|
harmanlı bulgaristana baglandı |
|
|
Yazar |
Mesaj |
castle
|
Konu: Geri: harmanlı bulgaristana baglandı Salı Ocak 20, 2009 9:46 am |
|
|
arkdsar uzgunum ama bende 3 gundur orduya gırdım hala adm beklıyoz bole olurmu meyde bırıyle karsılastım orduya gelcenmı yok dıyo param yok ben para bırıktırcem dıo bole haınlık varmı yha |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: harmanlı bulgaristana baglandı Salı Ocak 20, 2009 9:49 am |
|
|
- Schahi demiş ki:
- Saygılarımla Samakov belediye başkan adayı schahi
ne dyeyim artık tarlamızı satıp gelıyoruz savasa adamlar meyhanede içki fondipliyolar, para kazanma derdindeler. inş geçicek bunlar samakovda çok kaşındı bi selam veririz bunlar geçince |
|
|
|
tiger1617
|
Konu: Geri: harmanlı bulgaristana baglandı Salı Ocak 20, 2009 10:18 am |
|
|
Savaşa bile bile girmeyenleri hain ilan edelim! |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: harmanlı bulgaristana baglandı Salı Ocak 20, 2009 10:56 am |
|
|
tiger onu anca kendimiz arasında yapabiliriz
sonuçta bu bir oyun.Mecbur değiller...Ne yazık ki bu böyle...
|
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: harmanlı bulgaristana baglandı Salı Ocak 20, 2009 10:57 am |
|
|
- ahmetseker demiş ki:
- arkadaşlar hala aynı noktaya takılıp kalmış durumdasınız...herkesin savaşa gelme gibi bir zorunluluğu yok, kimseyi zorla getiremeyiz. dediğim gibi burda sayıdan daha önemli olan bir şey organizasyondur. organizasyon sağlandıktan sonra sayı da gelir zafer de. lafla peynir gemisi yürümüyor anlayın artık. divanlara baskı yapalım da bir an evvel sancak ordularının forumlarını ve merkez kurmay grubunu oluştursunlar.
Öncelikle tüm Divanlar bir çati altinda toplanacak ki bu tür önemli konulara onay verebilsin. |
|
|
|
hera
|
Konu: Geri: harmanlı bulgaristana baglandı Salı Ocak 20, 2009 11:37 am |
|
|
yazıklar olsun size... Reis soruyor kasaba halkından x birine ; -kasaba savunmasına ve orduya yardım edin zor durumdayız.. x kişi de (forumda modluğa özenmiş herkesi susturmaya çalışan zat) şöyle diyor.. -yardım edemem çalışıp para kazanmam lazım...
bu davranışı küüçüklüğüne ve tecrübesizliğine veriyorum.Şimdi ne yapacaksınız bakalım kazandığınız paraları nasıl harcayacaksınız bulgar boyunduruğu altında.Aslında küçük olmaya da gerek yok biraz akıl gerek.Aklını kullanmayan tek bir hedefe koşullanmış insan sürüsünü görüyorum ben...Yazıklar olsun size demekten başka birşey demiyorum,diyemiyorum. |
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: harmanlı bulgaristana baglandı Salı Ocak 20, 2009 11:53 am |
|
|
bulgarlar osmanlıdayken o paraları nasıl yiyeceksiniz. o kadar şehit ark. varken.acıyorum tüm osmanlıya aah ahh bu okullarda tam akren verecek zamanı buldu.alah bana savaşı haram görüyor
En son islam7 tarafından Salı Ocak 20, 2009 11:54 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: harmanlı bulgaristana baglandı Salı Ocak 20, 2009 11:54 am |
|
|
Adam gibi konuş Allah kelimesiyle küfürü nasıl birleştiriyon sen!!!
Terbiyesizlik yapma!!!!!!
|
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: harmanlı bulgaristana baglandı Salı Ocak 20, 2009 11:55 am |
|
|
kardeş çok sinirlendim ne yapmamı beklişyorsun |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: harmanlı bulgaristana baglandı Salı Ocak 20, 2009 11:57 am |
|
|
Ne küfür ediyorsun bu bir oyun....
