Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Gereksiz Sancak ve Kasabalar

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
ihtiyar96

ihtiyar96

Gereksiz Sancak ve Kasabalar - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Gereksiz Sancak ve Kasabalar Gereksiz Sancak ve Kasabalar - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 20, 2009 10:21 pm

bu konu gereksin ikikez oyun kurucularını bildirildi bu konu ama kasaba kapatmanın söz konusu olamıyacagını iletmişler solonun acıkmalarında okudum
zamaneee

zamaneee

Gereksiz Sancak ve Kasabalar - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Gereksiz Sancak ve Kasabalar Gereksiz Sancak ve Kasabalar - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 8:51 am

ekremcengiz1 demiş ki:
Showa katılıyorum Saruhan sancaı Bence Bursa Sancağına Bağlanmalıdır...

evt istanbul kodalansın daha ii olur yok böle ii 4 sancak saden bu oyun tükiyede yen iyeni tanınıyor bür sürü üye çekiyor şuanda 1 yıla kadar büütn kasabalarımız güçlenecektir sv 2 sv 3 arkadaşlarda çoğalacaktır ama barla arkadaşımın dediği gibi istanbul kodlansa güzel olurdu orasıda başkent bazılarıd nufusu konuşuyor evt bende tam olarak bilmiyorum bazıları 16 bin diyor bazıları 12 bin bazılarıda 10 bin 9 binden bahsediyor bizde gerçeğini bilsek ii olurdu

Gereksiz Sancak ve Kasabalar

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2