin Sad
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: Köprülü Kabristanı Köprülü Kabristanı - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 16, 2009 1:35 pm

Ölenlere Allah rahmet eylesin yaralilara da cok gecmis olsun...
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Köprülü Kabristanı Köprülü Kabristanı - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 16, 2009 1:49 pm

Benim mezarım caminin avlusunda gelip geçerken bi fatiha okuyuverin Very Happy
haziran

haziran

MesajKonu: Geri: Köprülü Kabristanı Köprülü Kabristanı - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 16, 2009 2:23 pm

suskun68 demiş ki:
haziran demiş ki:

Aynı mezara girmem seninle

seninle mezara girmektense

ormana atsınlar beni Very Happy:D
girmessen girme:D senın cesedini karıncalar yesin
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Köprülü Kabristanı Köprülü Kabristanı - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 16, 2009 9:17 pm

hani şu saf taraf doğru yatık olnda benimkisi zaten hiç bi işim düzgün olmaz daima yamuk olur buda yamuk olmuş Very Happy
thetorch

thetorch

MesajKonu: Geri: Köprülü Kabristanı Köprülü Kabristanı - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 16, 2009 10:34 pm

hepinize gecmiş olsun diler hadin yet bukadar toprak altında yattıgınz kalkın bukadar kaytarmak yeter yoksa edirne elden gidicek iyi yoruldunuz dinlenin dendi suraya bak ülkede adam kalmamıs yokmu doktor biri sunlardan frankeştayn yapsın suan asker lazım:) inş eskisinden daha iyi güçlü ve daha hırslı dönersiniz nede olsa tepelencek bir bulgar ülkesi var:))
FalcoN

FalcoN

MesajKonu: Geri: Köprülü Kabristanı Köprülü Kabristanı - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 17, 2009 4:32 pm

bu resimdeki yer Bitlis'te deilmi yaw. Selçuklu mezarlarına benziyor Smile
Nefer Allah rahmet eylesin. Tribalde bile savaş cıkmış cağırıyolar:)))
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Köprülü Kabristanı Köprülü Kabristanı - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 17, 2009 10:12 pm

Bi Fatiha okuyalım bari...

Mekanları cennet toprakları bol olsun ...

(Mezarlıkta sırıtmayın)

Köprülü Kabristanı

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2