Nasılsa geri alınacak.Sorun yapma..
|
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: harmanlı bulgaristana baglandı Salı Ocak 20, 2009 12:00 pm |
|
|
bak= söz konusu osmnalıysa her şey yapılır.herkez çalışıp para tolplarken bazı arkadaşlar savaştalardı.bu tartışmayıda kapatalım yoksa büyüyecek eğer biz kendi içimizde böyle şeyler aypıyorsak .bulgarlar bizi ezer geçer.. |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: harmanlı bulgaristana baglandı Salı Ocak 20, 2009 12:03 pm |
|
|
- islam7 demiş ki:
- bak= söz konusu osmnalıysa her şey yapılır.herkez çalışıp para tolplarken bazı arkadaşlar savaştalardı.bu tartışmayıda kapatalım yoksa büyüyecek eğer biz kendi içimizde böyle şeyler aypıyorsak .bulgarlar bizi ezer geçer..
Kes be terbiyesiz adam hiç bir şey toplum huzurunda küfür etmeni gerektirmez
şimdi ya doğru konuş yada hiç konuşma |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: harmanlı bulgaristana baglandı Salı Ocak 20, 2009 12:07 pm |
|
|
Bak çocukluğuna veriyorum son kez diyorum terbiyesizlik etme.
Sen savaşmış olabilirsin,bizde savaştık
Sen burda Allah kelimesiyle olan cümleyi küfürle bitiremezsin.
Küfür edeceksen aç word belgesi doya doya et...Tamam?
|
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: harmanlı bulgaristana baglandı Salı Ocak 20, 2009 12:09 pm |
|
|
- islam7 demiş ki:
- bulgarlar osmanlıdayken o paraları nasıl yiyeceksiniz. o kadar şehit ark. varken.acıyorum tüm osmanlıya aah ahh bu okullarda tam akren verecek zamanı buldu.alah bana savaşı haram görüyor
kardeş bak bakam ben küfürümü geri sildimmi. hem ben savaşa gitmedim oyun bıraktım çünkü. |
|
|
|
ozanbey
|
Konu: Geri: harmanlı bulgaristana baglandı Salı Ocak 20, 2009 1:02 pm |
|
|
offf offf lanet olsun :S :S :S bulgarlarla ateşkes fln mı imzalasak toplanmak için böle bir şey mümkün mü? |
|
|
|
Qarizmax
|
Konu: Geri: harmanlı bulgaristana baglandı Salı Ocak 20, 2009 1:40 pm |
|
|
lanet olsun yha......kaybetmememiz lazimdi... |
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: harmanlı bulgaristana baglandı Salı Ocak 20, 2009 2:08 pm |
|
|
arkadaslar lanet yagdirmaya adamlara kufretmeye hic hakkimiz yok cunku biz zayifiz cunkuuuuu biz gucsusuz cunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu biz daginik bir milletiz cunku Ahmet seker in de dedigi gibi 10 kisi bir araya gelemiyoruz ona aynen katiliyorum eger ben varim diyorsaniz ben eyniden sahlanmaya yeniden canlanmaya kendime gelmeye varim diyorsaniz Kesanda bir suru sehit ve gazi var gelin karsiz ve hatta biraz da zararina mal getirin kesandakilerde fiyatlari dusursun bakin orda tam saymadim ama belki 50 yi askin sehit var ve bunlar tekrar sehit olmaya razi hazir ama bunu pisipisine degil daha guclu olarak yani ozellikleri fullemis olarak kilic kalkan li olarak korkmadan cok guclu 1 ordu cikarabilirsiniz ve iste o zaman ancak o zaman onunuzde kimse duramaz gelin bu cagriya kulak verin!!!!!! 50 kisi saysakbunlar gunluk 4 kp yapabilseler 35 gunumuz var =70 et 1 kisi icin*50=3500 et lazim eger bunlar saglanirsa kpsi full bir ordu cikarabilirizama etleri degil 20den 15 hatta 15 ten aza vermelisiniz neyse eger ben bu yardim kervanina katilirim diyen varsa buyursun benimle irtibata gecsin meyhanem var ora ve pazar araciligiyla gerekli kisilere ulastirma imkanim vardir!! |
|
|
|
cengo05
|
Konu: Geri: harmanlı bulgaristana baglandı Salı Ocak 20, 2009 2:22 pm |
|
|
işte bu salakça mantıksızca savaşın sonucu.Eğer böyle savaşılmaya devam edilirse edirne sancağı toptan gider.harmanlı edirne işgal altında iken insanlar taaruz konuşuyordu.mantıklı savaşmalıydık.biz ne yaptık.İşi bilmeyen paşaları koyduk ordunun başına.Biz bunu hakettik arkadaşlar. |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: harmanlı bulgaristana baglandı Salı Ocak 20, 2009 2:25 pm |
|
|
Lütfen sakin |
|
|
|
devilangel
|
Konu: Geri: harmanlı bulgaristana baglandı Salı Ocak 20, 2009 2:31 pm |
|
|
Seviye 1 'im ...10 günümü doldurdum, 35 günüm daha var... ne kp kaldı ne başka bir şey... belediyeye 300 akçe vergi borcum var hala artmakta, tarlamı satışa çıkardım daha satamadım... iş arıyorum genellikle bulamıyorum 1 gün dolu 2-3 gün boş geçiyor... odun kesmek içinde balta yok... benim durumda olan bir çok arkadaş var ama kimse benim durumum bu diye yazmıyor niye çünkü vatan toprağı için gitti ve şehit oldu, ve bunun ile gurur duyuyor ve buraya yazıp hava atma v.s. sevdasına girmiyor çünkü bunu hava atmak için yapmadılar , vatan toprağı için yaptılar... bütün bunlara rağmen hala bazıları alt yapı, üst yapı organizasyon v.s diyor... düşman toprağına girmişse artık alt yapı üst yapı önemli değildiir gidersin ve savunursun ama bu zorla olacak bir iş değil... insanın içinde gelmesi gerekir...içinde vatan sevgisi olan insan kp si 10 da olsa 100 de olsa her savaşa gider... |
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: harmanlı bulgaristana baglandı Salı Ocak 20, 2009 2:43 pm |
|
|
sagolasin delivangel ama ben sizin gibi yeni baslayanlara tek onerim savasa gideceklerine elindeki mallari bu misir olur sebze olur hatta bugday bile olur varsa emin bildigi guvenebilecegi savasa gidecek birine yardim amacli ucuzdan satmak veya meyhanesi olan guvenilir biriyle anlasip ona ucuzdan vermesi sartiyle savasa gideceklere satmak ama hic olmadi elinizde biriktirin (seviye 1 ler icin diyorum) seviye 2lerde et ekmek ve kalkan kilic gibi esyalardan uretip ucuza satmak buna varim diyen varsa organizesini bir heyet olusturup gerceklestirebiliriz eger buna tamam diyen varsa bana mesaj yazsin gondersin:) |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: harmanlı bulgaristana baglandı Salı Ocak 20, 2009 3:29 pm |
|
|
|
|
|
|
suskun68
|
Konu: Geri: harmanlı bulgaristana baglandı Salı Ocak 20, 2009 4:07 pm |
|
|
herkeze geçmiş olsun ama enin de sonun da o kasabayı geri alırız... 35 günüm kaldı 35 gün sonra yine orduya girecem gelmeyenlere de bişey diyemem |
|
|
|
ihtiyar96
|
Konu: Geri: harmanlı bulgaristana baglandı Salı Ocak 20, 2009 4:20 pm |
|
|
işte sizlerin sorunları burda tüm cagrılarımıza ne zaman haber verdiniz kac kişi geldiniz. ordu işi sayısal işidir oyunda. yigitlikle savasılmıyor oyunda. ama forumda agalık etmesini bililer birilerine camur atarak işi bilmeyen pasamıs. yok bilmem kimin önerisiymiş. tartısmalardan her zaman uzak durdum ama koltuklarında oturarak bizleri suclayamazsınız. kimi soymusuz evimizde oturup gelişip öyle gelelim demişiz. halen konusuluyor forumlarda sürekli cagrı yapıyoruz toplanın orduları dolduralım diye halen suclu arıyorsunuz. alın size 7 ordu kuruldu gelin dolduralım hani nerdesiniz sarköydeyiz hadi gelin. ama yok forumlarda konusma var söyle yapsaydık söyle olurdu günah kecisi arama var tartısma var. neyinize gerek elinizde suclu var suclayacak. yinede tekrarllıyorum kim olursan ol genede gel osmanlı icin gel. eyyyy osmanlı silkelen ve kendine gel ordular hazır sizleri bekliyor. |
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: harmanlı bulgaristana baglandı Salı Ocak 20, 2009 4:27 pm |
|
|
ihtiyar pasam arada boyle gurlemen cok hosuma gidiyor seni cok takdir ediyorum bu arada balyadan 1 arkadasim geliyor yani kimildama var sanirim ismi herosinan insallah bizde burda kesanda bekliyecez 35 gun sonra yine ordudayiz insallah. Arkadaslar bu kadar aile ve sivil teskilatlar var ama hic esameleri okunmuyor aile ve teskilatlar ne gun ise yararayacak iste bugun ise yararyacak herkes bunyesindekilere mesajla cagri yapmali !!!! |
|
|
|
|
harmanlı bulgaristana baglandı |
|
|