|
MOLLA'NIN BAĞIMSIZ(!) ADAYLARI... |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Mit
|
Konu: Geri: MOLLA'NIN BAĞIMSIZ(!) ADAYLARI... Perş. Ocak 22, 2009 8:29 pm |
|
|
Bu savas sürecinde Molla isyan ederek, hukuk disi faaliyetler sürdürerek, multi kurup itibarimizi düsürerek gerçek bir vatan haini oldugunu kanitlamistir. Bu konu burda biter. Molla'ya artik bu devlette yer yoktur. |
|
|
|
liseli
|
Konu: Geri: MOLLA'NIN BAĞIMSIZ(!) ADAYLARI... Perş. Ocak 22, 2009 8:38 pm |
|
|
arkadaşlar ben size mollayı başa getirelim demiyorum yanlış anlıyorsunuz hep sadece onunda hakkı var demeye getiriyorum yani burası reel deil eğer suçö işleyen birisi seçilme hakkı olmamış olsa idi o zamanda adminler ona göre bişiler yapardı demekki var ayrtıca kimse sizden mollaya oy verin demiyor kimse bana mollaya oy ver demiyor bende mollaya vermeyebilirim sizde burası seçim iyi olan kazanır ki mollanın kazanması hepimizi kuşkuya düşürüyor elbet ama ne yapabiliriz sonuçta bu bir yarış iyi olan kazanır |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: MOLLA'NIN BAĞIMSIZ(!) ADAYLARI... Perş. Ocak 22, 2009 8:42 pm |
|
|
Bizde bu hakkini engellemeliyiz. Devlet için çalisanlar bosuna mi çaba versin? |
|
|
|
liseli
|
Konu: Geri: MOLLA'NIN BAĞIMSIZ(!) ADAYLARI... Perş. Ocak 22, 2009 8:46 pm |
|
|
sende haklısın mit doğru söylüyorsun siz bilirsiniz ne diyeyim |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: MOLLA'NIN BAĞIMSIZ(!) ADAYLARI... Perş. Ocak 22, 2009 9:33 pm |
|
|
Ya bi durun adam bu kadarda on yargılı olmayın geçmişi guzel başlayıp kotu devam etmiş ve tekrar iyiye gidiyor olabilir... Ama hala vatan hainliği yapacaksa eyaletler surgun cezası verebilir bunlara hakkı var KAdıların... |
|
|
|
nefsimi
|
Konu: Geri: MOLLA'NIN BAĞIMSIZ(!) ADAYLARI... Perş. Ocak 22, 2009 10:42 pm |
|
|
- Mit demiş ki:
- Hainleri koltuklarindan indirmeyi biliriz.
KOLPA PİRAMİTİ
dın dın dırı dırı dın diri diri loom lay . . .
Anadoluda yaşar, kolpacı,yalancı,çıyan ve yılanlar Bunlar değilmiydi,eyaleti indirmek için plan yapanlar Kişiler değişmez,değişen sadece olaylar Kolpa piramitine taş oldu,bu çakallar
dın dırı dın dın . . . . .
Tanıyorum ben admini derler Kankamdır ne söylesem dinlerler Gördük söylediklerini ve iddaa ettiklerini Kolpa piramitine taş oldu,bu bahsettikleri
dın dı dın dın . . . . Kolpa,sallama ve yüksekten atma, Trt3 olimpiyat oyunlarında naklen verilecek bu hafta Şüphem yok altın madalya çelenk sizlerde Kolpa piramitine taş oldunuz gene bu sözlerle
dın dın dın diri diri loom .. . . |
|
|
|
Istanbull
|
Konu: Geri: MOLLA'NIN BAĞIMSIZ(!) ADAYLARI... C.tesi Ocak 24, 2009 11:53 am |
|
|
hurraa ünlü oldum ünlü oldum listede benimde adım var. |
|
|
|
liseli
|
Konu: Geri: MOLLA'NIN BAĞIMSIZ(!) ADAYLARI... C.tesi Ocak 24, 2009 1:25 pm |
|
|
istanbul sendemi varsın yaa |
|
|
|
CeLlAt
|
Konu: Geri: MOLLA'NIN BAĞIMSIZ(!) ADAYLARI... C.tesi Ocak 24, 2009 3:38 pm |
|
|
) bu molla hala multiyle isyan peşinde mi? yazık.. bunu gaza getirdiğim günlere lanet ediorum.. |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: MOLLA'NIN BAĞIMSIZ(!) ADAYLARI... C.tesi Ocak 24, 2009 3:42 pm |
|
|
Canım cicim Cellatcım öncelikle bir multisiz gel sonra kuş gibi öt bakalım ne neymiş ? |
|
|
|
tiger1617
|
Konu: Geri: MOLLA'NIN BAĞIMSIZ(!) ADAYLARI... C.tesi Ocak 24, 2009 3:43 pm |
|
|
- CeLlAt demiş ki:
- ) bu molla hala multiyle isyan peşinde mi?
yazık.. bunu gaza getirdiğim günlere lanet ediorum.. Yanlışın var Molla artık isyanları bıraktı. bence molla aday olabilir, tabi eğer divandayken yine bişey yaparsa cezasınıda çeker. |
|
|
|
Istanbull
|
Konu: Geri: MOLLA'NIN BAĞIMSIZ(!) ADAYLARI... C.tesi Ocak 24, 2009 4:15 pm |
|
|
- liseli demiş ki:
- istanbul sendemi varsın yaa
hea bagımsızlardan sansımı denemek ıstedım. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: MOLLA'NIN BAĞIMSIZ(!) ADAYLARI... C.tesi Ocak 24, 2009 6:37 pm |
|
|
- tiger1617 demiş ki:
- CeLlAt demiş ki:
yazık.. bunu gaza getirdiğim günlere lanet ediorum.. Yanlışın var Molla artık isyanları bıraktı. bence molla aday olabilir, tabi eğer divandayken yine bişey yaparsa cezasınıda çeker. işte tiger orada dur evet herkes hata yapar evet bazıları hatalarından döner ben mollanın yolundan döndüğünü sanmıyorum nedenmi? eğer yolundan dönseydi tüm aldığı malları halka geri verirdi saklamazdı eğer yolundan dönseydi ortaya çıkar ona bu gazı kim verdi kimlerle yardımlaştı osmanlıya zarar vermek için bunları açıklardı sen bi bakkaldan bi ciklet çalsan sonra pişman olsan cikleti yada parasını adama geri götürürsün öyle helallik istersin EĞER GERÇEKTEN PİŞMANSAN öyle kuru kuruya hiçbişey olmaz buna aldananlara gülerim |
|
|
|
chocolateman
|
Konu: Geri: MOLLA'NIN BAĞIMSIZ(!) ADAYLARI... C.tesi Ocak 24, 2009 7:46 pm |
|
|
yani bazen öyle kızıyorum ki osmanlıdaki kişilere salona ve diğer kişiliksiz kişilere mollaya nerdeyse bende katılacam.bu oyun dürüst oynanmıyor agalar.biz dolduruyoruz devletin cebini adamlar yürütüyor üstüne birde kavga çıkarıp bizi kötülüyorlar. Valla bu oyunun tadını molla çıkarıyor.zevk ala ala |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: MOLLA'NIN BAĞIMSIZ(!) ADAYLARI... C.tesi Ocak 24, 2009 8:16 pm |
|
|
MAGUSMİLENA SANIRIM SİZDEN TEBRİK BEKLİYORUM.... HADİ LAF ATIP SAKLANMAK OLMAZ SEN DEDİN BEN DİVANDA YAZDIM HERSEYİ... SEN CESARET GÖSTERİP CEVAP BİLE YAZAMADIN...EN AZINDAN KÜÇÜK BİR TEBRİĞİ HAKETTİM... ÇÜNKÜ BEN CESURUM,,ÇÜNKÜ YALANCI DEĞİLİM..
SADECE MOLLA NIN YANLIS BİR SEY YAPMADIGINI SOYLUYORUM...İNŞ DİVANA GİRECEK VE O KONUSAN AGIZLARINIZ BİR BİR SUSACAK Bİ BOKTA YİYEMEYEKSİNİZ... AMA SİZDE KONUSMAK KOLAY HERKES SALLIYO BİSEYLER Bİ KEREDE İCRAATI SİZ YAPINDA BİZ GORELİM...HADİ BENDE HODRİ MEYDAN DİYORUM...MOLLA DİVANA GİRERSE SİZDEN İSTİFA ETMENİZİ İSTİYORUM...TIPKI DÜN BENM YAPTIGIM GİBİ... AMA SİZDE YEMEZ DEMİ...KONUSUR KONUSUR SONRA OLANLARI KABULLENİRSİNİZ... HADİ MAGUSMİLENA:d HADİ BİRAZ CESARET.... |
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: MOLLA'NIN BAĞIMSIZ(!) ADAYLARI... C.tesi Ocak 24, 2009 8:19 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- tiger1617 demiş ki:
- CeLlAt demiş ki:
yazık.. bunu gaza getirdiğim günlere lanet ediorum.. Yanlışın var Molla artık isyanları bıraktı. bence molla aday olabilir, tabi eğer divandayken yine bişey yaparsa cezasınıda çeker. işte tiger orada dur evet herkes hata yapar evet bazıları hatalarından döner ben mollanın yolundan döndüğünü sanmıyorum nedenmi? eğer yolundan dönseydi tüm aldığı malları halka geri verirdi saklamazdı eğer yolundan dönseydi ortaya çıkar ona bu gazı kim verdi kimlerle yardımlaştı osmanlıya zarar vermek için bunları açıklardı sen bi bakkaldan bi ciklet çalsan sonra pişman olsan cikleti yada parasını adama geri götürürsün öyle helallik istersin EĞER GERÇEKTEN PİŞMANSAN öyle kuru kuruya hiçbişey olmaz buna aldananlara gülerim |
|
|
|
|
MOLLA'NIN BAĞIMSIZ(!) ADAYLARI... |
|
|