Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

harmanlı düştü

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
Emaar

Emaar

harmanlı düştü - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: harmanlı düştü harmanlı düştü - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 17, 2009 9:59 pm

1. bagimsizlik
2. harmanli
harmanlida ileriki savaslar icin stratejik bir bölge
savunmalarini oraya kurup istedikleri kadar adami rahatca getirecekler ve ordanda tekrar saldiracaklar
amac bu
onlarin amacini biliyoz da
bizim su savasa gitmeyen s2 ve s3 lerin amacinida bilsek
napiyonuz inzivada
ilerisi icin bulgarca ögrenmeye mi gittiniz

mturkkan
bugün sana msj yazdim
eger kabul edersen 3 kisiyiz gelicez
diyosanki kpsiz olmaz
ozaman kilici kalkani olan arkadasa et alalim o 50 yapsin gelsin
HADEZ

HADEZ

MesajKonu: Geri: harmanlı düştü harmanlı düştü - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 17, 2009 10:01 pm

Burada kimse kimseye kötü söz kullanmasın ve birbirine de kırılmasın arkadaşlar.
Herkesin niyeti aynı değil mi?
Nasıl yardımlaşılabileceğini, nasıl birlikte hareket edilebileceğini konuşup, tartışın lütfen.

Çözüm isteyen ve gayret eden arkadaşların hepsi de haklılar aslında.
Ama ne yazık ki birbirlerini dinlemiyorlar bu telaşla (ya da hisleri her neyse)

Lütfen konuştuğumuz kişilerin de sizden yana olduklarını bu sorunu onların yardımıyla çözeceğinizi unutmayın.
levozz

levozz

MesajKonu: Geri: harmanlı düştü harmanlı düştü - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 17, 2009 10:06 pm

FalcoN demiş ki:
levozz demiş ki:
FalcoN demiş ki:
Orduya alım yokmuşmuş biz 6 kişiyiz su an cogumuzda kilic kalkan var yola cıkmıyoruz keşana geçin diyolar milleti yönlendiricek bi forum göremedim ben... Sora asker yok cogu kisiye msj attigimda verdikleri cvp kimse yönlendirmiyor bizi napicagimizi bilmiyoruz gibi seyler bundan kaybediyoruz işte.. Biliyorum kasabamda fazla kişi yok ama yinede belediye bi duyuru asması lazım her kasabada s3 ler kalmasi lazım anlıyorum. ama cogu kişi s3 oldugu icin gelmiyor kp düşer bilmem ne ya seni oyunda padişah kodlasalar ne olcak Osmanlı düştükten sora.. sipahiye akıncılara onlarca kişi başvuruyor nerdeler Akıncılar ordusu Sipahiler ordusu çoğu kişi laf olsun profilime koyayim diye üye oluyor.bu birlikten olanlan sadece gözönünde olan adamlar geliyo. Ben ne aileye ne loncaya nede partiye üyeyim. Çünkü bi icraat olmadigi sürece boş işler. Ama benim oyunumu oynadigim topraklar bulgaristan olcaksa sorun var.küçüçük bulgaristan 4 orduyla üstümüze geliyor. kaçtane kasabamız var ben sayamadım. 10 ordu cıkar bu kasabalardan. bulgar ordularina bakinca s1 ler bile sopa kalkan almis savasa gelmis bizde sorunmu var ?

birincisi artık bu yeni moda mı .önüne gelen akıncıya sipahiye vuruyor tokatı .resmi forumda askeri teşkilatlar bölümünedemi bakmazsınız hiç .orduya giricek kişiler zaten ordan alım yapılarak ilerletiliyor .resmi forumda bulgar kaynarken resmi forumda buraya asker topluyoz gelinmi diyecekler .
senin o laf olsun dedigin akıncılar sipahiler savaştı cephede .sen neden bahsediyorsun .benim harmanlı kışlama baglı bütün askerlerimi kaybettim savaşta .dedeagaç türbedere harmanlı kırklarelinden gelen tekirdagından ve ismini saymadıgım diger kasabalardan gelenler yürüttü savaşı .şimdi eyalet sıkışıncamı farkına vardınız .soru sorma şeklinizden hiç haz etmedim .bu uslubunuzu degiştirin. önce ne söylediginize bakın sonra konuşun .
önüne gelen sanki çok bişi yapmışlar gibi askeri teşkilatlara başlıyor saldırmaya .bunca zaman askerlikle yakından uzaktan ilginiz olmazsa .oturdugunuz yerden siz vatan kurtarın ben atölyemdeyim size mazeme yaparım deyipte arkasından siz gidinde ben keyfime bakam diyenlere söyleyin bu söylediklerinizi .organizasyonmu eksik bilgimi verilmiyor .bilen bilmekte ama siz arama zahmetine girmiyorsunuz .

sözüm bu kadar kırıcı olabilirim ama artık yeter oturdugunuz yerden konuşmak işin kolaycılıgı .

Ben tek başıma 5 kişi buldum hepimiz kılıç ve kalkan yola cıkıyoruz Türbedereden.bazı arkadaslar askere gerek yok diyolar bumu anlayis ? Akıncılar sipahiler hakkında ne yazmisim iyi okumudunmu bu birliklerden sadece gözönünde onlarlar savaşa katıldı yazdım. basvurulara bakıyorumda 500 küsür nerde 500 küsür asker? senin okuma üslubunda kötü anlasilan. Ben belediyemde hadi savasa gidioruz diye bi ilana rastlamadım. buraya çandan yerlestim ben.hep harmanlıya yakın oliyim.hem kafamı dinliyim die. S2 yeni oldum param bile yok belediye reisinde demir deri dileniyoruzki savaşa gelelim diye ben utanıyorum 50 kp kalkanım var kılıcım var. Savaşa gitmissiniz elinize koz gecmis bizde geliyoruz ne olcak benimdemi elime koz gecsin. organizasyonu bilen bilmekte ne kadar acınacak bi laf neden bütün Osmanlı bilmiyor. Neden sadece eski oyuncular biliyor. Ben kasabamda mesaj atıp cagırdıgım kişiler.yazdıklarımı iyi okumamızsın sadece askeri teşkilatlara takılmıssın sen ne yazmisim "cogu kisiye msj attigimda verdikleri cvp kimse yönlendirmiyor bizi napicagimizi bilmiyoruz gibi seyler bundan kaybediyoruz işte.. " zihniyetinize aynen devam edin ben görevimi yapıcam sizin askeri teşkilatlarınıza ailelerinize falan kalmadım ben.

size herhangi bişi söylemedim .siz üstünüze alınıyorsanız sözümden onuda bilemem .akıncı birligi kurulan ordulara nerdeyse %70 asker destegi sagladı . ve hala saglamakta bundan çekinmedi .
ikincisi göz önünde olanlar diyorsunuz .allah aşkına daha kaç kişi kaybetmemiz lazım .
size tek söyleyecegim şey resim forumda askeri teşkilatlar bölümünde osmanlı direniş ordusu var .oraya isteyen herkes girebilir .bu kadar basit .kimse sizi sen kimsin akıncımısın sipahimisin demez .yeterki yardım etmek iste .ancak oturdugu yerden konuşmak kolayclıktır .türbedereye gelince türbederenin nerdeyse aktif olan çogu oyuncusuda orduya katıldı .savaştı ve savaşmaya devam ediyor .orasında ilgi yoksa bu oranın sorunudur .
ikincisi askere ihtiyaç yok diyen kişinin ismini bana ulaştırın ben sorucagım ona nasıl yapıcakmış bu işi .
biz asker asker diye bir yerimizi yırtıyoruz nasıl askere ihtiyaç yokmuş soralım .
bir şey daha benim forumda yazdıklarımı okuyun bir bakalım ben askeri teşkilat forumlarınamı gömülmüşüm .
elinizi taşın altına koymak istiyorsanız buyrun ben kellemi koydum .
2.5 aydır cephedeyim bunun anlamını siz daha iyi bilirsiniz .ne özellik yapabildim nede başka bişi .bazıları gibi evimde oturup seyirci olsaydım şimdiye sev3 tüm .cebimdede bir ton akçe vardı .
lütfen eleştirirken sadece laf olsun torba dolsun demeyin .
askermi olucaksın kardeşim sen yolmu istiyorsun .gösterdim sana yolunu .direniş kuvetleri ordan organize ediliyor .hala diretiyorsan yok yazmıyor yol göstermiyorlar falan o hikaye arayan istedigi yerde bulur .
ikide birde eski oyuncu demeyin lütfen .ben burda sizi kolamak için kelle koltukta gezerken sizinde biraz daha saygılı olmanızı isterdim .
FalcoN

FalcoN

MesajKonu: Geri: harmanlı düştü harmanlı düştü - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 17, 2009 10:10 pm

Ben zaten basvurdum oraya incelersen benim nickime görürsün zaten... Wink yakın zamandada cephedeyiz.
levozz

levozz

MesajKonu: Geri: harmanlı düştü harmanlı düştü - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 17, 2009 10:13 pm

ve son havadis şimdi gerçekleşti artık harmanlı bagımsız tabi bunun kutluyacak bir yanı yok .bulgarlar eyaletten kopardılar bizi .
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: harmanlı düştü harmanlı düştü - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 18, 2009 12:10 am

Direniş ordusu adındaki yer ilk bulgar işgali sırasında kurulmuştu. nasıl bir yer olduğunu gayet iyi hatırlıyorum. ben ve bir kaç kişi akıncıları eleştirdik diye tekin bizi gruptan attırmıştı. oranın tek fonksiyonu bulgarların konuşulanları görmesindir, orda organizasyon adına bir şeyler yapıldığını hatırlamıyorum. değiştiyse bilemem ama durum gösteriyor ki değişen pek de bir şey yok.

Askeri meselelerde gösterilen çabalara bakılmaz. ya yenersin ya yenilirsin. ben şu kadar şehit verdim şu kadar yaralı verdim diye galip sayılmazsın. 10 tane örgütlü adam teker teker gelen 100 tane adamın canına okur. istediğin kadar asker topla örgütleyemezsen nafile. bak adam da anlatmış kimse bize yol göstermiyor demiş haklıdır. adam diyelim ki girdi ikinci foruma orda bir sürü ıvır zıvır arasında askeri teşkilatlara girecek orda da osmanlı direniş ordusu diye ne olduğu belli olmayan bir yere baş vuracak. ve bunun adı organizasyon olacak. benim önerimi gayet iyi biliyorsun ve askeri reformu ancak ağzınızın kenarıyla onaylıyorsunuz. çünkü bunu onaylarsanız bugüne kadar yaptıklarınızın yetersiz olduğunu kabul etmek durumuna düşeceğinizi sanıyorsunuz. ama kimse sizin imajınızın zedelenmemesi adına lafını esirgeyecek değildir, kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir, akıncılar da dahil.
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: harmanlı düştü harmanlı düştü - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 18, 2009 12:16 am

Yahu hedefin harmanlı oldugunu yenimi anladınız ?

Tebrik ederim yeni anlayanları boşuna oynuyorlar onlar Smile
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: harmanlı düştü harmanlı düştü - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 18, 2009 12:19 am

Sen ne diyon nico?
levozz

levozz

MesajKonu: Geri: harmanlı düştü harmanlı düştü - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 18, 2009 10:49 am

ahmetseker demiş ki:
Direniş ordusu adındaki yer ilk bulgar işgali sırasında kurulmuştu. nasıl bir yer olduğunu gayet iyi hatırlıyorum. ben ve bir kaç kişi akıncıları eleştirdik diye tekin bizi gruptan attırmıştı. oranın tek fonksiyonu bulgarların konuşulanları görmesindir, orda organizasyon adına bir şeyler yapıldığını hatırlamıyorum. değiştiyse bilemem ama durum gösteriyor ki değişen pek de bir şey yok.

Askeri meselelerde gösterilen çabalara bakılmaz. ya yenersin ya yenilirsin. ben şu kadar şehit verdim şu kadar yaralı verdim diye galip sayılmazsın. 10 tane örgütlü adam teker teker gelen 100 tane adamın canına okur. istediğin kadar asker topla örgütleyemezsen nafile. bak adam da anlatmış kimse bize yol göstermiyor demiş haklıdır. adam diyelim ki girdi ikinci foruma orda bir sürü ıvır zıvır arasında askeri teşkilatlara girecek orda da osmanlı direniş ordusu diye ne olduğu belli olmayan bir yere baş vuracak. ve bunun adı organizasyon olacak. benim önerimi gayet iyi biliyorsun ve askeri reformu ancak ağzınızın kenarıyla onaylıyorsunuz. çünkü bunu onaylarsanız bugüne kadar yaptıklarınızın yetersiz olduğunu kabul etmek durumuna düşeceğinizi sanıyorsunuz. ama kimse sizin imajınızın zedelenmemesi adına lafını esirgeyecek değildir, kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir, akıncılar da dahil.

ahmet şeker direniş ordusu başlıgı yeni açıldı hani senin şu 2.5 aydır kayıp oldugun dönemde çok eskide degil .karesi ordusu başlıgını degiştirip yerine direniş ordusu başlıgı açıldı .o yüzden de okadar geriye gitmene gerek yok .ancak bişi dikatimi çekiyor .organizasyon diyince hemen ortaya çıkmayı bilmektesiniz .ancak sizi neden ben sahada göremiyorum .orasıda ilginç bir soru .
diger mesele birleşme olmuyormuş veya düşünülmüyormuş .bunun hakında ilerki günlerde zaten bir açıklama yapılıcak hala neyin peşindesin .
orduya girmek istiyorsa biri o direniş ordusu başlıgına girer ordu komutanlarına mesaj atar ulaşır şu tarihte şurda olucam der orduya girer .en uygunu budur .şimdi siz tam savaşın ordusunda bütün kurumları yıkın diye tuturarak neyi ispatlamaya çalışmaktasınız .hadi birden hiç bir hazırlık yapmadan yıktık sonra .gerisi ne olucak .hemen her şey bir anda güllük gülüstanlıkmı olucak .sizin dediginiz şeyi siz söylemeden biz daha önceden organizasyonu için sipahilerle ortak çalışmaya girdik .bnuda sürdürüyoruz .
ahmetşeker sizin şu olmadıgınız .2.5 ayda köprünün altından çok sular geçti .ilk önce siyasi otoritelere saldırdırdınız orda haklıydınız .yönetimdekiler bir türlü ortak çalışmaya yanşmadı .
onlarla baktınız olmuyor napcaz hadi askeriyeyi degiştirelim .savaş zamanı ortada olan kurumlar birden kendisini fes etmez bunu yapmak intihardır .ama dediiniz gibi birleşme olucaktır .yeterlidir sanırsam açıklamam .başka tartışma çıkarmak derdinde degilim ancak yapılan emege saygısı olmuyan bazı kişilerden eleştiri duymak sıkıcı oluyor .
zamaneee

zamaneee

MesajKonu: Geri: harmanlı düştü harmanlı düştü - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 19, 2009 8:21 am

işte köytü oldu ben öldüm harmanlı düştü harmanlıda sadece bir ordu var oda Heavy1914

19-01-2009 04:22 : Kalkanın parçalandı.
19-01-2009 04:22 : Silahın
parçalandı.
19-01-2009 04:22 : Heavy1914
kılıcı ile sana vurdu. Çarpışmada öldün.
19-01-2009 04:22 : Nikita
19-01-2009 04:22 : Zelenooka
19-01-2009 04:22 : Gygri kılıcı
ile sana vurdu. Çarpışmada öldün.
19-01-2009 04:22 : Malamir
19-01-2009 04:22 : Gygri kılıcı
ile sana vurdu. Çarpışmada öldün.

bu kadar kişmi vurur
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: harmanlı düştü harmanlı düştü - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 19, 2009 9:29 am

herhalde tek başına gittin..ondan bu kadar kişi öldürdü seni..neyse geçmiş olsun..o değilde 45 gün beklemek çok koyar adama ya :S daha az olsa keşke..
Bariscik

Bariscik

MesajKonu: Geri: harmanlı düştü harmanlı düştü - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 19, 2009 10:17 am

19-01-2009 04:22 : Silahın parçalandı.
19-01-2009 04:22 : Sonq sana darbe indirdi. Çok acı verici bir şekilde yara aldın
19-01-2009 04:22 : Judast sana darbe indirdi. Çarpışmada öldün.
19-01-2009 04:22 : Ladycharm kılıcı ile sana vurdu. Çarpışmada öldün.
19-01-2009 04:22 : Manolskis sana darbe indirdi. Çok acı verici bir şekilde yara aldın
19-01-2009 04:22 : Fenlirr kılıcı ile sana vurdu. Çarpışmada öldün.
19-01-2009 04:22 : Wonderland2009 kılıcı ile sana vurdu. Çarpışmada öldün.
19-01-2009 04:22 : Ehdt kılıcı ile sana vurdu. Çarpışmada öldün.
19-01-2009 04:22 : Krisi98 kılıcı ile sana vurdu. Çarpışmada öldün.
19-01-2009 04:22 : Naskosi kılıcı ile sana vurdu. Çarpışmada öldün.
19-01-2009 04:22 : Mariq_ kılıcı ile sana vurdu. Çarpışmada öldün.
19-01-2009 04:22 : Izverg kılıcı ile sana vurdu. Çarpışmada öldün.
19-01-2009 04:22 : Sonq sana darbe indirdi. Çarpışmada öldün.
19-01-2009 04:22 : Lancelot_bg kılıcı ile sana vurdu. Çarpışmada öldün.
19-01-2009 04:22 : Ganz kılıcı ile sana vurdu. Çarpışmada öldün.
19-01-2009 04:22 : Boros321 kılıcı ile sana vurdu. Çarpışmada öldün.
19-01-2009 04:22 : Festerman kılıcı ile sana vurdu. Çarpışmada öldün.
19-01-2009 04:22 : Nadezhda kılıcı ile sana vurdu. Çarpışmada öldün.
19-01-2009 04:22 : Staika sana darbe indirdi. Çok acı verici bir şekilde yara aldın
19-01-2009 04:22 : Ehdt kılıcı ile sana vurdu. Çarpışmada öldün.
19-01-2009 04:22 : Tochica kılıcı ile sana vurdu. Çarpışmada öldün.
19-01-2009 04:22 : Wonderland2009 kılıcı ile sana vurdu. Çarpışmada öldün.
19-01-2009 04:22 : Boros321 kılıcı ile sana vurdu. Çarpışmada öldün.
19-01-2009 04:22 : Kalinenski elindekiyle sana darbe indirdi. Çarpışmada öldün.
19-01-2009 04:22 : Sankotos sana darbe indirdi. Çarpışmada öldün.
19-01-2009 04:22 : Panev kılıcı ile sana vurdu. Çarpışmada öldün.
19-01-2009 04:22 : Slaveikon sana darbe indirdi. Ciddi bir biçimde yara aldın
19-01-2009 04:22 : Vask0 kılıcı ile sana vurdu. Hafif bir şekilde yaralandın
19-01-2009 04:22 : Sana saldıran kişi Naskosi önderliğinde "Freedom of Bulgaria" ordusu.

yuh!!!
KFCMT 4

KFCMT 4

MesajKonu: Geri: harmanlı düştü harmanlı düştü - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 19, 2009 12:20 pm

Harmanli belediyesi de bugün Bulgarlarin eline gecti...
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: harmanlı düştü harmanlı düştü - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 19, 2009 12:24 pm

19-01-2009 04:22 : Kalkanın parçalandı.
19-01-2009 04:22 : Silahın parçalandı.
19-01-2009 04:22 : Nemski adlı kişiye darbe indirdin. Bu darbe muhtemelen onu öldürdü.
19-01-2009 04:22 : Nemski kılıcı ile sana vurdu. Çarpışmada öldün.
19-01-2009 04:22 : Heavy1914 kılıcı ile sana vurdu. Çarpışmada öldün.
19-01-2009 04:22 : Ddde kılıcı ile sana vurdu. Çarpışmada öldün.
19-01-2009 04:22 : Allemalle kılıcı ile sana vurdu. Hafif bir şekilde yaralandın
19-01-2009 04:22 : Gygri kılıcı ile sana vurdu. Hafif bir şekilde yaralandın

Öldüm ama bir tane de öldürebildim en azindan.. Harmanli belediyesi meyhanesinde Wellcome to free Harmanli yazisi asili.. Sad Sad Sad
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: harmanlı düştü harmanlı düştü - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 19, 2009 12:35 pm

Asmen ölüyken bile öldürmüşün Very Happy tebrikler...
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: harmanlı düştü harmanlı düştü - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 19, 2009 1:06 pm

Eh öbür dünyadan intikam almak budur show, bir bulgar öldürmeden ölmeyecem diye yemin etmistim... Very Happy Very Happy Very Happy
barlation

barlation

MesajKonu: Geri: harmanlı düştü harmanlı düştü - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 19, 2009 1:09 pm

Alıntı :
19-01-2009 04:22 : Nemski adlı kişiye darbe indirdin. Bu darbe muhtemelen onu öldürdü.

tbrkler asmen de bu nasıl oluyor Very Happy Very Happy Very Happy
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: harmanlı düştü harmanlı düştü - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 19, 2009 1:48 pm

barlation demiş ki:
Alıntı :

tbrkler asmen de bu nasıl oluyor Very Happy Very Happy Very Happy

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Valla bilmiyorum ama sanirim intikam duygum izin vermedi öbür tarafa bulgar kani dökmeden gitmeye Cool Cool Cool
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: harmanlı düştü harmanlı düştü - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 19, 2009 2:09 pm

Şu 45 gün geçsede bir an önce savaşa dönsem Sad Şafak 36... Twisted Evil
@li

MesajKonu: Geri: harmanlı düştü harmanlı düştü - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 19, 2009 4:55 pm

benimde Şafak 32

Gerçekten çok uzun ya Evil or Very Mad

harmanlı düştü

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2