Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
liseli

liseli

Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 16, 2009 9:57 pm

işte yine benim dediğim gibi
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 16, 2009 10:53 pm

Yha tipik milliyetçi zihnine dalıp yunandan dost yılandan post olmaz filan demeyin...

Zorla anlaşmaya çalışıcaz seve seve onları ülkeye çekmemeye çalışacağız bulgarlarla birlik olamamalarını sağlayacağız....
Herşeyin iyi tarafına bakın en azından haçlılara karşı mücadele veriyoruz arkamızdan asyadan gelecek timur yada moğollar yok...Merak etmeyin Geldikerli gibi giderler..Gidecekler Wink

Romenlerle ve hırvatlarla düşman olduğmuz kesin bile değil
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 16, 2009 11:15 pm

tarihi zayıf olan insanların bazı düşünceleride belli oluyor ki zayıf.

Ee hadi bakalım, siz yunanlarla dost olun bakalım onlar sizle dost olucak Smile

Yada ben Yunanistana gidip rahat duracakmıyım Wink
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 16, 2009 11:31 pm

Yahu yunandan dost post hiç bir halt olmaz. Adamlar ellerinden gelse bizi bir kaşık suda boğarlar . aksini iddaa bile edemezsiniz kanıtlı her şey

İstanbul a Kostantin demeleri ve hala Bizansı kurma istemeleri

Forumda bize nispet olsun diye sürekli Kostantin i dillendirmeleri

Eminimki ljs bu yolu açtıktan sonra İstanbulu kodlar ve yunanlılar istanbulu alırlar nefislerini tatmin ederler..

Yunanlılarla dost olalım diyenlere

HAYRETLİK BİR ŞEY YAHU SmileSmileSmile
enes

enes

MesajKonu: Geri: Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 16, 2009 11:34 pm

Arkadaşlar Yunanistan 1.Dünya Savaşında yapdığını yapıcak.1. Dünya savaşında İtalya Fransa,İngiltere Hepsi sarmışdı bizi.Onlarda fırsattan yararlanıp Batıyı işgal etmişdi.

Şuan savaşda olmasak bizle mutlaka müttefik olacakdı ama şuan zor durumdayız bu durumdan kendilerine pay çıkarmaya çalışacaklar
kaansabri

kaansabri

MesajKonu: Geri: Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 16, 2009 11:36 pm

Aslında multi yapsak onlar gibi Smile sonra taraflı davranmaya başlarlar.Aslında 1 haftada bütün kasabalarını alırız multiyle ama:( ekip çalışmamız yok.Hepimiz 1 er multi açsak Bulgaristanda:D
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 16, 2009 11:37 pm

O deilde bazı arkadaşlar Yunanistan'a sefere hazırlanıyormuş..Çok güldüm açıkçası..
Madem sefer yapacak kadar kalabalıksınız buyrun Keşan'a orduya katılın da önce Bulgarları tepeleyin..

Vatanında YABANCILAR varken hangi millet sefer yapmayı düşünür bizden başka??

Şaka gibi Smile
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 16, 2009 11:38 pm

Yunanlıların soyu bozuk. Her türlü hainlik olur bunlarda. Siz dost diye müttefik diye getirirseniz bunları Osmanlıya onlar Karesiye doğru iner. Bizimde Keşanda savunma yapan ordumuz seyre bakar.
kaansabri

kaansabri

MesajKonu: Geri: Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 16, 2009 11:38 pm

Rohirrim10 demiş ki:
Yha tipik milliyetçi zihnine dalıp yunandan dost yılandan post olmaz filan demeyin...

Zorla anlaşmaya çalışıcaz seve seve onları ülkeye çekmemeye çalışacağız bulgarlarla birlik olamamalarını sağlayacağız....
Herşeyin iyi tarafına bakın en azından haçlılara karşı mücadele veriyoruz arkamızdan asyadan gelecek timur yada moğollar yok...Merak etmeyin Geldikerli gibi giderler..Gidecekler Wink

Romenlerle ve hırvatlarla düşman olduğmuz kesin bile değil

Adminler onlardan olduktan sürece:( Biz gideceğiz sonunda 3 eyaletide alırlar bizde saruhanda sıkışırız.
ZıpırBey

MesajKonu: Geri: Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 16, 2009 11:50 pm

sefer mi Razz alpi eger su durumda sefere gidicek ordumuz warsa haber et gelem Razz

orneklerle anlatmaya calısıım yunanlıların 2 ordusu war deriz ki karesim

1tane ordu bize destek gelsin bizdende bir adet ordu oraya baskentlerine gider

boylece denge kurulmus olur dise dis misali

misal yani oturup dusunuldugu zaman daha ne fikirler cıkar ama

gecmisten gelen hazır dusunceyi alıp deil(turkun dostu olmaz cartı olömaz curtu olmaz ingilizin dostu war mı rusyanın cinin almanın fransızın war mı kardesim cıkarları bi catıssın birbirine girerler 1. 2.dunya sawasları ne icin cıktı kim kime saldırdı ) ona dayanarak konusmakdeil

gel kardesim fikir one sur bırak dost olmaz post olmaz laflarını
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 16, 2009 11:53 pm

Dostum öncelikle fikir benim deil.

Ben tarihten verilen örnekler hakkında yorumda da bulunmadım.

Sadece duyduğum bir şeyin ne kadar komik olduğunu söledim.. Wink
ZıpırBey

MesajKonu: Geri: Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 16, 2009 11:58 pm

pardon alpi seferi yanlıs anlamısım

zaten sefer kısmının dısındakileri ortaya sooledim
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 17, 2009 12:28 am

alpi_03 demiş ki:

Şaka gibi Smile

bu cumle senınle butunleşti Very Happy
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 17, 2009 12:58 am

Smile
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 17, 2009 3:38 am

Ben yunanistanın bulgarlara karşı bize destek vereceğini sanmıyorum ama bize saldıracaklarını da sanmıyorum, ordularını savunma için saklamaları daha mantıklı geliyor bana.
Valandil

MesajKonu: Geri: Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 17, 2009 6:57 am

Birincisi ;

Adminler bizi sevmiyor, eğer sevselerdi solonu zaten 40 kere görevden alırlardı...

İkincisi ;

Bazı kişiler yunanlılar konusunda onlarla dostluk kuran şöyledir böyledir vs demiş...

Ülkelerin dostları düşmanları yoktur, ülkelerin çıkarları vardır bunu unutmayın Wink

Üçüncü olarakda ;

Şahsen bende yunanlıların bize destek olcaklarını zannetmiyorum, ha keşke olsa orası ayrı...
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 17, 2009 9:35 am

beyler yunan lardan bıze bizlerden yunana dost olmez bu bir
alpi kardeşim o haberı benden aldigin şey için diyorsanda ben sana ordu demedım isyann dedim herkesı yanliş anlamaya teşfik etme yakışmıyor
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 17, 2009 9:37 am

Samsacım bende ordu demedim zaten..
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 17, 2009 9:44 am

sefer ordu ıle yapılır
ve benım sana soyledıgım bir şeyı ne olursa olsun bu şekilde lanse etmen hoş değil
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 17, 2009 9:47 am

alpi_03 demiş ki:
O deilde bazı arkadaşlar Yunanistan'a sefere hazırlanıyormuş..Çok güldüm açıkçası..
Madem sefer yapacak kadar kalabalıksınız buyrun Keşan'a orduya katılın da önce Bulgarları tepeleyin..

Vatanında YABANCILAR varken hangi millet sefer yapmayı düşünür bizden başka??

Şaka gibi Smile

Her ne ise Samsa,benim vurguladığım kısmı yukarıda belirttim..
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 17, 2009 9:50 am

ben sana onu demıyorum aga ben sana bişi soyledım onu herkesle boyle paylaşmanı hoş kjarşılamadıgımı belırtttım
ZıpırBey

MesajKonu: Geri: Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 17, 2009 11:45 am

valandilin dedigi cok dogru dewletlerin dostu olmaz ah bunu bi anlsa millet

bizim yunanlarla cıkarları birlestirmek gerekir diyorum

bulgarların muttefikleri war yunanistanda bizim yanımızda olursa denge saglanmıs olur

dengeden kastım siyası denge yoksa nufus olarak bulgarlarla rıomenler ezer gecer bizi

arkadaslar osmanlıyı yunana dewredelim demiyorum bazı konularda is birligi

hem bu modlara da kapak olur bi anlamda artık balkanlardan baslayarak awrupa iclerine dogru diplomasi yapmak lazım

osmanlı cok buyudu buytuk bir dewletiz artık diploması sart kıcık bi beylik deiliz

her anlamda oynamalıyız bunun icine politikada girmeli
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 17, 2009 12:06 pm

yunana la iş birligi yapan adamın ben elınden öperım ama
iş birliği imtiyaz değil
adamlar bu zor durumumuzda iş birliğine yanaşir mi yapmayın etmeyın
devilangel

devilangel

MesajKonu: Geri: Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 17, 2009 1:44 pm

Bu Tip oyunlarda Bulgarlar çok güçlü (boş vakitleri çok herhalde BKnz. emperia ) ... Krallıklar oyunundada işin mantığa yakın olan yunanlılar ile bizim işbirliğimizdir, ama bunu kazanmak için oynadığımız bir oyun olarak değil de reel hayata paralel düşünürsek o zaman zaten herkes ile savaşmamız lazım Smile))
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 17, 2009 1:51 pm

devilangel demiş ki:
Bu Tip oyunlarda Bulgarlar çok güçlü (boş vakitleri çok herhalde BKnz. emperia ) ... Krallıklar oyunundada işin mantığa yakın olan yunanlılar ile bizim işbirliğimizdir, ama bunu kazanmak için oynadığımız bir oyun olarak değil de reel hayata paralel düşünürsek o zaman zaten herkes ile savaşmamız lazım Smile))

Bende böyle düşünüyordum.Abimiz tam tespiti yapmış..

Yunan Sınırı Açılıyor(Dedeağaç-Yunanistan)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki