Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Öneri-Harmanlı Taktiği

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Barbarov

Barbarov

Öneri-Harmanlı Taktiği Vide
MesajKonu: Öneri-Harmanlı Taktiği Öneri-Harmanlı Taktiği Icon_minipostedPtsi Ocak 19, 2009 10:49 pm

Sanırsam Hala harmanlıda türkler var ?

NOT:Bu sadece fikirdir.Eleştilerinizi kendinize saklayınız. Biz yeni fikirler üretmeye çalışıyoruz.

Bu arkadaşlar harmanlıda isyan çıkarırlarsa bulgarların düzenini bozabiliriz. diye düşündüm.
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Öneri-Harmanlı Taktiği Öneri-Harmanlı Taktiği Icon_minipostedPtsi Ocak 19, 2009 10:52 pm

Arkadaşlar!!! kp si yetmeyen arkadaşlar Harmanlıda isyan cıkarsınlar o sırada isyanı bastırmaya çalışırken bizde orduya saldıralım belki yenme ihtimalimiz var
Tamamen düzenleri bozulurlar ve dağılırlar...
Barbarov

Barbarov

MesajKonu: Geri: Öneri-Harmanlı Taktiği Öneri-Harmanlı Taktiği Icon_minipostedPtsi Ocak 19, 2009 10:54 pm

evet bende öle düşündüm
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Öneri-Harmanlı Taktiği Öneri-Harmanlı Taktiği Icon_minipostedPtsi Ocak 19, 2009 10:54 pm

barbarov bak kardeşim,

konuya nasıl başlasam diye düşünüyorum, düşünüyorum ama bulamıyorum.

Senin bu dedikleri zaten yapılmakta. Aylardır biz bu konuları konuşuyoruz. Bu konular o kadar çok konuşuldu ki forumda görememen imkiansız.
Sen bir konuya bakarken o konunun sadece bir bölümünü mü okuyorsun?

Diğer kalan kısımlar çok uzun yazı diye okumadığından sanırım böyle eksik bilgilere sahipsin.

Beni yanlış anlama hedefim seni rencide etmek değil. Ama yani böyle bilindik bir konuyu aylar sonra gelip pişirip önümüze koymana bir mana getiremiyorum.

Senden ricam bundan sonra öneri yaparken mantıklı olmasına dikkat et.
Daha önce kimsenin bu öneriyi dile getirmediğine emin ol.
Önerinle alakalı konuyu iyi belle!
Bariscik

Bariscik

MesajKonu: Geri: Öneri-Harmanlı Taktiği Öneri-Harmanlı Taktiği Icon_minipostedPtsi Ocak 19, 2009 10:58 pm

isyan edelim de yaşayan birisini bul önce...
Barbarov

Barbarov

MesajKonu: Geri: Öneri-Harmanlı Taktiği Öneri-Harmanlı Taktiği Icon_minipostedPtsi Ocak 19, 2009 10:58 pm

töbe töbe.
Redkit

Redkit

MesajKonu: Geri: Öneri-Harmanlı Taktiği Öneri-Harmanlı Taktiği Icon_minipostedPtsi Ocak 19, 2009 11:04 pm

https://kralliklar.all-up.com/osmanly-ymparatorluou-f2/taktik-onerileriniz-t5319.htm#90690

Öneri-Harmanlı Taktiği

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası