Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Çanakkale Belediye Başkanı Makamı

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Otorite

Otorite

Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Vide
MesajKonu: Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Icon_minipostedPaz Haz. 22, 2008 7:04 pm

Dönemin Belediye Başkanı :

Oyun Adı : kaknus
Forum Adı :

Burada, belediye ve kasaba üzerinde soru ve sorunların değerlendirilmesi gerekmektedir.

~ Otorite ~
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Icon_minipostedPaz Haz. 22, 2008 7:48 pm

Sevgili Çanakkaleliler…

Yeni bir seçimin içinden çıktık ve bana güvenerek beni başkanlığa layık gördünüz. Hepinize ayrı ayrı teşekkürü borç biliyorum.Geçen dönemde başkanlığı güzel bir şekilde yürüten ve bu döneme sadece 1 Et 1 Balık 1 Yün ve 6 Sığır bırakan ve verdiklerini geri alan Bufftr ye teşekkür ederim.

Birlik ve beraberlik olursak bu sıkıntıyı atllatacağımızı umuyorum...Saygılarımla Çanakkale Belediye Reisi Banu KILIÇOĞLU
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Icon_minipostedSalı Haz. 24, 2008 1:45 am

DEĞERLİ ÇANAKKALE SAKİNLERİ;
Şuan da otoalımlarımız kapalı olduğu için geçici bir süre daha (4 gün) buğdaylarınızı pazar yoluyla almak zorunda kaldım ve bu konuda yardım bekliyorum elinizdeki buğdaylarınızı bana özel mesaj atarak aldırabilirsiniz.
Bu konuda hepinizin duyarlı olmasını bekliyorum ekmek üretebilmemiz için buğdaya ihtiyacımız var pazardaki buğday fiyatları çok yüksek umarım herkes destek olur....
Saygılarımla Çanakkale Belediye Reisi Banu KILIÇOĞLU
totalwar

totalwar

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Icon_minipostedSalı Haz. 24, 2008 11:29 pm

bir sorun da genel olarka ülkenin sorunu altta da ifade ettigim gibi pazardaki ucuk fiyatlı mallar .. bu soruna da çözüm bulablirmiyiz bilemiyorum ama en azından deneyebiliriz..
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Icon_minipostedSalı Haz. 24, 2008 11:41 pm

Bu konuda da tek tek herkese mesaj atacağım inanıyorumki duyarlı davranacaklardır..İlk gördüğümde 4 akçe üzeri mısır ve 8 akçe üzeri ekmeği satan kişiyi mesajla bilgilendiriyorum yeni olanlar için daha sonrakinde dava açıyorum ama henüz açmadım umarım bizler kadar satan kişilerde duyarlı olur ve bu sorunda en aza indirgenebilir..
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Icon_minipostedSalı Haz. 24, 2008 11:57 pm

Mısır :4 akçe (yasal fiyattır)
Buğday :13 akçe
Ekmek:8 akçe(yasal fiyattır)
Et:22-25 akçe
Balık: 18-21 akçe
Meyve:12-14 akçe
Sebze :12 -14akçe
Süt :11-13 akçe
Odun: 5 akçe
Deri :15 akçe
Yün:11- 12 akçe

DEğERLİ ÇANAKKALE SAKİNLERİ
Lütfen Bu fiyatlar üzerine alım satım yapmayalım.2,3 Akçe için ÇANAKKALE 'yi sıkıntıya düşürmeyelim hepberaber daha fazla gelişme yoluna gidelim..Bu fiyatların üzerinde alım satım yaptığınız sürece zor günler yaşacağız ekmek üretimi için lütfen buğdaylarınızı belediyemize satın ÇANAKKALE'yi birlik olup daha iyi yaşanır bir kasaba yapalım.

Saygılarımla ÇANAKKALE Belediye Reisi Banu KILIÇOĞLU

En son Lepiska tarafından Perş. Haz. 26, 2008 5:58 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
totalwar

totalwar

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Icon_minipostedÇarş. Haz. 25, 2008 2:54 pm

BU MESAJI TÜM KASABAYA İLETMEK BİR NEBZE OLSUN YARAR SAGLAYACAKTIR..
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Icon_minipostedÇarş. Haz. 25, 2008 4:39 pm

Burdan foruma üye olanlara seslenebiliyorum Sad
selimm

selimm

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Icon_minipostedÇarş. Haz. 25, 2008 7:06 pm

abla bi gorecli bulmak lazım oyundakilere iletmek için ama yeni kayıt olanlar kimseye solemeden ekmek satıyolar
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 6:15 pm

Otomatik alımların açılmasına 1 gün kaldı... Lütfen Buğdaylarınızı Belediyemize satın..
kosovalı

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Icon_minipostedCuma Haz. 27, 2008 6:42 pm

bu bölümde belediyenin sorunlarını tartışabiliyosak başlayalım o zaman: bıçak yok herkese eşit dağıtılacakmı
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Icon_minipostedC.tesi Haz. 28, 2008 2:02 am

Bıçak Var Tabiki herkese eşit dağıtılacak ve dağıtılıyorda ilk 2 gün sıkıntı vardı ama şuan yok bu konuda özel mesaj atarsanız bıçaklarınızı temin edebilirsiniz
ulysses moore

ulysses moore

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Icon_minipostedPtsi Haz. 30, 2008 11:07 am

ben şu an dedeağaçtayım çanakkaleye gelmeye 21 çuval buğday olcak inş. o zamn belediyeye mi satsam yoksa halka mı karar veremiyorum Very Happy
bu arada bıçak ne işe yarıyo? Question Neutral Neutral
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Icon_minipostedPtsi Haz. 30, 2008 5:50 pm

Bıçak hayvancılıkla uğraşanların işine yarar buğdayıda belediyeye satarsan seviniriz
ulysses moore

ulysses moore

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 10:07 am

bir kısmını belediyeye satarım sanırım
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Icon_minipostedÇarş. Tem. 09, 2008 2:01 pm

Sevgili Çanakkaleliler...
Çanakkale en sakin ve huzurlu dönemi geçirdi son 17 gündür ve belediyemiz bu dönem içerisinde desteklerinizle kalkındı herkese teşekkür ederim..Böyle devam edelim bölücülerin oyununa gelmeyelim lütfen..Böyle destek olmaya devam edersek 2 ay içinde Osmanlının en iyi kasabası olacağımızdan hiç şüphem yoktur...Hepinize iyi oyunllar...
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Icon_minipostedPerş. Tem. 10, 2008 2:18 am

Sevgili Çanakkaleliler tam düzeldik derken aranızdan bazı akıllı geçinen oyuncularımız pazardan mal stoklayıp pahalı fiyatlara satıyorlar.Eğer bu duruma bir son vermesseniz burda isimleriyle yayınlayacağım.Lütfen halkımızı zor durumda bırakmayalım...!1.95 akçe için kendinizi rezil ettiğinize değmez daha duyarlı olun bugün siz ihtiyacı olana 15.95 e satarsanız meyve sebzeyi yarın ihtiyacınız olduğunda o fiyatlara kendiniz almak zorunda kalacaağınızı unutmayınız.Arkadaşlar Lütfen 15.95 meyve ve sebze almayalım bazı akıllı geçinen oyuncuların kar yapmasına yardımcı olmayalım...Saygılarımla
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Icon_minipostedC.tesi Tem. 12, 2008 8:30 pm

Yeni Seçim Dönemine Girdik Bütün Adaylara Başarılar Diliyorum...1 ay boyunca desteklerini esirgemeyen özellikle kaknus,turkşehitoğlu ve honestes e çok teşekkür ederim.İsmini sayamadığım bir çok arkadaşımın belediyemizin kalkınmasında emeği vardır hepsine ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim.Umarım yeni dönem belediye reisi olacak arkadaşımızda belediye için elinden gelen özveriyi gösterir ve Çanakkale yi istediğimiz düzeye çıkarırız.Saygılarımla...
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:39 am

Kasabamızın son durumunu görmek isteyenler linkten bakabilirler
https://kralliklar.all-up.com/trakya-eyaleti-f2/21-gunde-canakkale-t1393.htm
Schahi

Schahi

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 11:12 am

Arkadaşlar kusura bakmayı yeni bir başlık açamadım.Burayada zor girdim Smile

Çalıştığım şirkette internete giriyorum fakat şirket sisteminin internet erişimini engelleyen bir çok programı var.Sadece belirli sitelere girebiliyorum.

Krallıklara girmek istiyorum fakat engelleme olduğundan giremiyorum.Sanırım sadece domain isimlerini engelliyor.Direk ip den giriş denediğimde engelleme olmuyor.

İhtiyacım olan şey ise ;
krallıklar.com un ip adresi ile girmem gerek.Bilen arkadaşlar yada daha önce ip den girmiş arkadaşlar varsa yazabilirler mi acaba.

Şimdiden herkese teşekkür ederim
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 6:03 pm

Schahi ben sordum ama bir şey öğrenemedim bu başlığı osmanlı imparatorluğuna taşısak mı ? Sorunun bittii mi?
caffar2

caffar2

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 8:43 pm

Yeni başkanımız Sayli 'ya da görevinde başarılar dilerim.
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Çanakkale Belediye Başkanı Makamı Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 8:53 am

saolasın caffar...

Çanakkale Belediye Başkanı Makamı

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası